• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba nubu bilen varsa cinsiyet tahmini alabilirmiyim :)

Eklentiler

• CA230570-B4E0-4EC8-9B30-701F443DB1B5.jpeg
    CA230570-B4E0-4EC8-9B30-701F443DB1B5.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 1EE528EF-B8AD-40CA-A9A3-6C3DDCF55ECF.jpeg
    1EE528EF-B8AD-40CA-A9A3-6C3DDCF55ECF.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 48
Selam kızlar bende ocak 2020 annesiyim. Cinsiyeti yarın öğrencem. Yanlız bi ultrason görüntüm var geçen haftaki ultrasondan, orda bi çıkıntı var ama dr cinsiyeti söylemedi. Sizce bu çıkıntı göbek bağı mı pipi mi?
Göbek bağı da var ama, çok kıbırdamış hareketliymiş o an belli 😊 ama bende erkeğe benzettim o ufak çıkıntı göbek bağı değil bence

Selam kızlar bende ocak 2020 annesiyim. Cinsiyeti yarın öğrencem. Yanlız bi ultrason görüntüm var geçen haftaki ultrasondan, orda bi çıkıntı var ama dr cinsiyeti söylemedi. Sizce bu çıkıntı göbek bağı mı pipi mi?
Hayırlı olsun :) nub teorisinden bahsedildi belki okumussunuzdur. Ben erkege benzettim. Beline gore yukari dogru hafif acili bi çıkıntı var gibi :)

merhaba canım ben hamilelikte 4 kg verdim ama bebek beslenmesi son derece iyiymiş , kusmaktan beslenemediğini düşündüm çok ağır geçti 2 gün serum aldım hastanede yattım ama bebek 10 gün ilerden gidiyor doktorumun dediği bebek sen cevizde yesen soğanda yesen senden ihtiyacı olanı alacak , beslenemediğinde bendeki yağları yakıp kendine besin üretmiş o yüzden kilo vermen dedi, vitaminlerini alıyosan ve meyve özellikle elma benim mideme iyi geliyodu yiyebiliyosan bu süreci inş çabuk atlatırsın.ama bebek beslenemiyor diye stres yapma dedi ilk gittiğimde cok stres yapmıstım kusmaktan bebek ayaklarını karnına çekip büzüşme pozisyonu almış . 2 dk da bile aldıklarının vitaminleri hücrelerine geçiyormuş dedi doktorum ,zaten yiyip çıkartma sürecim 10 15 dk içerisinde oluyordu.ben apartmanda bile soğan kavurma kokusuna dayanamıyorum eşim aynı şekilde bazen eve giriyor kapıda üstünü çıkartıyorum herşey kokuyor geliyor.sadece üstüne gitme kötü gelen kokuların .tiksindiysen ara ver soğansızda yemek olur , yumurtasız kahvaltıda olur.yeterki sen kasma ve bulantı için ben zofer kullanıyorum iyi geliyor.doktoruna danışıp alabilirsin.prospektüsünde hamileler için önerilmez diyor ancak benim doktorum özelde ve devletteki içebilirsin dedi.
Çok teşekkür ederim ☺ Yazdıklarınız beni çok motive etti bu böyle 9 ay boyunca devam etmez diye düşünüyorum İnşAllah düzelecektir sırf bebek beslenemeyecek diye zorla yiyorum öyle fazla bulantım yok sadece tiksinme var midem almıyo yani hamur işi makarna yiyebiliyorum 😕 ama inş Allah’ın izniyle düzelir
Bu arada cinsiyeti belli mi sizin bebişin

Ahh canım üşenmeden çizmişsin çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Nubu biliyorum duydum ama hiç anlamıyorum. Okadar arkada mı oluyor nub.
Ya tabi bu kendi yorumum o cikinti bana genital cikinti gibi geldi. Bacaklari baya kaldırmış. Bele paralel degil acili yukari doğru. Erkek sanki ama tabi yine cok guvenme bana 😄

Ayyy maşallahh 😍😍🙏🏽 yalnız ağırlık erkek bebiş oldu ocak ayı bebişleri bakalım bizimkilere ne diyecekler 😍 sağlıkla gelsinler 🙏🏽
Evet ama suna dikkat ettim. Son adet tarihi mart sonu veya nisan basi olan ocak basinda dogum yapacaklarin hepsi erkek dendi. Mayista hamile kalanlarsa kiz..bakalim hayirlisi😀

Anneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti

Evet ama suna dikkat ettim. Son adet tarihi mart sonu veya nisan basi olan ocak basinda dogum yapacaklarin hepsi erkek dendi. Mayista hamile kalanlarsa kiz..bakalim hayirlisi😀
Bende mayısta kaldım bakalım 😁🙏🏽 sağlıkla gelsin de oğlum var ama yine erkek olursa asla üzülmem 🙏🏽

Back