• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Araştırma yapıyorum çok bulantı kusması olanın kızı oluyomuş diyolar bence bu kişinin bünyesine göre değişiyor
Cnm ilk kızımda , insanlıktan çıkmıştım içtigim suya kadar çıkarıyordum..2.de bir kez bile kusmadım, yine kız oldu. Bence böyle şeyler, vücuda baglı

Kızlar doktordan geldim şimdi tiroid degerlerim düşmüş çok şükür ama ilaca devam edicem 1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı eger yine aynıysa bırakırsın dedi. Ama bu sefer de alt değerim daha da yükselmiş sınır değer 40 benim ki 80 çıktı 😔 dahiliye Dr bişey demedi 1 haft sonra tekrar baktır dedi kadın doguma yönlendirdi ama burdaki doktora sinir oldugum için gitmiyorum pazartesi İstanbula gidicem kendi doktoruma. Bu değeri yüksek olan var mı başka bebeği etkiler mi ? Nasıl düşücek bu değer 🤷‍♀️ bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Benimki de tiroit yüksekti ama ilaçla düştü şükür ama alt değer dediğin nedir anlayamadım

Günaydın kızlar ben bir şey duydum eger sağ gögüs daha büyük sağ gözü parlak ise oğlu sol göğsü daha büyük sıkı sol gözü parlak ise kızı olurmuş. Cinsiyeti belli olan arkadaşlar Bi bakın bakalım sizde durumlar nasıl benim sol göğsüm büyüdü ama gözümün parlaklıklğını anlayamadım ☺ Rabbım herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşallah 🤲
Benim sol göğsüm sağdan büyüktü kızım olacak inşallah

Kızlar doktordan geldim şimdi tiroid degerlerim düşmüş çok şükür ama ilaca devam edicem 1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı eger yine aynıysa bırakırsın dedi. Ama bu sefer de alt değerim daha da yükselmiş sınır değer 40 benim ki 80 çıktı 😔 dahiliye Dr bişey demedi 1 haft sonra tekrar baktır dedi kadın doguma yönlendirdi ama burdaki doktora sinir oldugum için gitmiyorum pazartesi İstanbula gidicem kendi doktoruma. Bu değeri yüksek olan var mı başka bebeği etkiler mi ? Nasıl düşücek bu değer 🤷‍♀️ bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Canım, tiroidinin düşmesine çok çok sevindim. Diğeri ile ilgili bir bilgim yok, kızlardan biri biliyordur da cevap yazar umarım. Ama onunla ilgili birşey şimdiye kadar hiç duymadım, riskli bir şey olsa diğerlerini duyduğumuz gibi, duyardık onu da dimi? İçini ferah tut bence, o da düşer hayırlısıyla :dua:

Kızlar ya doktor erkek gibi duruyor dedi ama ben merakımdan nub teoriye bakayım dedim bi internetten. Ama hiç bişi anlayamadım, çok beceriksizim bu konuda :) Anlayanlarınız vardı, biz baksanıza bebişe? Fotoda nub kısmı belli mi onu bile anlamıyorum, o derece beceriksizim :KK70:
Ben de hiç anlamıyorum canım 🙄

Benimde aynı sıkıntı var canım düşüyor tekrar yaptırıcam testi

Benim alt değerim de 81 çıkmıştı. 3 hafta sonraki kontrolümde dokturum testi yenileyelim eğer yine yüksek çıkarsa ona göre bir tedavi uygularız demişti. Ama gerek kalmadı değer kendiliğinden düşmüş çok şükür. Neye göre düştü hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ Doktor yine de kontrol altında tutmak için testi yenileyeceğini söyledi

Benim alt değerim de 81 çıkmıştı. 3 hafta sonraki kontrolümde dokturum testi yenileyelim eğer yine yüksek çıkarsa ona göre bir tedavi uygularız demişti. Ama gerek kalmadı değer kendiliğinden düşmüş çok şükür. Neye göre düştü hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ Doktor yine de kontrol altında tutmak için testi yenileyeceğini söyledi
Benim ki de gittikçe yükseliyor 3 kere baktırdım 65-77-82 en son dün baktırdım normalde 3 haftada bir bakıyordu haftaya tekrar gel dedi inşallah benimki de düşer kendiliğinden 🤦‍♀️

Canım, tiroidinin düşmesine çok çok sevindim. Diğeri ile ilgili bir bilgim yok, kızlardan biri biliyordur da cevap yazar umarım. Ama onunla ilgili birşey şimdiye kadar hiç duymadım, riskli bir şey olsa diğerlerini duyduğumuz gibi, duyardık onu da dimi? İçini ferah tut bence, o da düşer hayırlısıyla :dua:
Teşekkür ederim canım bende sevinicekken bu değerin yükselmesi biraz moralimi bozdu. Sürekli yükselmesi endişelendirdi beni biraz. Daha yüksek olursa ilerde sıkıntı yaratabilirmiş. Bakalım haftasonu İstanbula döneceğim orda daha detaylı öğrenirim düzelir inşallah o zamana kadar 🙏

Kaç haftalık oldun ne zaman belli oldu cinsiyeti Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin hepimize 12+3 Mesela diğer gebeliklerim de göğüslerim bu kadar büyümemişti bence kız bebeklerde daha çok büyüyor

Canım bu alt değer dediğin şey nedir acaba. Bende triod ilacı kullanıyorum da hiç alt üst gibi şeyler duymadım.

Back