Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz bazen ama idrar evet sürekli sanki varmış gibi gün içinde sık sık gıdıyorm bazen normal düzeyde bazende cok az idrar oluyorSelam hanımlar acaba sizde de gaz ve sık idrara çıkma oluyor mu?
benim 4.gebeliğim aslında ama böyle birşeyi ilk defa yaşadığım için hamilelikten mi yoksa üşütmeden kaynaklı mı bilmiyorum 14.haftama girdim 7.haftadan beri gaz ve idrar problemi bende
Benim de ilk gebeliğim ve dediğiniz şekilde aynısı bende de var sık idarara çıkma ve aşırı gaz birikintisi şişlik birlikteSelam hanımlar acaba sizde de gaz ve sık idrara çıkma oluyor mu?
benim 4.gebeliğim aslında ama böyle birşeyi ilk defa yaşadığım için hamilelikten mi yoksa üşütmeden kaynaklı mı bilmiyorum 14.haftama girdim 7.haftadan beri gaz ve idrar problemi bende
Evet hala sık idrara çıkma var, gaz arada oluyor özellikle regl dönemi zamanında. Üşütüldüğü zaman gaz çıkarılınca kokar diye biliyorum benSelam hanımlar acaba sizde de gaz ve sık idrara çıkma oluyor mu?
Ben fotoğraf yükleyemiyorum ya, beceriksiz gibi hissettim kendimi. Telefondan uygulamadan girdiğim için midir nedir.
Oy maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli anne babasının kucağına almasını nasip etsin Benim içimden erkek olarak geçti şuanEki Görüntüle 2286213 Eki Görüntüle 2286214
Bende cinsiyet tahmin edebileceğiniz ultrason fotosu yok maalesef . Bu arada uygulamadan girdiğim için yükleyemiyormuşum buldum. Reglime göre 12+0 ama düzeltilmiş reglime gore 11+0 dım ogün. Düzeltilmişe göre uyum sağlıyor dedi.
Oy maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli anne babasının kucağına almasını nasip etsin Benim içimden erkek olarak geçti şuan
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim. Bize de yazarsin merak ederiz Buyuk ihtimalle aralik 15 den sonra dogar senin minnos sanki ocaga kalmaz gibi. Benim oglumda tahmini dogum tarihi 29 ekimdi 17 ekimde doğmuştu gerci kimi de 42.haftada doguyor belli de olmaz saglicakla al kucagina ins❤Günaydın güzel anneler bugun 15. Haftaya girdik yavaş yavaş büyüyoruz yarın da cinsiyet öğrenmeye gideceğim çok heyecanlıyım ☺
Ayy ben onu yapacaktım yapmadım. İyi ki hatırlattınızCinsiyet öğrenen ler yüzük testiniz tuttu mu. Ben 19 unda gideceğim ogrenmeye yüzük testine göre erkek bakalim
Ben de merak ettim tutuyor mu acaba benim ilk bebeğime tuttuAyy ben onu yapacaktım yapmadım. İyi ki hatırlattınız
Ben yaptim kiz cikti cin takvimi de kiz diyor bakalim asıl doktor ne diyecek hayirlisiCinsiyet öğrenen ler yüzük testiniz tuttu mu. Ben 19 unda gideceğim ogrenmeye yüzük testine göre erkek bakalim
Bende meraktan yaptım erkek çıktı. ama benim içimdende 100de 100 kız diyor acaba hangisi doğru ana duygusu mu yoksa yüzük müCinsiyet öğrenen ler yüzük testiniz tuttu mu. Ben 19 unda gideceğim ogrenmeye yüzük testine göre erkek bakalim
Ben yaptırdim ama referans yazmıyordu sanki, sadece negatif kısmına dikkat ettim. Sonuçları da sigortaya verdim elimde yok. Ama 3 ü için de negatif yazıyordu.Selamlar. Benim yine merak ettiğim bir soru var. Torch testi yaptıranlar varsa aranızda, rubella için referans aralığı nedir? Yazabilir misiniz?
Ay o sağdan yumurtlama nasıl oluyor acaba ?Bana yüzük testi ve Rus takvimi erkek diyor ama cin takvimi kız diyor. Doktor da sağdan yumurtlamissin kız olma ihtimali yüksek diyor
Benim de negatif ama 0,89. Yani tam sınırda. Referans 0,90 dan küçükse negatif diyor.Ben yaptırdim ama referans yazmıyordu sanki, sadece negatif kısmına dikkat ettim. Sonuçları da sigortaya verdim elimde yok. Ama 3 ü için de negatif yazıyordu.