- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kızımdan tecrübemi söyliyim son kusmaların sık dişini 15 haftada yaa bitmicekmi artık die aglarken 16. Haftada bıcak gibi kesildi bir dahada geri gelmediGünaydın kızlar.. Sıcaktan ve baş agrısından uyuyamadığım gecenin üstüne birde uzun zaman sonra kusma kabusu geri döndü midem şuan alt üst durumda
Ya inşallah öyledir canım tam geçti derken dünden beri yine bulantı başladı. Bir de midem bulanınca aşırı başım agrıyor şuan kafamı kaldıramıyorumCanım kızımdan tecrübemi söyliyim son kusmaların sık dişini 15 haftada yaa bitmicekmi artık die aglarken 16. Haftada bıcak gibi kesildi bir dahada geri gelmedi
Bende çok rüya görüyorum acayip acayip artık bilinç altı nelere kafa yoruyorsam bazen de kabus görüyorum değişik değişik bende de aynı eşim zorla kaldırıyor resmen hadi kahvaltı yapalım diye 2 hafta yıllık izne çıktı şükür Yanımda 7 24 yardımcı oluyor bana bazen usandırsam da geçiyor günlerBende rüyalarla ilgili hiçbir değişiklik yok canım, hiç rüya görmüyorum ben ama çok okudum. Rüyalarınızda değişiklikler olabilir yazıyordu birçok kaynakta. O yüzden normal bence yani. Benim bi hala ne kadar uyursam uyuyayım uykum yetmiyor, hep uyumak istiyorum
Benim minnoşumun resmine benziyor doktorum bana erkek demişti bende tahmin olarak erkek diyorum bu arada bende k.maraşlıyımTANSELL12 canim bide buna baksana dünkü resmi minigin:)) 12+3 . dr hic bisey demedi
bir oglum var şükür. bu da kiz olsa iyi olur ama erkek olursa da baş taci yaa merkez mi ilcesi mi ?Benim minnoşumun resmine benziyor doktorum bana erkek demişti bende tahmin olarak erkek diyorum bu arada bende k.maraşlıyım
Anladığımdan değilde bana da erkek gibi geldi nedenseTANSELL12 canim bide buna baksana dünkü resmi minigin:)) 12+3 . dr hic bisey demedi
su ana kadar akrabalarimdan cogu da senin oglun olacak icimden oyle geciyor diyorlar :) bakalim ben de merak icindeyim.ilkinden daha cok merak ediyorum nedenseAnladığımdan değilde bana da erkek gibi geldi nedense
Evet merkezde oturuyorum onikişubat tabir oglum var şükür. bu da kiz olsa iyi olur ama erkek olursa da baş taci yaa merkez mi ilcesi mi ?
ben de oniki şubat cok memnun oldum. 2 senedir burdayiz biz. siz ?Evet merkezde oturuyorum onikişubat ta
.ben de oniki şubat cok memnun oldum. 2 senedir burdayiz biz. siz ?
Yani internetten bakınca12 14 hafta arası diyor benim doktoruma güvenim sonsuz 12 yıllık doktorum en sağlıklısı 12 dedi. Özel doktorsa bir arayın benim devlette de bi doktorum var yıllık izine çıkacagım dedi 11+2 oluyoruz dedim olsun dedi 2 liye çagırdı anlamak zor biraz güvenmek mi lazım bilemedim kiMrb. Doktorumun gel dediği tarihte , nerdeyse 13.haftaya denk geliyor. Acaba arasam mı
aslen afsinliyim ama tayin sebebiyle burdayiz.
Doğma büyüme Maraş merkezliyim bende çok memnun oldum
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinBenimkide 1 ay dedi ama yok benim içim rahat etmedi, 15 gün sonra daha kötü olurum ben kesin. Yarın gidicem bakalım ne dicek ..
Beni de 13. Haftada çağırdı bir sıkıntı olmaz dedi 14. Haftaya kadar vakit varMrb. Doktorumun gel dediği tarihte , nerdeyse 13.haftaya denk geliyor. Acaba arasam mı
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında İzmit çok güzel bir yer ben doğma büyüme buralıyım çok seviyorum (köken Trabzon )Ami tesekkur ederim. Hayir tayin degil bebis sebebiyle diyelim hamileligim skntili olunca 4 yasindaki kizima bakmakta zorluk cekiyorum. Suan annem yanimda ama daha ne kadar yatmam gerek belli degil. Esimle ikimizin ailesi de orda. O yüzden gitme karari aldik.
Haklısın cnm, 11. Hafta erken, 14.haftada geç gibi.. EŞİM ısrarla dr. Dediği haftada gidelim diyor, benim Dr. Çok iyi...kararsız kaldımYani internetten bakınca12 14 hafta arası diyor benim doktoruma güvenim sonsuz 12 yıllık doktorum en sağlıklısı 12 dedi. Özel doktorsa bir arayın benim devlette de bi doktorum var yıllık izine çıkacagım dedi 11+2 oluyoruz dedim olsun dedi 2 liye çagırdı anlamak zor biraz güvenmek mi lazım bilemedim ki