- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Ilk kez mi kan verdin ?adetin kacinci gunu verdin canm ? Kisiden kisiye degisir cuma gunu artmazsa sikinti ama su an yeni kana karışmış olabilirBeta 37,68 çöktü.düşük bir değer.bu şekilde olan var mi aranızda? Moral verin nolur...cuma yine gideceğim.
Adetim düzensizzzzIlk kez mi kan verdin ?adetin kacinci gunu verdin canm ? Kisiden kisiye degisir cuma gunu artmazsa sikinti ama su an yeni kana karışmış olabilir
Bu degere gore kesin hamilesin. Bi da kan verdiginde artista görülürse saglikli bi gebeligin var demektr hayrli olsun canm :)Adetim düzensizzzzşu an bitmesine 2 gün de olabilir veya 2 güne daha yeni başlıyor da olabilir.ovulasyonu da tam kestiremedim o nedenle.çok kafam karışık.keşke ovulasyon testi kullansaydım
Cok erken bencede kanda bile cikmayabilir bekle canm biraz dahaMart 10 da adet olmam lazım ama 2 gündür acayip kasık ağrım var test alsam çıkar mı daha erken gibide
Artışın sağlıklı olduğunu bir görsem ah...tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorumBu degere gore kesin hamilesin. Bi da kan verdiginde artista görülürse saglikli bi gebeligin var demektr hayrli olsun canm :)
Canım daha çok erken benimde bat 10 mart 23 unde yumurtlama oldu seninde hemen hemen öyle olmuş olmalı yada hala yumurtluyorsun bugünleri degerlendir daha belki döllenme bile olmamıştır yada yeni oluyordurMart 10 da adet olmam lazım ama 2 gündür acayip kasık ağrım var test alsam çıkar mı daha erken gibide
Canım benim ilk değer 19 çıktı .iki gün sonra 32 çıktı .iki gün sonra 53 çıktı .4 gün sonra 610 çıktı bence normal .önemli olan katlanmasıBeta 37,68 çöktü.düşük bir değer.bu şekilde olan var mi aranızda? Moral verin nolur...cuma yine gideceğim.
Çok teşekkürler.inşallah öyle olsun.peki bu bahsettiğiniz değerler ne zamandı? O da önemli benceCanım benim ilk değer 19 çıktı .iki gün sonra 32 çıktı .iki gün sonra 53 çıktı .4 gün sonra 610 çıktı bence normal .önemli olan katlanması
Allah herşeyin hayirlisini versin canm. Benimde bu ilk gebeligim dusuk oldu. Ikincide oglumu kucagima aldim. Ucuncu yine dusuk oldu. Simdi 6 haftalik hamileyim korkularla geciyor gunum seni cok iyi anliyorum allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinArtışın sağlıklı olduğunu bir görsem ah...tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Nasıl yani ne zamandı derken .adetten ne kadar süre mı demek istediğiniz anlamadımÇok teşekkürler.inşallah öyle olsun.peki bu bahsettiğiniz değerler ne zamandı? O da önemli bence
Benimde agriyor normal diyorlar ama bende korkuyorum 10 dk ayakta dursam yarim saat yatmam gerekiyor anca oyle geciyoBenim belim agrıyor acaba sizde de var mı .doktor normal dedi ama Ne bileğim stres yapıyorum
Aynen benim öyle.zaten değerler çok şükür güzel ilerliyor ama yine düşük ilaçi istedim kullanıyorumBenimde agriyor normal diyorlar ama bende korkuyorum 10 dk ayakta dursam yarim saat yatmam gerekiyor anca oyle geciyo
Benimde guzel ilerliyor ins hep boyle haftaya randevum var cok heyecanliyim zaman gecmiyorrr kalp atisini duymak istiorum artikAynen benim öyle.zaten değerler çok şükür güzel ilerliyor ama yine düşük ilaçi istedim kullanıyorum