2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

KIzlar affedersiniz o kadar kötü ishal oldum ki ondandı galiba bu ağrılar ne iyi gelir ya zaten midem bulanıyor iyice halsizleştim
Türk kahvesine limon sıkıp iç canım hemen toparlıyor. Tabi Türk kahvesi içiyorsan, ben bazen günde 1 içiyorum. Geçmiş olsun.

Günaydıınn grubu açalım bakalım aksam yine erken yattım tabi şimdide dirildim zaten annemdeyım evdeki kendi yatagımdaki kadar rahat değilim bakalım artık yavaştan eve geçmem lazım dün gece yatarken kızım anne odamı yatagımı özledim dedi Tamam annecım Cuma baban gelır alır dedim... artık toparlanma ve eve dönme vakti kusa kusada olsa evde yemek yapıp üstümdeki şu ağırlığı atmam lazım iyce miskin bişey oldum

%99 erkek canım benim oğlanda böyleydi aynı bir de net görüntü senin maşallahh
Bende sanırım nub tan anlamaya başladım okadar arastırdımki bende erkek demıstım hemde resmen erkek yazmıstım sende öyle yazınca dedim sanırım ben bu işi ögrendim

Kızlar gece uykularınız nasıl ben yaerı uyur yarı uyanık acayip acayip rüyalarla geçiyor gecelerim kızımda kuşlar denizler baldan dereler görürdüm her gece bu seferki hamilelikte de anlamsız anlamsız amerikan filmi gibi rüyalar Allah hayra çıkarsın sizde de vr mı bu durum doktor akrabam hormonların ilgili dedi ama bir yandan da korkuyorum

%99 erkek canım benim oğlanda böyleydi aynı bir de net görüntü senin maşallahh
Cok sagol canim Hic oglan annesi olma ihtimalimi dusunmemisim simdiye kadar. Kizin ismi bille belliydi nerdeyse Bakalim neler bekliyor beni

Günaydın. Rahat cok güzel de, insan gerçekten hareket etmedikçe çok miskinleşiyor Bulantıların azaldı mı bari canım, yapabilecek misin yemek falan?

Bende bir erkek bebek annesiyim 13 haftada öğrendik benimde eşimin yüzü düştü:) kız istiyodum kızım diye seviyodum dedi :) oğlan anneye düşkünmüş diye şimdiden kıskandı:)))
Bizde de durum aynı. Doktor henüz erken, sadece ihtimal belirtiyorum dediği için herkes belki değişir bakalım modunda. Eşim hala severken kızım diyor, ağzından direkt öyle çıkıyor Annemle babama erkek olma ihtimali varmış dedik, 3-5 saniye sessizlik oldu, sonra hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da dediler Canım Dilas8292 ne yaşıyor, biz ne yaşıyoruz dimi, çok garip hep

CANIM RABBİM sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. ALLAH Tan gelen başımın tacı. Evet kızlarım var istiyorum bir oglum olsun ama olmasa

Bende rüyalarla ilgili hiçbir değişiklik yok canım, hiç rüya görmüyorum ben ama çok okudum. Rüyalarınızda değişiklikler olabilir yazıyordu birçok kaynakta. O yüzden normal bence yani. Benim bi hala ne kadar uyursam uyuyayım uykum yetmiyor, hep uyumak istiyorum

CANIM RABBİM sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. ALLAH Tan gelen başımın tacı. Evet kızlarım var istiyorum bir oglum olsun ama olmasa
Aynen kuzum hepimizin hep ilk derdi zaten sağlıklı olsun, hayırlı olsun da cinsiyeti hiç ama hiç önemli değil Ama sonra insanın içinden de gönlündeki çıkıveriyor işte

Eşim Egitimci ben Egitimci. Onları okutup güzel BİR yerlere getireceğimizden eminim. Hiç belli olmaz cnm inşlh. Oglun çok hayırlı olur sana huzur mutluluk getirir cnm❤
Canım benim, hepimiz için hep en güzeli olsun inşallah. Evlatlarımız sağlıklı, mutlu birer insan olsunlar da gerisi hep bizim minik şımarıklıklarımız :)

Günaydın. Rahat cok güzel de, insan gerçekten hareket etmedikçe çok miskinleşiyor Bulantıların azaldı mı bari canım, yapabilecek misin yemek falan?
CAnım anne evi malum herşey önüme geliyor bulantılarım azaldı ama mutfaga gırmedıgım ıcınde farkında deılım... hafta sonu eve gıtmem lazım eşim frasaya gidicek iş için 15 gun... babamızı görelim yolcu edelım gene gelcem ana evıne artık inş eşim dönene kadar toparlanırım ve artık evimde kalmak istiyorum

Koca listede sadece 3 kız var hay masallah erkek senesi belli
Kızlar gecen seneki grupta durum şuydu erkek bebekler erken ögrenıldıgı için hep erkek haberlerı gelıyodu yuzde oranla 80 yakın erkekti sonra kızlar bi başladı ben gruptan cıkmama ragmen bazen gırıp bakıyodum ve oranlar yarı yarıya eşitlenmişti... yine aynısı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…