2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim daha belli degil. Carsamba kontrolum var ama yine soylemezler sanirim. Catliyorum meraktan seni de cok merak ediyorum 2 oglun var Allah hayirlisini nasip etsin ins❤
BEnimde pztesi gidemezsem salı gidicem İnşAllah hele ben meraktan uyuyamaz oldum ama 11+4 salı 11+5 oluyo bende zannetmiyorum söyleyeceğini daha var diyecek ama ben tahmin sorucam bakalım ne diyecek amin İnşAllah cnm sana da İnşAllah

Söylemıyo canım yaa 11+5 gıttım belkı der dedı yok demedı sordum daha erken yanılma oluyor bu hafta dedi... rüyanda falan görmedinmi birşey ben kızımı mesala görmüştüm bundada rüya gördüm bakalım cıkıcakmı... herkez gıbı bende senı merak edıyorum malum iki paşadan sonra kız istemem çok çok normal

İlk başlarda 5-6 haftalıkken rüyamda ilk önce 2 kere erkek bebek gördüm sonra karışık bi rüya da pembe kundağa sarılmış bebek gördüm ama elimde bi kağıt vardı ve kenarları kemirilmiş gibi yırtıklıydı hayır olsun inşAllah

Allah hayretsin canım ben salı gidicem 13. Haftaya girmiş oluyorum inşallah söyler mi acaba

Allah hayretsin canım ben salı gidicem 13. Haftaya girmiş oluyorum inşallah söyler mi acaba
Benim 12+3 görünüyordu sat a göre 12+1 di bebeğim söylemediler devlette ama özeller tahminde bulunuyor.birdaha randevum 13+6 bakalım oda araşt.hast. belki tahmin ederler diyeceğim ama sanmıyorum

Büyük gebişler hareketini hıssetmıyormusunuz artık 15 olan var ben kızımda o haftalarda hıssetmıstımsizleride merak ettim
Ben ilk kizimda 16 da baslamistim bunda baya erken basladi 12 de falan karincalanir gibi oluyor karnim ara ara sakin olunca ortam daha minik tekmelere erken ama hissedemedim onlari

Bu arada kizlar ben bu detayli ultrasona kadar hic rahat edemeyecegim ilk kizimda da aynisi olmustu cok heyecan yapiyorum agustosun 15 gibi randevu alacagim.onun icin ins hepimiz sag saglim atlatiriz onuda

Kızlar selam. Bende şimdi farklı bir korku başladı. Acaba farketmeden biranda kusar mıyım ?
2 gün önce ablamda durup dururken akşam yemekten ve ilaçlarımı içtikten bir müddet sonra aniden afedersiniz fışkırır gibi kusmaya başladım. Daha önce de akşam olmuştu ama öncesinde kıvranıp midem çok bulanmıştı.
Şimdi kardeşime Bursa ya geldim, akşam parka gidicez ben evden çıkmaya korktum ya anlamadan yine aniden kusarsam diye.

Bir de ilk akşam kusmamda yemekten sonra çikolatalı tatlı yemiştim, 2 gün önce de yine ardından çikolata yedim . Ablam diyorki şekerle ilgili birşey olabilir. Bu hassas dönemde şekerini aniden yükseltiyodur onun için çıkarıyorsun. Sana çikolata dokunuyor. Acaba şekerime mi baktrsam.
Çıkarırken ilk çikolata çıkmış fark etmiş, en son yediğim icin dedim ama ısrarla ne dokunuyorsa ilk o çıkar diyor. Mide ameliyatlı olduğu için o sık sık yaşıyor, önce de yesem ne mideme dokunursa ilk o çıkıyor filan diyor. Ayy amma uzattım farkındayımda, bu şeker belirtisi midir ? Acıkınca elim ayağım titmesi midem yanması filan.

içini bulandırma. kusabilirsin normal. kafana taktikca daha da takinti oluşur daha da sorun yaparsin kusarsan kus nolacak ki. eve donup dus alacaksin ustunu degistureceksin bitti gitti.

Hic de takinti yapma. Ben oğlumda nerelerde kusmadim ki. Ankaranin her kosesinde anim var

Kuzu benim bebiş uzun mu acaba ben 26 sında gittiğimde 4 küsür santimdi
Bastan popoya degil de bastan ayaga mi olcuyorlar acaba. Yani bacak boyu da mi ekliyorlar ki. Bana da uzun geldi

Bende seker çıktı yukleme yapildi. Ama kusma şikayetim yoktu sadece aniden acıkma acikinca bayilacak hale gelme cok su icme falan vardi

Önceki gebeliğimde afedersiniz burnumdan bile çıkıyordu. Geçen akşam nefesim kesildi resmen, bir de balgam nüksediyor sonrasında sabaha kadar öksürüp kasıklarım ağrıyor. Asıl derdim o aslında. Zaten normalde de öksürüyorum, eşim sağolsun çok destekçidir. Gecen diyor öksüre öksüre bu çocuğu düşüreceksin sonunda sanki suçluymuşum gibi. İlaçlarımı kullanmadığımı sanıyor, genelde ilaçları düzenli içmeyen biri olduğum için. Psikolojimi bozuyor sağolsun.

Bu arada ben cm i hatırlamıyorum ama 11+0 da gittiğimde 49gr dedi ki çoğu yerdeki bilgiye göre bu çok geldi bana ama pek umursamadım.

Selam hanımlar acaba sizde de gaz ve sık idrara çıkma oluyor mu?
benim 4.gebeliğim aslında ama böyle birşeyi ilk defa yaşadığım için hamilelikten mi yoksa üşütmeden kaynaklı mı bilmiyorum 14.haftama girdim 7.haftadan beri gaz ve idrar problemi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…