merhaba canım ben hamilelikte 4 kg verdim ama bebek beslenmesi son derece iyiymiş , kusmaktan beslenemediğini düşündüm çok ağır geçti 2 gün serum aldım hastanede yattım ama bebek 10 gün ilerden gidiyor doktorumun dediği bebek sen cevizde yesen soğanda yesen senden ihtiyacı olanı alacak , beslenemediğinde bendeki yağları yakıp kendine besin üretmiş o yüzden kilo vermen dedi, vitaminlerini alıyosan ve meyve özellikle elma benim mideme iyi geliyodu yiyebiliyosan bu süreci inş çabuk atlatırsın.ama bebek beslenemiyor diye stres yapma dedi ilk gittiğimde cok stres yapmıstım kusmaktan bebek ayaklarını karnına çekip büzüşme pozisyonu almış . 2 dk da bile aldıklarının vitaminleri hücrelerine geçiyormuş dedi doktorum ,zaten yiyip çıkartma sürecim 10 15 dk içerisinde oluyordu.ben apartmanda bile soğan kavurma kokusuna dayanamıyorum eşim aynı şekilde bazen eve giriyor kapıda üstünü çıkartıyorum herşey kokuyor geliyor.sadece üstüne gitme kötü gelen kokuların .tiksindiysen ara ver soğansızda yemek olur , yumurtasız kahvaltıda olur.yeterki sen kasma ve bulantı için ben zofer kullanıyorum iyi geliyor.doktoruna danışıp alabilirsin.prospektüsünde hamileler için önerilmez diyor ancak benim doktorum özelde ve devletteki içebilirsin dedi.