2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhabalar kızlar, bende inşallah Kasım annesi olucam, Bat a 5 gün varken Pazar günü farkına vardım Sabaha karşı rüya görmüştüm, sonra kalkıp erken gebelik Testinde gördüm hemen hastaneye koştum daha az dı değeri 7,96 ydı, pazartesi normal kaset testlerde de çıktı, dün yine kan verdim 65 e yükselmiş hcg, inşallah haftaya keseyi görürüz. Allah isteyen herkese versin.9 aydır uğraşıyordum ben, bu ay baya bir kür, ilaç uyguladım, çok şükür çift çizgiyi gördüm

Eki Görüntüle 2596720 Herkese merhaba. 20 subatta transferim gerceklesti. 24unde kanda 0.389du deger. Bu sabah testim (5.5 gunoldu) bu sekildeydi. Ancak bu testlerin yaniltici oldugunu okudum cok uzuldum. Ne diyorsunuz?
Çizgi hafifte görünse hamilesin. Ancak kan testiyle kesinleştirmen lazım. Tabi bir de hcg nin artıp artmayacağıda önemli. Inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Ben de bugün vereceğim kan...benim adetim düzensiz ama aynı sayılırız çift çizgi silik gördüm ptesi günü.silik mi sizin de???

Ayy şimdi ben de heyecanlandm gene:) Bat 2 mart 5 gun var daha ama bekleyemiyecegim test alıp yapsam çıkmaz mı ki?

Evet Silikti pazartesi, bugün tekrar yaptım daha da belirginleşti, zaten dün de kan testinde yükseldiği görüldü
Ooo sen iki kan vermişsin yükseldiğini görmüşsün bileee:) ben ilk kanı vereceğim daha azzz sonraaaaa:)) ya şaka bi yana ilk betA olması değil cuma günü yükseldiğini görmem mühim! Kasık ve bel ağrım mevcut.korkuyorum ya....bir daha kürtaj düşme kimyasal görmek istemiyorum bir kızım var kardeşi olsun sağlıkla istiyorum oyyy oy

Benim ilk hamileliğim, çok erken öğrendim, inşallah haftaya da keseyi görürüz, regl günüm Cuma o da bir geçsin 5. Haftada doktora gideyim dedim inşallah bir sıkıntı yaşamayız, benim bel ağrım yok, ara ara kasıklarıma böyle iğne batması gibi oluyor ama hemen geçiyor, bu sabahta mide bulantısı yaşadım.

Kimyasal da yükselmiyor mu, ben pazar günü yaptırdığımda 7,96 ydı, dün yaptırdığımda 65 küsürdü ve daha Bat ım cuma günü

Ben bu ay olmayacak gibi hissediyorum, Aralık 2020 topiciğine mi taşınsam yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…