Bende emzirmeye devam edıyorum devam sutu dediğim 1 lt lık olanlar var bırde 200 ml seklınde 6 lı olanlar var aslında detaya gırmedım şoyle verıyorum dönüşümlü olarak muhallebıyı bu dedığım sutle yapıyorum arada oyle verıyorum bıberonla uyurken bazen aptamilin sutle yapılan kaşık maması var onu verıyorum uyumadan önce yanı kısaca sut içine katınca daha uzun uyumaya başladı diğer türlü yemek yedırıpde yatırdım yıne kalktı baska seyler de yaptım yıne kalkti bı kaç kişi soyleyınce bu sekılde bıde yapayım dedım ıyı geldı gunluk sutude yogurt yaparken kullanıyorumemzirdiğim için başlamadım bende süte. sütlü ürünler veriyorum sadece muhallebi gibi falan. ama devam sütü şeklinde neden veriyorsun? günlük sütlerden alıp bal katıp versen daha iyi olmaz mı?
yok canım 1 lt olanlarda var 200 ml olanlarda bunlarda normal sut ama vitamınli olanlardan devam sutu bu kutuda satılan normal mamalar degıl bende sut ürünlerine devam edıyorum ama benımkı saat başı kalkardı gecelerı şimdi daha iyi çok şükürAynen ben de yoğurt peynir şeklinde veriyorum sütlü tatlı şeklinde veriyorum bazen de. Sade süt yada devam sütü vermedim devam sütü marketlerde kutularda satılan üstünde devam sütü yazanlar degilmi
Bizimkinin uykusu ıyıydı taki diş dönemine kadar sonra çok uyanmaya başladı çok şükür şimdi bu yaptıklarım sayesınde duzeldıBen vermiyorum daha canım takviye süt türü bisey emzirmeye tam gaz devam gecesi de eskisi gibi değil bir kere bilemedin iki kere uyanıyor uyku arası emiyor 9 10 da yatıyor sabah 9 a kadar ses eden olmazsa uyuyor ben de uyuyorum.onunla ahh uykusuz geceler hepsinin acısını çıkarıyoruz oğlumla ilk 3 ay bi damla uyku uyumadan geçirmiştik şimdi de tam tersi
Erkek miydi sizin bebeğinz? Bizmde kilosu 11.150 ama boy 75 cm. Kısa olavak diye korkuyormBiz dün olduk 2 bacak 1 koldan.kkk su çicegi birde zatürre ssisi.11.200 kg boyuda 82 cm.1 yaş 10 gunluguz.kan tahlilini haftaya yaptircaz.göz muayeneside yaptirmak gerekiyormus 1 yaşta.yalniz geceleri 3-4 kez uyaniyoruz doymuyormu acaba.yatmadan once muhallebi falan vercem artik.arada veriyorum aslinda ama yine uyaniyor.
Benimde oğlum 75 cm 10.500 grErkek miydi sizin bebeğinz? Bizmde kilosu 11.150 ama boy 75 cm. Kısa olavak diye korkuyormkız benimki. Benm boym 175 babasının taraf hep kısa ama
Iyiyiz şükür canim. Artık evde her yerden çıkan minik.insan varNasılsınız kızlar bebikler nasıllar herşey yolunda mı
Ben iyiyim çok şükür covit korkumuzu yendik artık 1.5 yıl hiç dışarı çıkmadan hapis hayatını bitirdik. Artık korkmuyoruz Bi kere covit olduk zatenNasılsınız kızlar bebikler nasıllar herşey yolunda mı
İnşallah tek derdimz bu olsun tabi, üzülmüyorum çok şükür sağlığı yerinde kısa olsa nolcak zaten ama yine de isterim 170 175 olsnBenimde oğlum 75 cm 10.500 gr
Erkek bebek doktor iyi dedi ortalamada dedi
Büyük abisi bu yaşta 78 cm küçük abisi 74 cm imiş baktim da takip kartları duruyor. Simdi ikisi de boylu poslu sonradan da atılabilir
Biz de harikayız yememiz içmemiz arada dişten bozulsa da maşallahımz var. Yürümesi de günden günden iyiye gidiyo. Fıtı fıtı geziyoNasılsınız kızlar bebikler nasıllar herşey yolunda mı
Annelik iç sesimiz hiç susmuyor ki şöyled e olsa daha iyi olur diye anne ömrü bitiyorİnşallah tek derdimz bu olsun tabi, üzülmüyorum çok şükür sağlığı yerinde kısa olsa nolcak zaten ama yine de isterim 170 175 olsn
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah basit bir operasyon ama düşüncesi bile tedirgin ediyor inşallah ihtiyacınız olmazBiz de harikayız yememiz içmemiz arada dişten bozulsa da maşallahımz var. Yürümesi de günden günden iyiye gidiyo. Fıtı fıtı geziyoyalnız baya sık düşmeye başladı. Bakıyorm dizler morarmış yer yer tek sıkıntımız göz kanalı tıkanıklığı geçmedi geçmiyor sonumz ameliyat gibi
Çok teşekkür ederim güzrl dilekleriniz için sabah akşam bende dua ediyorum bebeğim için. İnsan yavrusuna hiç kıyamıyormuş. Aşı olacağı zaman bile canımdan can gidiyo ameliyatı düşünemiyorumGeçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah basit bir operasyon ama düşüncesi bile tedirgin ediyor inşallah ihtiyacınız olmaz
Canım nick ini mi degistirdinÇok teşekkür ederim güzrl dilekleriniz için sabah akşam bende dua ediyorum bebeğim için. İnsan yavrusuna hiç kıyamıyormuş. Aşı olacağı zaman bile canımdan can gidiyo ameliyatı düşünemiyorum
Canım yaşına gelmedi mi senin bebeğinKizlar iyi geceler bebisler nasil yurumeye basladi mi ?benim kizim bir kac saniye ayakta duruyor oturuyor..yakindir yurumesi...
Benim 13 aylık yeni ayakta duruyor. Yürümemiz çok geç olacak gibi duruyor. Emeklemek bile onun için zor geliyor dönerek gitmek istiyorKizlar iyi geceler bebisler nasil yurumeye basladi mi ?benim kizim bir kac saniye ayakta duruyor oturuyor..yakindir yurumesi...
Ben 9 da uyutuyorum .banyo masaj kitap okuma bu ara arp ,piano ve flut dinletiyorum.8.30 da odaya geciyorum .9 da siziyor bir de d vitaminini aksam veriyorum uykuya gecisi kolaylastiriyor.henuz tv acmadim hic.hergun disari cikiyoruz 10 dakk olsa ..Benim 13 aylık yeni ayakta duruyor. Yürümemiz çok geç olacak gibi duruyor. Emeklemek bile onun için zor geliyor dönerek gitmek istiyor.
Yürümek degil de uykularınız nasıl yaa gece uykuya geçemiyoruz çok uykusu olsa bile 1 saat de uykuya geçemiyoruz. Abartısız 1 saatten fazla sürüyor. Çoğunlukla da gece 11 12 de ancak uykuya geçiyor. Neden bu kadar zorlanıyor ki. Gündüz en fazla 10 dakika da uykuya geçebiliyor.
13 aylik evet ..bizde kaynanam geldi o kadar zorladi ki tuuunarak yuruyen cocuk hic yurumemeye basladi.inatlasti cok ..gitti de toparlamaya calisiyorumCanım yaşına gelmedi mi senin bebeğin
13. Ayda mi şimdi
Bnm oğlum da tutunarak 7 8 aydan beri gidiyordu erken yürüyecek dedim ama tam yaşında yürüdü şimdilerde evde geziyor
Of ya Allah bildiği gibi yapsın13 aylik evet ..bizde kaynanam geldi o kadar zorladi ki tuuunarak yuruyen cocuk hic yurumemeye basladi.inatlasti cok ..gitti de toparlamaya calisiyorum
Bizim düzenli çok şükür ama gündüz uykusunu teke düşürmeye çalışıyor artık ihtiyacı azaldı o yüzden düzeni şaşırıyor biraz bu aralarBenim 13 aylık yeni ayakta duruyor. Yürümemiz çok geç olacak gibi duruyor. Emeklemek bile onun için zor geliyor dönerek gitmek istiyor.
Yürümek degil de uykularınız nasıl yaa gece uykuya geçemiyoruz çok uykusu olsa bile 1 saat de uykuya geçemiyoruz. Abartısız 1 saatten fazla sürüyor. Çoğunlukla da gece 11 12 de ancak uykuya geçiyor. Neden bu kadar zorlanıyor ki. Gündüz en fazla 10 dakika da uykuya geçebiliyor.