2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba nubu bilen varsa cinsiyet tahmini alabilirmiyim :)

Eklentiler

• CA230570-B4E0-4EC8-9B30-701F443DB1B5.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 1EE528EF-B8AD-40CA-A9A3-6C3DDCF55ECF.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 48
Göbek bağı da var ama, çok kıbırdamış hareketliymiş o an belli ama bende erkeğe benzettim o ufak çıkıntı göbek bağı değil bence

Hayırlı olsun :) nub teorisinden bahsedildi belki okumussunuzdur. Ben erkege benzettim. Beline gore yukari dogru hafif acili bi çıkıntı var gibi :)

Çok teşekkür ederim ☺ Yazdıklarınız beni çok motive etti bu böyle 9 ay boyunca devam etmez diye düşünüyorum İnşAllah düzelecektir sırf bebek beslenemeyecek diye zorla yiyorum öyle fazla bulantım yok sadece tiksinme var midem almıyo yani hamur işi makarna yiyebiliyorum ama inş Allah’ın izniyle düzelir
Bu arada cinsiyeti belli mi sizin bebişin

Ahh canım üşenmeden çizmişsin çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Nubu biliyorum duydum ama hiç anlamıyorum. Okadar arkada mı oluyor nub.
Ya tabi bu kendi yorumum o cikinti bana genital cikinti gibi geldi. Bacaklari baya kaldırmış. Bele paralel degil acili yukari doğru. Erkek sanki ama tabi yine cok guvenme bana

Ayyy maşallahh yalnız ağırlık erkek bebiş oldu ocak ayı bebişleri bakalım bizimkilere ne diyecekler sağlıkla gelsinler
Evet ama suna dikkat ettim. Son adet tarihi mart sonu veya nisan basi olan ocak basinda dogum yapacaklarin hepsi erkek dendi. Mayista hamile kalanlarsa kiz..bakalim hayirlisi

Anneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti

Evet ama suna dikkat ettim. Son adet tarihi mart sonu veya nisan basi olan ocak basinda dogum yapacaklarin hepsi erkek dendi. Mayista hamile kalanlarsa kiz..bakalim hayirlisi
Bende mayısta kaldım bakalım sağlıkla gelsin de oğlum var ama yine erkek olursa asla üzülmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…