• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hem devlet hem özel gıdıyorum cuma devlet kontrolüm var çokta işinin ehli bi kadına gidiyorum Allahım önce saglıklı olsun die dua ediyorum bi yanımda consıyet dermi die düşünüyorum 🙈 hayallerim var kızımla eşime cinsiyet balonu yapmak istiyorum kendi aranızda minik bi hatıra oyuzden heyecanlıyım🤩

Bende hem devlet hem özel gıdıyorum cuma devlet kontrolüm var çokta işinin ehli bi kadına gidiyorum Allahım önce saglıklı olsun die dua ediyorum bi yanımda consıyet dermi die düşünüyorum 🙈 hayallerim var kızımla eşime cinsiyet balonu yapmak istiyorum kendi aranızda minik bi hatıra oyuzden heyecanlıyım🤩
Ay onu bende yapmak istiyorum arkadaslarimla ama devletteki doktor cinsiyeti bana soylemeden zarfa yazar mi bilmiyorum :D

Sende mi saglikcisin ebeyim bende ama atanamayangillerden :KK70:
Avukatim. unide adli tip dersimiz vardi orda bi konuda geçiyordu hatta sinavda da sormustu 😂 10 sene oldu tabi unutmusum 🙈
Ebe olarak hamilelik yasamak da ayri bir ayricalik 😏👍🏻 Saglikcilara cok imreniyorum ve isini iyi yapana saygim gercekten sonsuz 😌

Kizlar ya ben kizima isim bulamiyorum ilk kizimin adi demet hira onerilerinizi alirim❤ bu arada ilk kizim bu❤

Eklentiler

• IMG_20181128_081356012.jpg
    IMG_20181128_081356012.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 27
Avukatim. unide adli tip dersimiz vardi orda bi konuda geçiyordu hatta sinavda da sormustu 😂 10 sene oldu tabi unutmusum 🙈
Ebe olarak hamilelik yasamak da ayri bir ayricalik 😏👍🏻 Saglikcilara cok imreniyorum ve isini iyi yapana saygim gercekten sonsuz 😌
Hamilelikte hazirlanicam bakalim atanabilirsem bu sefer :) bizi hep doguya gönderiyorlar

Onlarin hepsi yasak kuru uzum kayisi erik hurma recel bal pekmez...
Bende bu persembe gidicem , cinsiyet soylermi bilmiyorum bende devlete gidiyorum
darvin hersey yasak sana ama seker igtiyacini nasil karsiliyorsun.

ben de pzt devlete gidecegim 12 haftada olmus olacagiz ama pek cinsiyet soyler gibi gelmiyor. ayni hafta kendi dr mada gidicem belki o söyler ama ben nedense ogrenmek istemiyorun.merak edipte ogrenmek istemiyorum.psikolojim mi bozuk acaba 🤣🤣🤣🤣

darvin hersey yasak sana ama seker igtiyacini nasil karsiliyorsun.

ben de pzt devlete gidecegim 12 haftada olmus olacagiz ama pek cinsiyet soyler gibi gelmiyor. ayni hafta kendi dr mada gidicem belki o söyler ama ben nedense ogrenmek istemiyorun.merak edipte ogrenmek istemiyorum.psikolojim mi bozuk acaba 🤣🤣🤣🤣
Meyvelerden :) ara ogunlerim var

Ay onu bende yapmak istiyorum arkadaslarimla ama devletteki doktor cinsiyeti bana soylemeden zarfa yazar mi bilmiyorum :KK70:
Sen kendinedemi suprız ıstıyosun ozaman cınsıyet görurseniz söylemeyın olurmu die tatlı dille takıl... baktın tahmını var bı kağıda yazarmısımız die teklıf et 😉

Back