• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyleyim, eğer sevdiğim bişey varsa biraz fazla yersem 3 saat kıvranıyorum bulantıdan. Karpuzdan tiksndim sanki ne zaman yesem midem bulanıyo, dondurma, çikolata tatlı şeyler görmek istemiyorum. Salata çok severim bayılırım dün azcık fazla yedim diye 2 saat zor tuttum kendimi çıkarmamak için. Mecburen az yiyorum bende ondan kg almıyoruz
Aynen bende tatli yemiyorum hic ama cips cekiyor canim cok fazla :) yememeye calisiyorum

Bende geçen sene kalbi durmuştu birden belirtilerim azalmıştı. Geçen gün birden panik atak gibi yaşadım belirtiler gitti karnım boş gibiydi aşırı strese girdim çarpıntı titreme işe dr aradım sakin ol hemen gel dediler dr um yoktu izindeydi ama başka dr yönelndirdiler hemen gittim o masaya hazır uzandım resmen kalp atışı yok diyecek diye ama vardı çok şükür. Kendi kendime stres panik yapmıştım. İnşallah sizinde öyşedir ama içiniz rahatlasın diye acile gidebilrisiniz
Ben de bugun aynisi yasadim agladim cok endiselendim carpinti halsizlik vs cabasi..Esim de mesaiye kalmisti onu da aradim gelecekti. Kontrole gidecektik. Bir an durdum ben napiyorum diye.. Gidecegi varsa gidiyor engel mi olabileceğim? Hayir!.. Neden boyle evham yapip kendimi uzuyorum dedim. Allah ol derse olacak..tevekkul ettim. Rahatladim. En iyisi teslim olmak...carsamba gunu zaten randevum vardi.insallah hayirli guzel haberler alacagim Allahin izniyle☺ Allah hepimize rahat guzel bir hamilelik ve saglikli bebekler nasip etsin..❤

Bende öyle olacağım 1 ay a kadar inşallahh 😁😁 neler neler çekiyor canım, kokularından tiksindiğim için yiyemiyorum ama şu koku tiksintiğliği geçsin bende yicem doya doya 😁😁
İnşallah canım inşallah yersin bebişine vitamin olsun inşallah 🥰🥰🥰😍😍😍

Benimde tuzlu olsun da ne olursa olsun 😁 3 5 tanrden nişey olmaz ya ben arada yiyorum 🙈
Benimde çok canım istiyor ama bi kırık yedim sadece oda gözüm ummasın diye ama Normal insana bile zararlı canım cips türleri yemeyelim yedirmeyelim de hamişlere 😂😂😂:skandal:

Ben 500 gr almisim... doktorum ilk 4 hatta 5 ay kilo alma demisti zaten. 14. Haftadayim. Ve surekli uyuyorum oyle boyle degil

Bende geçen sene kalbi durmuştu birden belirtilerim azalmıştı. Geçen gün birden panik atak gibi yaşadım belirtiler gitti karnım boş gibiydi aşırı strese girdim çarpıntı titreme işe dr aradım sakin ol hemen gel dediler dr um yoktu izindeydi ama başka dr yönelndirdiler hemen gittim o masaya hazır uzandım resmen kalp atışı yok diyecek diye ama vardı çok şükür. Kendi kendime stres panik yapmıştım. İnşallah sizinde öyşedir ama içiniz rahatlasın diye acile gidebilrisiniz
İnşallah öyledir 2li test yaptırmıştım onun da sonuçları çıkmış hem onu gösteririm hem ultrasona girmeye bahanem olur diye düşündüm ondan ptesi beklicem tanımadığım bi doktora gidip bunun için mi geldin diye trip yemek istemiyorum insanın daha da moralini bozuyolar 1guncuk sabredicem artık iyi dileklerin için saol inşallah hepimiz sağ salim kucaklarimiza alırız 💗

Cok aciksam da iki bisey yiyince doyuyorum sanki hamilelikten once daha cok yiyordum
Ayy aynen ben😁 normalde hic bir seye usenmeyen aklima ne gelirse pisiren biriydim. Tamamen istah gitti. Hem deli gibi acikiyorum hem de hemen doyuyorum.. Normalde insan acikinca yer..ben resmen şu açligim bi dinsin yeter durumuna döndüm. Bir de isin garibi kirk yilin basi canim bisey yemek istiyor sonra biraz yeyince tiksiniyorum bir daha goresim gelmiyor..insallah yakinda normale doneriz😌

Bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuş😢 hepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
Aaa çok üzüldüm cnm yaaa 😔😣 çok geçmiş olsun dualarım seninle İnşAllah Rabbim yakın zamanda hayırlısını versin operasyonda da Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin İnşAllah Allah’a emanet ol 😟

Bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuş😢 hepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim. Bir an önce ruhsal ve bedenen toparlanman dileğiyle 🙏🤲🏼❤️ 😞 amin canım benim 😔

bilmiyorum ki yaptiran arkadaslar cevap verebilir belki. Bana ilk cocukta yaptirdigim asi 10 yil gecerli olacak dediler diye ustune dusmedim pek
aile hekimliklerinin ustunde baski var takip konusunda. Hem gebelik hemcocuk asisi vs. Ceza puani aliyorlar ve para cezasi veriliyor. Bir de yanlis hatirlamiyorsam aile hekimligi uygulama yonetmeliginde takip ettikleri her gebelik islemi icin doner sermaye gibi ekstra ucret alıyorlar. Ben ilk evlendigimde aile hekimi secmeye gittim hemsirelerin hepsinin burnu havada doktor da dolu ama falan dediler. Yeni evli oldugumu ogrenince cocuk dusunuyo musun diye sordular, simdilik erken ama dusunurum deyince havada kaptilar ne hikmetse doktoru dolu olan hemsire ablalarim 😄 hatta siz bildirmemek sucmus deyince internette arastiriyim dedim, bi saglik forumunda surekli ceza veriyorlar bildirmiyorsalar biz nasil tespit edecegiz hamile olduklarini diye isyan etmisler. Bildirim yapilmamissa yapilamayan takip icin kendi sorumluluklari dogmayacagi gerekcesi ile dava aciyorlarmis. Vs vs. Velhasil bildirim yapmama halinde anne adayinin “suc” islemis olacagina dair hicbi sey gormedim ben
Vay be prim yoksa git boş yer yok prim varsa ağa paşa sensin 😂 adaletini seveyim.😂 ilginç bir prosedür her iki tarafta aslında madur durumda öyle bir bildirim varsa iki tarafta habersiz böyle kulaktan kulağa duydun duydun duyamadın ceza 😂 ne saçma. 😒😂 neyse yaptırdık da kafamız rahat 😂 sende sıkılmadan ne de güzel açıklamışsın ya valla güzel aydınlattın beni ve bilmeyenleri ☺️🌸😘

Ayy aynen ben😁 normalde hic bir seye usenmeyen aklima ne gelirse pisiren biriydim. Tamamen istah gitti. Hem deli gibi acikiyorum hem de hemen doyuyorum.. Normalde insan acikinca yer..ben resmen şu açligim bi dinsin yeter durumuna döndüm. Bir de isin garibi kirk yilin basi canim bisey yemek istiyor sonra biraz yeyince tiksiniyorum bir daha goresim gelmiyor..insallah yakinda normale doneriz😌
SEnle haftamız da aynı durumlarımız da bende iştah gitti arada cnm bişey istiyo yiyorum sonra bi daha istemiyo 😕 cinsiyeti belli değildi dimi seninde cnm

R refikaaydin senin de sat ayni @EsraCihan ve benle bizim kiz bebekler bakalim senin ne 😁
Ay maşallah:) tebrik ederim. Rüyamda kız gördüm ben de. Daha doktora gidemedim. Bu ayın sonuna kadar da gidemeyeceğim herhalde, abim hastalandı, her gün onunlayım. Dayısı iyi olsun da, doğduğunda ona hediyeler alsın:)

Canımın içi o kadar üzüldüm ki Allah yardımcın olsun 😔😔

Canım benimki 9cm🤭haftasına göre uzun bi bebek sanırım 🙈 normal dedi doktor ama kafama taktım işte
ABooo kız kaçıncı haftada 9 cm maşşallah 🧿ayyy yada kacıncı haftada 9 cm ulasılıyor bebısler 14 olan arkadaşlar bi yazın hele merak ettim 🤗

Ay maşallah:) tebrik ederim. Rüyamda kız gördüm ben de. Daha doktora gidemedim. Bu ayın sonuna kadar da gidemeyeceğim herhalde, abim hastalandı, her gün onunlayım. Dayısı iyi olsun da, doğduğunda ona hediyeler alsın:)
Gecmis olsun dayisina 😊 bekliyoruz haberleri sizden😊

Back