2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İlk zamanlarda bebeğe bir etkisi olmuyor, ben de ilk bebeğimde diş yaptırmıştım, antibiyotik kullanmıştım. İlk aylarında etki etmez demişti doktor. Hayırlı olsun bebeğin.

Selam kizlar ben de Kasım annesi olmayı istiyorum Allah nasip ederse sat 12 Şubat bat da 10 Mart ovulasyon ile denemelerini yaptım heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay

Kızlar eğer işler yolunda giderse ekleyin gruba:) elim ayağım benim değil şu an...ben yanlış görmüyorum dimi?

Kızlar, hamile olanlar ne olur bana cevap verin 6 martta adet günüm ama bebek istiyoruz ve yaklaşık 2 gündür yemek yiyorum 1 buçuk 2 saat sonra acıkıyorum aranız da boyle olan var mi

Günaydınlar:) kızlar göğüslerde şişme veya hassasiyetim yok ve bu sabah düne göre daha net bekliyordum açıkçası.dün gördüğüm ile aynı siliklikte...çok yeni belli ki fakat göğüs hassasiyetimin olmaması ilginç....adetim çok düzensizdir.ben 3 gün geçti desem de 5 gün sonra da 1.günümü yaşıyor olabiliyorum.bazen 25 bazen 33 günde bir bile oluyor.ondan mi dengesizlik sizce?

Eklentiler

• CECB5CE4-49CF-4CF0-9940-E6FFE2CAFCBE.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 128

VAr bence ne duruyorsun koş hastaneye

Ben daha yeni yumurtladım, ovulasyonla takip ediyorum. Kasım ortası annesi olurum umarım. Kasım anneleri çoğalıyor.

Aslaaaaa adet dönemim bitsin.eğer düşmemiş olur ,Allah bağışlarsa ,tahminimce 6.haftamda keseyi görmeye giderim.
Düşecek olursa ilaç veriyorlar ama :/ Benim öyle olmuştu düşük tehlikesine karşı ilaç veriyor doktor. İlkinde kanamam vardı.

Düşecek olursa ilaç veriyorlar ama :/ Benim öyle olmuştu düşük tehlikesine karşı ilaç veriyor doktor. İlkinde kanamam vardı.
Ben kürtaj atlattım ve eğer birşeyler ters gidiyorsa adet döneminde durmuyor bünyemde...kanamam yok.bir terslik hissettiğimde doktor benim şikayetimle görebiliyor zaten.beta azlığı varsa da bir işe yaramıyor yapılanlar.

Kimyasal gebelik geçirmiştim kızımdan önce ve geçen yıl da beta yükselmedi.yine bu haftalardı ve doktorlar sağlıksız bir embriyoyu büyütürüz ama akciğer yetmezliği olan bir bebek kucağınıza vermek istemeyiz dediler.sağlıklı embriyo bu hafta tutunandır.yoksa sonrası sürekli uğraşırsın.düşürmeye karşı bu sebeple ilaç desteği yapılmıyor.eğer sonrasında bir terslik benim bünyemle alakalı kanama olursa düşmeye engel olunur.bebekteki sorun için kendileri direk söktürücü verir.çok şükür benim de şikayetim şimdilik yok.o nedenle diyorum yani kanamam ağrım sorun yoksa beklemek en doğrusu.yoksa ,bilinçsiz hareket etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…