2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aminn ins bu bebegini sağlıkla alırsın kucagina cnm. Genetik bir sorun da degilmis.imtihanmis ve siz sabir gostererek imtihani kazanmissinizdir insallah.. Rabbim hep guzel gunler göstersin hepimize❤
Aylar gececek ve bebeklerimiz nasil buyuyor onlari konusacagiz ins

Kizlar nasilsiniz:)) masallah ben telefonu elime alana kadar 15 sayfa flan gecmis oluyor..ben yazana kadar da konu degismis oluyor tabi
Kizlar ya benim vucudum cok sicak. Ozellikle ellerim yanaklarim..sizin de oyle mi..
Carsamba gunu de benim randevum var..simdiye kadar sadece bir kez kalp atisi icin gitmistim..ilk kez belki de hareketlerini gozlemleyebilecegiz, cok heyecanliyim..10+4 olmus olacagim o gun..acaba cinsiyet tahmini de yapar mi catlayacagim meraktan yaaa

Hı bir de; bildirimlerim acik olmasina ragmen artik bildirim cubugunda mesaj yazdiginizda göremiyorum.. Kadınlar kulübü sayfasini acinca görebiliyorum anca. Ne yapmam lazim bilen var mi

Kizlar yarin bime guzel seyler geliyor ozellikle yikama setini begendim bakin istersenizEki Görüntüle 2285379
normal kahvaltı yapamayalı baya oldu. Sandviç arası domates salatalık marul peynir yiyorum. Yumurta zeytin yok. İzne çıktım, yoldayım bakalm ablam kardeşim besler beni artık
Selam kızlar ben makarnayla besleniyorum desen yeridir. Kokudan cok etkılenıyorum günde en az bir kere affedersınız kusuyorum. Ne yapacagımı bılemıyorum midem hep rahatsız.
ben de sürekli çiğ köfte dürüm ve noddle yoğurtlayp yiyorum. Bu aralar, biran evvel bulantı geçse de normale dönebilsem.

Bende nub teorisi, Çin takvimi ve Rus takviminde erkek çıktı doktor da erkek dedi teoriler bende uyumlu olmuş oldu
Benim her biri farklı söylüyor hangisi doğru söylüyor acaba Pazartesi randevum var inşallah söyler doktorum

Ayyy geberdim kusurken Allahım şu aşermeleri rabbim düşmanıma vermesin cinsiyet herkezde bende merakte ben aslında çok net rüyamda gördüm kızımıda görmüştüm nub ve çinde aynı fikirde bakalım bana birtek öğrenmek kalıyor

Aa aşerme başladı mı canım sende?

İnşallah atlatırız canımm

Kızı olcak arkadaşlar en çok ne yiyosunuz ekşi mi tatlı mı?
Vee nelerden tiksindiniz?
Valla xbm ben ne yalan soyleyim bunu erkek sanmistim kizimda ne yediysem bunda tam tersi onda ful eksi yerdim.et ve tatlidan tiksinmistim bunda et ve tatliya bayiliyorum ozellikle acı yemeye benim iki.kizda da farkli seyler istio cnm

Valla xbm ben ne yalan soyleyim bunu erkek sanmistim kizimda ne yediysem bunda tam tersi onda ful eksi yerdim.et ve tatlidan tiksinmistim bunda et ve tatliya bayiliyorum ozellikle acı yemeye benim iki.kizda da farkli seyler istio cnm
Yediklerimden falan cinsiyet tahmini yapayım dedim ama bende durumlar karışık en başta etten tiksindim şimdi düzeldi ama acıdan acayip tiksindim Tatlı çok istemiyor cnm yani çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…