- 13 Haziran 2019
- 223
- 256
- 18
Gitmiyim ozaman saol cnmBeni de 13. Haftada çağırdı bir sıkıntı olmaz dedi 14. Haftaya kadar vakit var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmiyim ozaman saol cnmBeni de 13. Haftada çağırdı bir sıkıntı olmaz dedi 14. Haftaya kadar vakit var
Hapy mom ve Dr banu çiftçi 2 sinide kullanıyorum çok güzelBir de kızlar bir sorum daha olacak sizlere:) takip ettiğiniz gebelik takip programları var mı? Gerçi burada paylaşmamızda bir sakıncası var mı onu da bilmiyorum ama?? Bilgisi olanlar aydınlatabilir:)
Merhaba nifty test nasıl yapılıyor acaba özelde mi yapıyorlar? Benim henüz 2li test zamanım gelmedi ama kararsızımArkadaşlar merhaban , ikili testim de biyokimyasal risk Yüksek çıktığından nifty test yaptırdım.inşallah güzel sonuçlar gelir Kombine riskim normaldi aslında ama yine de içimde şüphe kalmasın istedim.var mı benim gibi ikili testi riskli çıkan?
İnşallah sonuçlarınız tertemiz güzel gelir Rabbım kimseyi evladıyla sınamasın hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaban , ikili testim de biyokimyasal risk Yüksek çıktığından nifty test yaptırdım.inşallah güzel sonuçlar gelir Kombine riskim normaldi aslında ama yine de içimde şüphe kalmasın istedim.var mı benim gibi ikili testi riskli çıkan?
teşekkür ederim beni dün gece mahvetti ağrısı halsizlik de cabası sabah baktım yüzüm kireç gibi olmuşYaa çok geçmiş olsun patates haşla, muz, sarı leblebi, pirinç lapası hamilelikte kullanılabilecek bi bunlar aklıma geldi Allah şifa versin
Benimde bugün sağ ön kaburgamın altında bi ağrı var acaba karaciğerle mi alakalıdır diyorum karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıkmıştı da endişelendim
aynen canım annelik ne zormuş şimdiden anladım. hep onun için su içmeye çalışıyorum canım hiç istemediği haldeLeblebi ye canım bide içebiliyorsan bol bol su içmeyi ihmal etme bebişin susuz kalmasın
Merhaba nifty test nasıl yapılıyor acaba özelde mi yapıyorlar? Benim henüz 2li test zamanım gelmedi ama kararsızım
teşekkür ederim canım bugün biraz daha toparlandım çok şükür bol bol su içiyorumEn iyi patates haşlaması canım, geçmiş olsun. Hem buluntıya da iyi gelir. Bir de bol suyla da atılır ishal iyi gelir
canım ben normalde de hiç kahve içemiyordum ama denicem bakalım inşallah işe yarar.Türk kahvesine limon sıkıp iç canım hemen toparlıyor. Tabi Türk kahvesi içiyorsan, ben bazen günde 1 içiyorum. Geçmiş olsun.
İnşallah sonuçlarınız tertemiz güzel gelir Rabbım kimseyi evladıyla sınamasın hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
CAnım bence bu da bir KIZ kızlar ben ögrendıgım kadar yorum yapıyorum ama yanılırsam bana söyleyin kendimi geliştireyimTANSELL12 canim bide buna baksana dünkü resmi minigin:)) 12+3 . dr hic bisey demedi
aynen cnm Allah hepimizin gönlündekini sağlığıyla versin inş :)Bizde de durum aynı. Doktor henüz erken, sadece ihtimal belirtiyorum dediği için herkes belki değişir bakalım modunda. Eşim hala severken kızım diyor, ağzından direkt öyle çıkıyor Annemle babama erkek olma ihtimali varmış dedik, 3-5 saniye sessizlik oldu, sonra hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da dediler Canım Dilas8292 ne yaşıyor, biz ne yaşıyoruz dimi, çok garip hep
Çok geçmiş olsun canım. Soda, ayran vb. de içmeye çalış. Mineral de kaybediliyor ishalde.teşekkür ederim beni dün gece mahvetti ağrısı halsizlik de cabası sabah baktım yüzüm kireç gibi olmuş
ahh kiz olsa iyi olur bakalim ne olacak meraklar icindeyimCAnım bence bu da bir KIZ kızlar ben ögrendıgım kadar yorum yapıyorum ama yanılırsam bana söyleyin kendimi geliştireyim
ablam da eşim de doktor duymasınlar ama bana bi hayırları yok habire hasta oluyom sizin dediklerinizle atlatıyorum çok şükürÇok geçmiş olsun canım. Soda, ayran vb. de içmeye çalış. Mineral de kaybediliyor ishalde.
ben hiç anlamıyorum içimden erkek geçti ama ne yalan diyimahh kiz olsa iyi olur bakalim ne olacak meraklar icindeyim
10 Ocak al bence canımBenim bütün kontrollerimde usg ye göre doğum 10 Ocak. Adete göre 13. Hangisini baz alsam. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldığıma göre ilkini baz alayım değil mi?