- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Benim dun oldu karnimdaAnneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dun oldu karnimdaAnneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti
Canım oluyo ama 7 hafta çok erken o gazdır kızlarda dah geç hissedilir derler erkekte daha erken.Anneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti
COk anlamam cok arastırdım ama bana erkek nub gibi geldi tabi sadece fıkırKızlar merhaba nubu bilen varsa cinsiyet tahmini alabilirmiyim :)
Sizinle ayni gidiyoruz dogum tarihlerimiz ayni, cinsiyet ogrendiniz mi? Yada ikili teste gittinizmiBenim dun oldu karnimda
Kizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyor bu arada koca listede bir benim bebegim kizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
���������
Isim Yaş Şehir Son adet tarihi Kaçıncı çocuk Cinsiyet Bebek ismi hazal1595 30 Hatay 2 Nisan 2 Kız @EsraCihan 26 İstanbul 1 @Eyluldeniz85 33 Kocaeli 30 Mart 2 Erkek @Hakbas2020 32 İstanbul 16 Nisan 3 @Dersaadet18 24 Kirklareli 16 Mart 1 @Elifakca 30 19 Nisan 2 @denzk9 33 Yalova 9 Nisan 2 @Chek 30 İstanbul 2 @balarisi_ 28 1 @Gulu kokla 26 İstanbul 10 Nisan 1 @pinarzeynep88 30 İstanbul 2 @cokiyiyaa 28 17 Nisan 2 @newmum34 30 İstanbul 27 Nisan 2 @Buhra30 30 Urfa 18 Nisan 3 @mavisannesi 32 Eskişehir 5 Nisan 2 @cemre_naz 30 Hatay 8 Nisan 2 @Otimoti 35 İstanbul 28 Mart 3 Erkek @arvenlena 33 İstanbul 1 Erkek @ladytombulyanak 22 İstanbul 8 Nisan 1 @Kaizen S 32 21 Nisan 3 @purpleturtlee 33 13 Nisan 1 @sweetday 31 İstanbul 2 @KIRMIZI pabuc 30 İzmir 3 @TANSELL12 33 Bursa 19 Nisan 2 @Cakiltasi52 34 26 Nisan 2 @Bmnxx 26 Kocaeli 1 @kimsebilmesindiye 35 İstanbul 21 Nisan 2 @refikaaydin 35 2 Nisan 2 @Zeynep hatice 33 Adıyaman 20 Nisan 1 @Mavi fondoten 26 K.maraş 29 Mart 1 Erkek @difabu 33 Ankara 7 Nisan 2 @seneeeeem 36 İzmir 4 Nisan 1 @Dilas8292 26 12 Nisan 3 @Gold rose 24 Mart 1 Erkek @Milssenn 28 13 Nisan 1 @Melekbebekannesi 28 26 Nisan 1 @Banu bora 40 25 Nisan 1 @Maria26 28 İstanbul 27 Nisan 2 @yasemininmasali 39 Istanbul 4 Nisan 2 @Buzzmelegi 27 1 Nisan 1 @HelloWorld2020 29 İstanbil 1 @cakcak88 31 Antalya 2 @Aselceren 26 İstanbul 1 Erkek @TTKA 28 İstanbul 22 Nisan 1 @voodooml 36 Sakarya 26 Mart 2 @beybisi35 30 İzmir 1 Erkek btlkyn 31 Kocaeli 1 Erkek
ANnemin bir kız iki erkek yani bana derki sende hiç olmadı ama kardeslerınde hep karnım seyırdı der hatta 3 gebelıgınde karnı seyırınce buda erkek demiş öylede olmusAnneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti
Benimde 11 Nisan son adet tarihim benim de 1 oğlum var cok şükürBenim son adet tarihi 11 nisan. Aslında tarihlerde bi gizem var ama biz çözemiyoruz
Hadi hakkinizda hayirlisi olsun ne istiyorsaniz odur insSağ ol canım. Söylemek istemedi. Önce kıza benziyor dedi. Sonra yok dedi, şüpheli dedi. Haftaya kesin söylerim dedi.
Allah bağışlasın canım, bunun cinsiyetini öğrendin miBenimde 11 Nisan son adet tarihim benim de 1 oğlum var cok şükür
Pazartesi gidicem ama cinsiyeti soyler mi bilmiyorum devlete gidiyorum benSizinle ayni gidiyoruz dogum tarihlerimiz ayni, cinsiyet ogrendiniz mi? Yada ikili teste gittinizmi
Hem en korktugum hem en imrendigim olay su ikiz anneligi. Bi de cok ozel bir duygu olsa gerek saglikli sihhatli alin “kucaklariniza” insallahhazal1595 bende hamileyim, ilk hamileligim ikizlerim var 5+2 yim tahmini dogumlari 29.02.2020 benide eklermisinizz!!!
Canım beni de ekler misin sat 11 nisanKizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyor bu arada koca listede bir benim bebegim kiz
Amin canım inşallah cümlemizin evlatlarını dün gittim Dr 1 ay sonra dedi cinsiyet içinAllah bağışlasın canım, bunun cinsiyetini öğrendin mi
Artik ne kadar dogru bilmiyorum da 16 haftadan once devlette cinsiyet söylemiyorlar demisti yine kk’da biri. Yasal kurtaj siniri 16 hafta; Kendi gonlunce cinsiyetini begenmeyip aldirmaya kalkmasinlar diyeymisPazartesi gidicem ama cinsiyeti soyler mi bilmiyorum devlete gidiyorum ben
Sinir 10 hafta canimArtik ne kadar dogru bilmiyorum da 16 haftadan once devlette cinsiyet söylemiyorlar demisti yine kk’da biri. Yasal kurtaj siniri 16 hafta; Kendi gonlunce cinsiyetini begenmeyip aldirmaya kalkmasinlar diyeymis
Bende bu persembe gidicem , cinsiyet soylermi bilmiyorum bende devlete gidiyorumPazartesi gidicem ama cinsiyeti soyler mi bilmiyorum devlete gidiyorum ben
Devletteki aletler ozellerdeki kadar gelismis degil belki birkac hafta sonra soyleyebilir ben cinsiyet icin ozele de gitmeyi dusunuyorum kesin olsun diyeBende bu persembe gidicem , cinsiyet soylermi bilmiyorum bende devlete gidiyorum
Eline sağlık sat soylemeyi unutmuş ben kusura bakma uğrastiriyoruz seni de böyle 3 nisanKizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyor bu arada koca listede bir benim bebegim kiz