- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
İlk zamanlarda bebeğe bir etkisi olmuyor, ben de ilk bebeğimde diş yaptırmıştım, antibiyotik kullanmıştım. İlk aylarında etki etmez demişti doktor. Hayırlı olsun bebeğin.Kizlarrr selamlar. Beta hcg'm 289
Biraz mutlu biraz huzursuzluk var içimde. Çünkü 3 gün önce kalıcı eyeliner yatırmıştım meğer hamileymişim. Umarım sağlıklı bir evladım olur. Umarım sizler de sağlıklı bir evlada sahip olursunuz.
evet çok yeni ama var hayırlı olsunVar dimi?
Günaydınlar:) kızlar göğüslerde şişme veya hassasiyetim yok ve bu sabah düne göre daha net bekliyordum açıkçası.dün gördüğüm ile aynı siliklikte...çok yeni belli ki fakat göğüs hassasiyetimin olmaması ilginç....adetim çok düzensizdir.ben 3 gün geçti desem de 5 gün sonra da 1.günümü yaşıyor olabiliyorum.bazen 25 bazen 33 günde bir bile oluyor.ondan mi dengesizlik sizce?
[/QUOTE en son adet ne zaman oldun ve testi adetin kaç gün geçti yaptın
Evet, var gibi. Kanla kesinleştir. Hayırlı olsun :)Var dimi?
VAr bence ne duruyorsun koş hastaneyeGünaydınlar:) kızlar göğüslerde şişme veya hassasiyetim yok ve bu sabah düne göre daha net bekliyordum açıkçası.dün gördüğüm ile aynı siliklikte...çok yeni belli ki fakat göğüs hassasiyetimin olmaması ilginç....adetim çok düzensizdir.ben 3 gün geçti desem de 5 gün sonra da 1.günümü yaşıyor olabiliyorum.bazen 25 bazen 33 günde bir bile oluyor.ondan mi dengesizlik sizce?
AslaaaaaVAr bence ne duruyorsun koş hastaneye
Düşecek olursa ilaç veriyorlar ama :/ Benim öyle olmuştu düşük tehlikesine karşı ilaç veriyor doktor. İlkinde kanamam vardı.Aslaaaaaadet dönemim bitsin.eğer düşmemiş olur ,Allah bağışlarsa ,tahminimce 6.haftamda keseyi görmeye giderim.
Ben kürtaj atlattım ve eğer birşeyler ters gidiyorsa adet döneminde durmuyor bünyemde...kanamam yok.bir terslik hissettiğimde doktor benim şikayetimle görebiliyor zaten.beta azlığı varsa da bir işe yaramıyor yapılanlar.Düşecek olursa ilaç veriyorlar ama :/ Benim öyle olmuştu düşük tehlikesine karşı ilaç veriyor doktor. İlkinde kanamam vardı.
Canm git kan ver hemen net belli olur zaten
Günaydınlar:) kızlar göğüslerde şişme veya hassasiyetim yok ve bu sabah düne göre daha net bekliyordum açıkçası.dün gördüğüm ile aynı siliklikte...çok yeni belli ki fakat göğüs hassasiyetimin olmaması ilginç....adetim çok düzensizdir.ben 3 gün geçti desem de 5 gün sonra da 1.günümü yaşıyor olabiliyorum.bazen 25 bazen 33 günde bir bile oluyor.ondan mi dengesizlik sizce?