• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar kızlarr bizde 12+4 teyiz . Cinsiyetini öğrenen varmı kimi doktor erkenden söylüyormus bebege göre belirginse

Selamlar kızlarr bizde 12+4 teyiz . Cinsiyetini öğrenen varmı kimi doktor erkenden söylüyormus bebege göre belirginse
Masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Evet canim öğrenenler var. Sohbetin 1.sayfasinda cizelge var.orda belli olanlarinki yaziyor☺

Bebek olmadan doktora gittim sağ yumurtaliktan yumurtladigimi söyledi o ay da bebek oldu. O yüzden sağdan yumurtladigimi biliyorum. Doktor da sağ olunca kız olma ihtimali artıyor ananelerimize göre dedi 😊
Sağda olunca kız sol da olunca erkek mi oluyomuş
cinsiyeti belli olan arkadaşlar bi doğrulama yapar mısınız merak ettim 😉☺️

Bebek olmadan doktora gittim sağ yumurtaliktan yumurtladigimi söyledi o ay da bebek oldu. O yüzden sağdan yumurtladigimi biliyorum. Doktor da sağ olunca kız olma ihtimali artıyor ananelerimize göre dedi 😊
Cnm kuzenimin 2 oglu 1 kızı var, üçüncüde sağdan yumurtlamış. . Tek yumurtası olup farklı cinsiyet te çocugu olan, çoook inan var 🤗

Söylemıyo canım yaa 11+5 gıttım belkı der dedı yok demedı sordum daha erken yanılma oluyor bu hafta dedi... rüyanda falan görmedinmi birşey ben kızımı mesala görmüştüm bundada rüya gördüm bakalım cıkıcakmı... herkez gıbı bende senı merak edıyorum malum iki paşadan sonra kız istemem çok çok normal
Ben dün ilk kez doğuma gittiğimi gördüm annem yanımdaydı. Sancım vardı ama ben sezeryan olucam niye sancım varki diyodum 😁 üstümde pembe bi kıyafet vardı sanki doğum önlüğü yani, gayet mutluydum sancımda yok gibiydi ama 😍 sağlıkla gelsinler de .. bizim haftaya ptesi randevu 😍 zaman çabuk geçse

Bir de ilk akşam kusmamda yemekten sonra çikolatalı tatlı yemiştim, 2 gün önce de yine ardından çikolata yedim 🙄. Ablam diyorki şekerle ilgili birşey olabilir. Bu hassas dönemde şekerini aniden yükseltiyodur onun için çıkarıyorsun. Sana çikolata dokunuyor. Acaba şekerime mi baktrsam.
Çıkarırken ilk çikolata çıkmış fark etmiş, en son yediğim icin dedim ama ısrarla ne dokunuyorsa ilk o çıkar diyor. Mide ameliyatlı olduğu için o sık sık yaşıyor, önce de yesem ne mideme dokunursa ilk o çıkıyor filan diyor. Ayy amma uzattım farkındayımda, bu şeker belirtisi midir ? Acıkınca elim ayağım titmesi midem yanması filan.
Bende öyelyim normalde de tatlı çikolata sevemm. Elim ayağım titrer acıkınca, tatlı yiynce midem bulanır ama şekerim yok canım devamlı baktırıım ben çünkü. Gebelik için yaptırmadın mı açlık kan şekerine bakılmadımı? Benim 75 çıktı mesela çok iyi dedi düşük olamsını isteriz zaten dedi

Back