2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ilk kez mi kan verdin ?adetin kacinci gunu verdin canm ? Kisiden kisiye degisir cuma gunu artmazsa sikinti ama su an yeni kana karışmış olabilir
Adetim düzensizzzz şu an bitmesine 2 gün de olabilir veya 2 güne daha yeni başlıyor da olabilir.ovulasyonu da tam kestiremedim o nedenle.çok kafam karışık.keşke ovulasyon testi kullansaydım

Mart 10 da adet olmam lazım ama 2 gündür acayip kasık ağrım var test alsam çıkar mı daha erken gibide

merhaba bende geldim
1 kızım var 6 yaşında bu 5.denememiz
bat 9 10 mart 23 subatta yumurtlama gördüm 24 siliklesti 21 23 24 26 değerlendirdim önceside var ama O önemli deil diye yazmadım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler aliriz kasim annesi oluruz
bu ay devlette yumurtada gördüm 11.gün gitmiştim solda 1 sağda 3 yumurta vardı hayırlısı inşallah

Adetim düzensizzzz şu an bitmesine 2 gün de olabilir veya 2 güne daha yeni başlıyor da olabilir.ovulasyonu da tam kestiremedim o nedenle.çok kafam karışık.keşke ovulasyon testi kullansaydım
Bu degere gore kesin hamilesin. Bi da kan verdiginde artista görülürse saglikli bi gebeligin var demektr hayrli olsun canm :)

Mart 10 da adet olmam lazım ama 2 gündür acayip kasık ağrım var test alsam çıkar mı daha erken gibide
Canım daha çok erken benimde bat 10 mart 23 unde yumurtlama oldu seninde hemen hemen öyle olmuş olmalı yada hala yumurtluyorsun bugünleri degerlendir daha belki döllenme bile olmamıştır yada yeni oluyordur

Artışın sağlıklı olduğunu bir görsem ah...tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Allah herşeyin hayirlisini versin canm. Benimde bu ilk gebeligim dusuk oldu. Ikincide oglumu kucagima aldim. Ucuncu yine dusuk oldu. Simdi 6 haftalik hamileyim korkularla geciyor gunum seni cok iyi anliyorum allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…