2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bırde nacızane tavsiyem son uykuyu en gec 4 de bıtırın bebişlerınızı erken uyutmak istiyorsanız

Iyi aksamlar arkadaşlar 1 yaş aşısını yaptırdınız mi? Nerden vuruluyor? Kac asi ? Ateş falan yaptı mi ?
Hiç bir yan etki yapmadı yani ateş olsun huzursuzluk ya da alerjik reaksiyon olmadı. Hatta aynı gün doğum günü nü kutladık çok mutluydu.
Iki kol bir bacaktan yapıldı. Yapılırken biraz ağladı tabi o çok üzüyor onun dışında sıkıntı yok

Merhaba ugurbocuuu biz de 1 yaş aşısını olduk ama şimdi kafam karıştı bize üç aşıyı da bacaktan yaptılar.

Bugün bize de yapıldı. Su çiçeği aşısı sa olacak ama elimizde yok. Gelince haber ederiz dediler. 2 bacaktan vurdu hemşire. Şükür ateş yapmadı.

Umarım doktor yanılmıştır diyelim. Benimde suyum fazla idi doktor midesi küçük dedi ve özofagus atrezisi olabilir dedi. 37 haftada sezeryanla dogum yaptım ve iki ameliyat geçirdi bebeğim hala yoğun bakımda 45 günü de geçti. Bi umut hala bekliyorum. Umarım doktorunuz yanılmıştır diyelim. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin

Canım benimki 9 ay 20 günlükten beri yürüyor artık felaket şekilde yaramazlığa başladı tırmanıyor atlıyor daha 1 yasında bile değiliz
Maşallah canım biz de çok fenayız konuşmalar başladı ki bi de anlaşılmaz anlaşılmaz neler anlatıyor yavrum
Bazı şeyleri daha güzel söylüyor mesela cici sevdiği ne varsa hemen cici yapıyor meme yi de bilerek söylüyor acikinca mama meme diyor ve cısss tencere tava görse çaydanlık görse sıcak olmasına gerek yok hemen cısss prizleri gösteriyor cısss anne baba güzel söylüyor işte böyle bizim de
Girince yazın arada kızlar çocuklar neler yapiyor

Iyi aksamlar arkadaşlar 1 yaş aşısını yaptırdınız mi? Nerden vuruluyor? Kac asi ? Ateş falan yaptı mi ?
Biz dün olduk 2 bacak 1 koldan.kkk su çicegi birde zatürre ssisi.11.200 kg boyuda 82 cm.1 yaş 10 gunluguz.kan tahlilini haftaya yaptircaz.göz muayeneside yaptirmak gerekiyormus 1 yaşta.yalniz geceleri 3-4 kez uyaniyoruz doymuyormu acaba.yatmadan once muhallebi falan vercem artik.arada veriyorum aslinda ama yine uyaniyor.

Benimki cok inat anne diyorum inatla baba diyor sadece başka kelimelerde söylüyor anneyide cıkarta biliyor ama asla söylemyor çok uykusuz bizimki ay valla hep geçicek diyoruz ama yok szin uyku durumları nasıl he bu arada bizimki cızzdan asla anlatmıyor yemek yemeği cok fazla sevdiği icin çay içerken kendini yerlere atıyor korksun diye hafif sıcak veriyorum banamısın demiyor hep mama diye çıldırıyor keski anlasa cızdan

Slm canım aynen dedıklerın bızdede var bugun mesela üstünü kırletmıştı degığştım saçlarını taradım dışarı çıkacağız sandı odaya gıdıp geldı benı çağırıyor gel dıye gıttım once anlamadım ıhh ıhh yapıyor çıktım odadan bı baktım sonra odadan sen gıt benım dolabı aç aklınca eşofman al gel bana uzatıyor meger dışarı çıkalım diyormuş

Bırde her gördüğü seyı yapıyor toz almamı gordu ertesı gun ıslak mendılı açıp içinden alıp toz alıyo masayı sonra kendı mama sandalyesını sılıyor taklıdımı çok yapıyor bı habere ben ağzımla cıkcık yapıyorum oda yapıyor guluyor sonra hep oyun istıyor tlfnu elime alamıyorum dogru düzgün bırıyle konuşturmuyor ay sızde de oylemı eşimle akşam günümüzü konuşuyoruz bağırıyor annemle tlfnda konuşuyorum arkadan bağırıyor konuşma dıyor nınnı soyluyorum sen söyleme tlfndan açdıyor bunu tabı bağırarak dıle getırıyor bzımkı çok cazgır bışey olacak dediğim dedik resmen

ugurbocuuu aynı koşturmayla devam bizde. yürüyoruz fıldır fıldır. her yere çarpıyor kafa göz mor hep
Bizimde yanağı morardı yavrumun yaa bırde yatakodasının çekmecesını açıp benım sudyenlerı gezdırıyor elınde ayy bırı gelse rezıl olurum mutfağı odaya odadakı eşyaları mutfaga taşıyor arkasını toplamaktan temızlık yapamıyorum

Kızlar sız 1 yaş devam sütüne basladınızmı Pınar verdım bırde mılupa denedım ben yenı başladım valla o sut benım hayatımı kurtardı gece 10 defa kalkan çocuk gıttı uyuyan güzel geldı yatmadan önce verıyorum çok abartmamak şartıyla bardakla az az içiriyorum sevsın alışsın dıye devamını bıberonla uyur uyanık vazıyetteyken emzırırken bıberonu verıyorum o sekılde uyuyor gece uyumayan bebek annlerıne de tavsıye ederım 2 yaşına kadar düşünmüyordum ama alışmaz dıye yavastan vermeye başladım bır cay bardağı kadar

Maşallah canım benim de oğlum dolap dökmekten ben de onları toplamaktan bi hal olduk bağlıyorum artık oklava sokuyorum dolap kapaklarına canının istediğini eliyle gösteriyor ilk kez bi atak donemimiz sakin geçiyor hareket anlaminda değil yani huzursuzluk anlamında çok zorlanirdik simdi kendi geziyor istedigi yere uzanıyor her yer el izi
En sevdiği yiyecek zeytin kahvaltıda 7 8 tane yiyor bazen

Ben vermiyorum daha canım takviye süt türü bisey emzirmeye tam gaz devam gecesi de eskisi gibi değil bir kere bilemedin iki kere uyanıyor uyku arası emiyor 9 10 da yatıyor sabah 9 a kadar ses eden olmazsa uyuyor ben de uyuyorum.onunla ahh uykusuz geceler hepsinin acısını çıkarıyoruz oğlumla ilk 3 ay bi damla uyku uyumadan geçirmiştik şimdi de tam tersi

emzirdiğim için başlamadım bende süte. sütlü ürünler veriyorum sadece muhallebi gibi falan. ama devam sütü şeklinde neden veriyorsun? günlük sütlerden alıp bal katıp versen daha iyi olmaz mı?

emzirdiğim için başlamadım bende süte. sütlü ürünler veriyorum sadece muhallebi gibi falan. ama devam sütü şeklinde neden veriyorsun? günlük sütlerden alıp bal katıp versen daha iyi olmaz mı?
Aynen ben de yoğurt peynir şeklinde veriyorum sütlü tatlı şeklinde veriyorum bazen de. Sade süt yada devam sütü vermedim devam sütü marketlerde kutularda satılan üstünde devam sütü yazanlar degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…