2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kizlar topik hayırlı olsun 😊 Benim de bat 16 mart Allah nasip ederse hamile kalırsam kasım annesi olucam değil mi

Adetim 5 gün geçti
20200303_171323.jpg

Merhaba İnşallah bende Kasım annelerinden olacagım❣️ altı ay önce dış gebelik geçirdim, 😔 o yuzden hiç sevinemedim. Yarın inşallah keseyi rahimde görebiliriz. Dua eder misiniz
İnsan öyle oluyor içi buruk oluyor ama inşallah Allah sana da nasip edecek❤️ İçini ferah tut. Benimde ilk gebeliğim kimyasal oldu çok üzüldüm 2.de yine aynı olacak diye sevinemedim bile

İnsan öyle oluyor içi buruk oluyor ama inşallah Allah sana da nasip edecek❤ İçini ferah tut. Benimde ilk gebeliğim kimyasal oldu çok üzüldüm 2.de yine aynı olacak diye sevinemedim bile
Ayy nasıl bir duygu Arafta kalmak 😔ilk anda sevindim degerim yüksek başladı sonra kese nerde belli degil tüpün patlayabilme ihtimali de var denilince. iki günüdür uyku yok bana. ☹️

Ayy nasıl bir duygu Arafta kalmak 😔ilk anda sevindim degerim yüksek başladı sonra kese nerde belli degil tüpün patlayabilme ihtimali de var denilince. iki günüdür uyku yok bana. ☹
Bu durum yeni mi canım? 🙁

X