2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti
Canım oluyo ama 7 hafta çok erken o gazdır kızlarda dah geç hissedilir derler erkekte daha erken.

Kizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyor bu arada koca listede bir benim bebegim kiz

Anneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti
ANnemin bir kız iki erkek yani bana derki sende hiç olmadı ama kardeslerınde hep karnım seyırdı der hatta 3 gebelıgınde karnı seyırınce buda erkek demiş öylede olmus

Pazartesi gidicem ama cinsiyeti soyler mi bilmiyorum devlete gidiyorum ben
Artik ne kadar dogru bilmiyorum da 16 haftadan once devlette cinsiyet söylemiyorlar demisti yine kk’da biri. Yasal kurtaj siniri 16 hafta; Kendi gonlunce cinsiyetini begenmeyip aldirmaya kalkmasinlar diyeymis

Kizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyor bu arada koca listede bir benim bebegim kiz
Eline sağlık sat soylemeyi unutmuş ben kusura bakma uğrastiriyoruz seni de böyle 3 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…