- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de direkt negatif yazıyorduSelamlar. Benim yine merak ettiğim bir soru var. Torch testi yaptıranlar varsa aranızda, rubella için referans aralığı nedir? Yazabilir misiniz?
Erkek değil miMerhaba kizlar banada cinsiyet yorumu yapabilecek olan varmi bir an once ogrenip kuzumu ismiyle sevmek istiyorum ama daha cok hafta var
Çok şükür canım hiç istemiyorUf, ben hiç yemiyodum da. Çok fena canımı cips istettiniz yaa
Hiç bilemedimMerhaba kizlar banada cinsiyet yorumu yapabilecek olan varmi bir an once ogrenip kuzumu ismiyle sevmek istiyorum ama daha cok hafta var
Amin canım benim hepimiz için inşallah yazarım tabi öğreneyim bi hayırlısıyla benim sat 16 mart ama usgye göre 28 mart uyumlu geç döllenme dedi doktor tahmini 1 ocak dogum tarihi dedi bakalım nasıl olur bilmiyorumRabbim hakkinda hayirlisini versin canim. Bize de yazarsin merak ederiz Buyuk ihtimalle aralik 15 den sonra dogar senin minnos sanki ocaga kalmaz gibi. Benim oglumda tahmini dogum tarihi 29 ekimdi 17 ekimde doğmuştu gerci kimi de 42.haftada doguyor belli de olmaz saglicakla al kucagina ins❤
Baktım da seninle son adet tarihimiz aynıAy o sağdan yumurtlama nasıl oluyor acaba ?
Nedenkiiki oglumdada ben ve etrafimda herkes erkek demisti ama bunda inan herkes aynisini diyo bilemedim diyeHiç bilemedim
biliyorum o yuzden fikir istedim zatenErkek değil mi
Himmm ondan 1 ocak yaziyormus...hayirlisi olsun ins..Amin canım benim hepimiz için inşallah yazarım tabi öğreneyim bi hayırlısıyla benim sat 16 mart ama usgye göre 28 mart uyumlu geç döllenme dedi doktor tahmini 1 ocak dogum tarihi dedi bakalım nasıl olur bilmiyorum
Pardon bilmiyorum yanibiliyorum o yuzden fikir istedim zaten
Ben sadece tahmin ediyorum vee kız diyorum hayırlısıMerhaba kizlar banada cinsiyet yorumu yapabilecek olan varmi bir an once ogrenip kuzumu ismiyle sevmek istiyorum ama daha cok hafta var
Hadi hayirlisi insallahBen sadece tahmin ediyorum vee kız diyorum hayırlısı
Cnm ALLAH yardımcın olsun, RABBİM sağlıklı, hayırlı tontiş bir erkek evladı nasip etsin inşlhYarın bende cinsiyet öğreneceğim inşallah benim dördüncü olduğu için hâliyle heyecan falan yok ama 3 tane kızım var hergün 100 kişi arıyor cinsiyet öğrendin mi diye sanırsın altın doğurcam hayır erkek olsa devletten ikramiye alacaklar sanki ciddi anlamda boğuldum sorulardan onun için biran önce belli olsun istiyorum
Teşekkür ederim Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıcakla kucamıza versin inşallahCnm ALLAH yardımcın olsun, RABBİM sağlıklı, hayırlı tontiş bir erkek evladı nasip etsin inşlh
Tamam canım, sağ ol.Canım ben de direkt negatif yazıyordu
Canım, benimkisinde değer aralığı 0-1,2 yazıyor. Benim değerim 0,51 çıkmış. Ama bu referans aralığı falan bazen farklı laboratuvarlarda farklı olabiliyor, aklında olsun.Selamlar. Benim yine merak ettiğim bir soru var. Torch testi yaptıranlar varsa aranızda, rubella için referans aralığı nedir? Yazabilir misiniz?