İnsan öyle oluyor içi buruk oluyor ama inşallah Allah sana da nasip edecekMerhaba İnşallah bende Kasım annelerinden olacagımaltı ay önce dış gebelik geçirdim, o yuzden hiç sevinemedim. Yarın inşallah keseyi rahimde görebiliriz. Dua eder misiniz
Eki Görüntüle 2600869
[/QUO yarın sizde kan verin isterseniz,kesin sonuc
Geç döllenmeydide ondan mı kanda çıkmadı testte mi bir sorun var allak bullak oldum.Var sanki kuzum ya.
Geç döllenme olabilir kan da çıkmamıştı beş gün sonra tekrara baktırınca cıktı daha yeni galiba dördüncü haftada olabilirsiniz inşallahGeç döllenmeydide ondan mı kanda çıkmadı testte mi bir sorun var allak bullak oldum.
Hayırlı olsun inşallah Kasım bebegi daha geliyorAdetim 5 gün geçti Eki Görüntüle 2600829
Ayy nasıl bir duygu Arafta kalmakİnsan öyle oluyor içi buruk oluyor ama inşallah Allah sana da nasip edecek❤ İçini ferah tut. Benimde ilk gebeliğim kimyasal oldu çok üzüldüm 2.de yine aynı olacak diye sevinemedim bile
Bu durum yeni mi canım?Ayy nasıl bir duygu Arafta kalmakilk anda sevindim degerim yüksek başladı sonra kese nerde belli degil tüpün patlayabilme ihtimali de var denilince. iki günüdür uyku yok bana. ☹
Dış gebelik mı var?Ayy nasıl bir duygu Arafta kalmakilk anda sevindim degerim yüksek başladı sonra kese nerde belli degil tüpün patlayabilme ihtimali de var denilince. iki günüdür uyku yok bana.
Geç döllenmeydide ondan mı kanda çıkmadı testte mi bir sorun var allak bullak oldum.
Salı verdim. 2 günKaç gün oldu kan vereli