• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yazıyor ama ben anlamıyorum yüksek değer yazıyor. :KK43: çok teşekkür ederim Rabbim her kadına bu özel duyguyu hayırla sağlıkla tattırsın.
yarın kendi doktoruma gidicem de meraktan duramıyorum işte :skandal:
Canım değer ile ilgili değil kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre hesap yapılıyor yani değere takılma Rabbım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah iyiliğini versin kız, gebiş ne 😂😂 çok güzel geçicek kuzum 😍🙏 bekliyoruz haberini, yaz hemen tamam mı ? ❤
Çok mutluyum Allahım bin kere milyonkere şükür bebegım cok ıyı resmen zıplarken gösterdi artık korkma annesi hersey çok yolunda dedi 🙏 🥰

Çok mutluyum Allahım bin kere milyonkere şükür bebegım cok ıyı resmen zıplarken gösterdi artık korkma annesi hersey çok yolunda dedi 🙏 🥰
Ohh çok şükür 😍😍❤ çok geçmiş olsun, tüm kontrollerin böyle geçsin inşallah canım 🙏😊 🌸 Başka neler dedi? Cinsiyete dair bişey dedi mi?

Kızlar şimdi girdim evs soluklandım detaylar şöyle 11+5 çıktım zıplamasından resım yakalayamadım dedi 🙏 banada izletti devletın makınası illa eski tabi biraz aşagıda dedi dıkkat et agır kaldırma dedi kızımda aynıydı 14 ten sonra çıkıyor yukarı annemde böyleymiş o yuzden panık yapmadım son kalkarken cınsıyet hakkında fıkrınız dedim 😬güldü bu haftalarda söylemiyorum yanıltıyor dedi 🥴 neyse 17 sınde kendı dr umda kontrol var ozaman ögrencez 😉

Back