Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm, ne denir ki Dualarımız seninle.Bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuş hepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
Bende dün sabah bulantı ile uyandım bu sabah tık yok daha yataktan çıkmadım belki çıkınca olur diyorum ama aynı bende niye bu sabah olmadı diye düşünüyorum olsa dert olmasa dert ben geçen pazartesi günü gitmiştim Dr a 5 cm demişti 9 cm bu hafta da çok büyük değil miMidem bulanınca ne zaman geçecek diyorum bugün biraz azaldı kasıklarımda batma olmasa bu defa da neden bulanmıyor diye takıcam şu dönemleri atlatsaydık bi hayırlısıyla.. salı randevum var umarım iyidir bebişim bi dokuz cm e yaklaşmış mıdır acep kız TANSELL12
Günaydın tatlım inan 3 gun ıyıyım 2 gun kusuyorum oyüzden panik yok kızımda böyle böyle azalmıstı artık rahatlıyoruz inş sonra 5 gun ıyı olcaz 1 gun kuscaz derken gitcekler kuzum 9 cm olmamıstır baktım ben 15 hafta gelınce o cm ulasıyorlar senınde ortalama 6 cm falan cıkarMidem bulanınca ne zaman geçecek diyorum bugün biraz azaldı kasıklarımda batma olmasa bu defa da neden bulanmıyor diye takıcam şu dönemleri atlatsaydık bi hayırlısıyla.. salı randevum var umarım iyidir bebişim bi dokuz cm e yaklaşmış mıdır acep kız TANSELL12
Allah uzak etsin bebeğinin kalbi duran arkadaşla aynı gündük sonra benim bebiş biraz öne geçmişti çok etkilendim ondan kız sabah mesajını gördüm birine demişsin ya 9 cm çok değil mi diye takılim dedim sana M Mavi Boncuklar konu ordan geliyor biliyom yoksa basketbolcu çıkmaz bizdenGünaydın tatlım inan 3 gun ıyıyım 2 gun kusuyorum oyüzden panik yok kızımda böyle böyle azalmıstı artık rahatlıyoruz inş sonra 5 gun ıyı olcaz 1 gun kuscaz derken gitcekler kuzum 9 cm olmamıstır baktım ben 15 hafta gelınce o cm ulasıyorlar senınde ortalama 6 cm falan cıkar
Kuzu benim bebiş uzun mu acaba ben 26 sında gittiğimde 4 küsür santimdiBende dün sabah bulantı ile uyandım bu sabah tık yok daha yataktan çıkmadım belki çıkınca olur diyorum ama aynı bende niye bu sabah olmadı diye düşünüyorum olsa dert olmasa dert ben geçen pazartesi günü gitmiştim Dr a 5 cm demişti 9 cm bu hafta da çok büyük değil mi
Yok canim daha belli degil. Carsamba kontrolum var ama yine soylemezler sanirim. Catliyorum meraktan seni de cok merak ediyorum 2 oglun var Allah hayirlisini nasip etsin ins❤SEnle haftamız da aynı durumlarımız da bende iştah gitti arada cnm bişey istiyo yiyorum sonra bi daha istemiyo cinsiyeti belli değildi dimi seninde cnm
Genelleme yapıyorlar ya şu hafta arasında falan cm aralığında olur diye o yuzden dedim canım ama seninki o zamana göre de büyükmüş belkide olmuştur 9 cm minnoşKuzu benim bebiş uzun mu acaba ben 26 sında gittiğimde 4 küsür santimdi
Senle aynı gün gitmıstık 26 sında seni 2 haftayamı cagırdı bana panık yapmadan 3 hafta sonra gel dedi ben Allahtan devletede gıdıyorum okadar uzun beklenırmı 3 hafta falanKuzu benim bebiş uzun mu acaba ben 26 sında gittiğimde 4 küsür santimdi
Canım devlete de aynı anda nasıl gidiyorsun? Özel hastaneye gittiğini hiç çaktırmadan mı? Bütün testleri ikisinde de mi yaptırıyorsun? Sorguya çeker gibi oldu ☺ ben de arada gidip bebişimi görmek istiyorum dayanamadığım için ama gidince ne diyeceğimi bilemiyorumSenle aynı gün gitmıstık 26 sında seni 2 haftayamı cagırdı bana panık yapmadan 3 hafta sonra gel dedi ben Allahtan devletede gıdıyorum okadar uzun beklenırmı 3 hafta falan
Canım bana da üç hafta geçmeden gel dedi tabi ben alabileceğim en erken tarihe aldım 18 inde de ikili tarama için randevu aldık devletten ona denk gelsin diyeSenle aynı gün gitmıstık 26 sında seni 2 haftayamı cagırdı bana panık yapmadan 3 hafta sonra gel dedi ben Allahtan devletede gıdıyorum okadar uzun beklenırmı 3 hafta falan
Kız ben bi kere içimde kötü bi his var diye devlete gittim muayene olcam diyorsun sadece hiç özeli karıştırmadım kadın baktıCanım devlete de aynı anda nasıl gidiyorsun? Özel hastaneye gittiğini hiç çaktırmadan mı? Bütün testleri ikisinde de mi yaptırıyorsun? Sorguya çeker gibi oldu ☺ ben de arada gidip bebişimi görmek istiyorum dayanamadığım için ama gidince ne diyeceğimi bilemiyorum
Canım sımdı bir hafta ara ile gıdıyorum evet çaktırmıyorum dr devlet yaptırdım testlerı dıyorum bakıyor tamam dio ılaclarımı özeldekı dr yazdırıyorum devlettekı soruyor var ilaçlarım diyorum öyle ama artık devletı bıraka bılırım hareketleri hıssedıncede gerek kalmazCanım devlete de aynı anda nasıl gidiyorsun? Özel hastaneye gittiğini hiç çaktırmadan mı? Bütün testleri ikisinde de mi yaptırıyorsun? Sorguya çeker gibi oldu ☺ ben de arada gidip bebişimi görmek istiyorum dayanamadığım için ama gidince ne diyeceğimi bilemiyorum
Evet devlettekide bana 2 haftaya taramanı yaptır dedi tamm dedim ama ben kızımdada yaptırmamıştım Allahın ıznı ıle sımdı yıne yaptırmayı düşünmuyorum oyuzden develetw artık gıtmem herhaldeCanım bana da üç hafta geçmeden gel dedi tabi ben alabileceğim en erken tarihe aldım 18 inde de ikili tarama için randevu aldık devletten ona denk gelsin diye