- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 35
Cnm senle sat ayni cinsiyette ayniGünaydın kızlar
Dün cinsiyeti öğrendim kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm senle sat ayni cinsiyette ayniGünaydın kızlar
Rica ederim, sizdende ALLAH RAZI OLSUNçok teşekkür ederim bilgilendirme için. Allah razı olsun
Canım değer ile ilgili değil kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre hesap yapılıyor yani değere takılma Rabbım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahyazıyor ama ben anlamıyorum yüksek değer yazıyor.çok teşekkür ederim Rabbim her kadına bu özel duyguyu hayırla sağlıkla tattırsın.
yarın kendi doktoruma gidicem de meraktan duramıyorum işte![]()
Seninde hayırlı olsun canım sen ne zaman öğrenmiştinCnm senle sat ayni cinsiyette aynihayirli olsun ekliyorum prensesi listeye
![]()
Çok mutluyum Allahım bin kere milyonkere şükür bebegım cok ıyı resmen zıplarken gösterdi artık korkma annesi hersey çok yolunda dediAllah iyiliğini versin kız, gebiş neçok güzel geçicek kuzum
bekliyoruz haberini, yaz hemen tamam mı ? ❤
Aminnnn en büyük duamız buRabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallah![]()
Ohh çok şükürÇok mutluyum Allahım bin kere milyonkere şükür bebegım cok ıyı resmen zıplarken gösterdi artık korkma annesi hersey çok yolunda dedi![]()
![]()
Canım doktor kesın dedı mı ? 16 haftaya kadar degısım olabılıyormusGünaydın kızlar
Gozun aydin. Dogum tarihimiz ayni cinsiyetle ilgili bi sey dedi mi doktorÇok mutluyum Allahım bin kere milyonkere şükür bebegım cok ıyı resmen zıplarken gösterdi artık korkma annesi hersey çok yolunda dedi![]()
![]()
Bir önce ki randevumda Kız demişti zaten dün gittiğimde de karnımdan baktı kız dedi bu kez netleştirmek istiyorum dedim vajinal usg yaptırdımCanım doktor kesın dedı mı ? 16 haftaya kadar degısım olabılıyormus
Sanki anladığımızdan mı tahmin ve hisler doğrultusunda fikrimi söylüyorum o kadarDr lar bile zor tahmin ederken bu haftalarda, burada cinsiyet tahmini yapmak zor olmaz mi sizce de:)
Cnm bn 25 haziranda ogrendim cinsiyeti 17 temmuz kontrol var kesin dedi ama yine de teyit ettirecegimSeninde hayırlı olsun canım sen ne zaman öğrenmiştin
Cnm bn 25 haziranda ogrendim cinsiyeti 17 temmuz kontrol var kesin dedi ama yine de teyit ettirecegim![]()
Ii etmissin cnm vallaBen vajinalusg yaptırdım ya meraktannn
Haberlerini bekliyorum kuzum benim randevuma daha çook varIi etmissin cnm vallainsan yine de suphe edio
benim doktor kesin dedi ama iste dur bakalim belli olur
![]()
Allah razı olsun cnm sağol amin İnşAllahAllah sifa versin coook gecmis olsunaminn Allah bir daha yasatmasin
![]()
Teşekkür ederim sağol cnm amin İnşAllah hepimize nasip etsin RabbimHakbas2020 çok geçmiş olsun cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim