- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 35
Cnm senle sat ayni cinsiyette ayni hayirli olsun ekliyorum prensesi listeyeGünaydın kızlar
Dün cinsiyeti öğrendim kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm senle sat ayni cinsiyette ayni hayirli olsun ekliyorum prensesi listeyeGünaydın kızlar
Rica ederim, sizdende ALLAH RAZI OLSUNçok teşekkür ederim bilgilendirme için. Allah razı olsun
Canım değer ile ilgili değil kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre hesap yapılıyor yani değere takılma Rabbım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahyazıyor ama ben anlamıyorum yüksek değer yazıyor. çok teşekkür ederim Rabbim her kadına bu özel duyguyu hayırla sağlıkla tattırsın.
yarın kendi doktoruma gidicem de meraktan duramıyorum işte
Seninde hayırlı olsun canım sen ne zaman öğrenmiştinCnm senle sat ayni cinsiyette ayni hayirli olsun ekliyorum prensesi listeye
Çok mutluyum Allahım bin kere milyonkere şükür bebegım cok ıyı resmen zıplarken gösterdi artık korkma annesi hersey çok yolunda dediAllah iyiliğini versin kız, gebiş ne çok güzel geçicek kuzum bekliyoruz haberini, yaz hemen tamam mı ? ❤
Aminnnn en büyük duamız bu sizlerinde canım benimRabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallah
Ohh çok şükür ❤ çok geçmiş olsun, tüm kontrollerin böyle geçsin inşallah canım Başka neler dedi? Cinsiyete dair bişey dedi mi?Çok mutluyum Allahım bin kere milyonkere şükür bebegım cok ıyı resmen zıplarken gösterdi artık korkma annesi hersey çok yolunda dedi
Canım doktor kesın dedı mı ? 16 haftaya kadar degısım olabılıyormusGünaydın kızlar
Gozun aydin. Dogum tarihimiz ayni cinsiyetle ilgili bi sey dedi mi doktorÇok mutluyum Allahım bin kere milyonkere şükür bebegım cok ıyı resmen zıplarken gösterdi artık korkma annesi hersey çok yolunda dedi
Bir önce ki randevumda Kız demişti zaten dün gittiğimde de karnımdan baktı kız dedi bu kez netleştirmek istiyorum dedim vajinal usg yaptırdımCanım doktor kesın dedı mı ? 16 haftaya kadar degısım olabılıyormus
Sanki anladığımızdan mı tahmin ve hisler doğrultusunda fikrimi söylüyorum o kadarDr lar bile zor tahmin ederken bu haftalarda, burada cinsiyet tahmini yapmak zor olmaz mi sizce de:)
Cnm bn 25 haziranda ogrendim cinsiyeti 17 temmuz kontrol var kesin dedi ama yine de teyit ettirecegimSeninde hayırlı olsun canım sen ne zaman öğrenmiştin
Ben vajinalusg yaptırdım ya meraktannnCnm bn 25 haziranda ogrendim cinsiyeti 17 temmuz kontrol var kesin dedi ama yine de teyit ettirecegim
Ii etmissin cnm valla insan yine de suphe edio benim doktor kesin dedi ama iste dur bakalim belli olurBen vajinalusg yaptırdım ya meraktannn
Haberlerini bekliyorum kuzum benim randevuma daha çook varIi etmissin cnm valla insan yine de suphe edio benim doktor kesin dedi ama iste dur bakalim belli olur
Allah razı olsun cnm sağol amin İnşAllah Kimseye yaşatmasın RabbimAllah sifa versin coook gecmis olsunaminn Allah bir daha yasatmasin
Teşekkür ederim sağol cnm amin İnşAllah hepimize nasip etsin RabbimHakbas2020 çok geçmiş olsun cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim