Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba İnşallah bende Kasım annelerinden olacagım altı ay önce dış gebelik geçirdim, o yuzden hiç sevinemedim. Yarın inşallah keseyi rahimde görebiliriz. Dua eder misiniz
Merhaba İnşallah bende Kasım annelerinden olacagım altı ay önce dış gebelik geçirdim, o yuzden hiç sevinemedim. Yarın inşallah keseyi rahimde görebiliriz. Dua eder misiniz
İnsan öyle oluyor içi buruk oluyor ama inşallah Allah sana da nasip edecek İçini ferah tut. Benimde ilk gebeliğim kimyasal oldu çok üzüldüm 2.de yine aynı olacak diye sevinemedim bile
İnsan öyle oluyor içi buruk oluyor ama inşallah Allah sana da nasip edecek❤ İçini ferah tut. Benimde ilk gebeliğim kimyasal oldu çok üzüldüm 2.de yine aynı olacak diye sevinemedim bile
Ayy nasıl bir duygu Arafta kalmak ilk anda sevindim degerim yüksek başladı sonra kese nerde belli degil tüpün patlayabilme ihtimali de var denilince. iki günüdür uyku yok bana.
Ayy nasıl bir duygu Arafta kalmak ilk anda sevindim degerim yüksek başladı sonra kese nerde belli degil tüpün patlayabilme ihtimali de var denilince. iki günüdür uyku yok bana. ☹
Ayy nasıl bir duygu Arafta kalmak ilk anda sevindim degerim yüksek başladı sonra kese nerde belli degil tüpün patlayabilme ihtimali de var denilince. iki günüdür uyku yok bana.