• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.. Sıcaktan ve baş agrısından uyuyamadığım gecenin üstüne birde uzun zaman sonra kusma kabusu geri döndü midem şuan alt üst durumda 😞

Günaydın kızlar.. Sıcaktan ve baş agrısından uyuyamadığım gecenin üstüne birde uzun zaman sonra kusma kabusu geri döndü midem şuan alt üst durumda 😞
Canım kızımdan tecrübemi söyliyim son kusmaların sık dişini 15 haftada yaa bitmicekmi artık die aglarken 16. Haftada bıcak gibi kesildi bir dahada geri gelmedi

Canım kızımdan tecrübemi söyliyim son kusmaların sık dişini 15 haftada yaa bitmicekmi artık die aglarken 16. Haftada bıcak gibi kesildi bir dahada geri gelmedi
Ya inşallah öyledir canım tam geçti derken dünden beri yine bulantı başladı. Bir de midem bulanınca aşırı başım agrıyor şuan kafamı kaldıramıyorum

Bende rüyalarla ilgili hiçbir değişiklik yok canım, hiç rüya görmüyorum ben ama çok okudum. Rüyalarınızda değişiklikler olabilir yazıyordu birçok kaynakta. O yüzden normal bence yani. Benim bi hala ne kadar uyursam uyuyayım uykum yetmiyor, hep uyumak istiyorum 😁
Bende çok rüya görüyorum acayip acayip artık bilinç altı nelere kafa yoruyorsam 😂😂😂 bazen de kabus görüyorum değişik değişik 🤔🤔 bende de aynı eşim zorla kaldırıyor resmen hadi kahvaltı yapalım diye 🤗 2 hafta yıllık izne çıktı şükür Yanımda 7 24 yardımcı oluyor bana 😂😂 bazen usandırsam da geçiyor günler 😂😂

TANSELL12 TANSELL12 canim bide buna baksana dünkü resmi minigin:)) 12+3 . dr hic bisey demedi

Eklentiler

• 15622254733238477038580508799656.jpg
    15622254733238477038580508799656.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 47
Mrb. Doktorumun gel dediği tarihte , nerdeyse 13.haftaya denk geliyor. Acaba arasam mı
Yani internetten bakınca12 14 hafta arası diyor benim doktoruma güvenim sonsuz 12 yıllık doktorum en sağlıklısı 12 dedi. Özel doktorsa bir arayın benim devlette de bi doktorum var yıllık izine çıkacagım dedi 11+2 oluyoruz dedim olsun dedi 2 liye çagırdı anlamak zor biraz güvenmek mi lazım bilemedim ki 🤔

Ami tesekkur ederim. Hayir tayin degil bebis sebebiyle diyelim 😊 hamileligim skntili olunca 4 yasindaki kizima bakmakta zorluk cekiyorum. Suan annem yanimda ama daha ne kadar yatmam gerek belli degil. Esimle ikimizin ailesi de orda. O yüzden gitme karari aldik.
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında İzmit çok güzel bir yer ben doğma büyüme buralıyım çok seviyorum (köken Trabzon ☺️)

Yani internetten bakınca12 14 hafta arası diyor benim doktoruma güvenim sonsuz 12 yıllık doktorum en sağlıklısı 12 dedi. Özel doktorsa bir arayın benim devlette de bi doktorum var yıllık izine çıkacagım dedi 11+2 oluyoruz dedim olsun dedi 2 liye çagırdı anlamak zor biraz güvenmek mi lazım bilemedim ki 🤔
Haklısın cnm, 11. Hafta erken, 14.haftada geç gibi.. EŞİM ısrarla dr. Dediği haftada gidelim diyor, benim Dr. Çok iyi...kararsız kaldım 🙄

Back