Bebek arabasından memnun kaldınız mı acaba?merhaba herkese
bizde de kızımdan kalan joie nitro baston bebek arabası vardı. ben ona yeni puset sipariş ettim. joie gemm aldım puseti de. fikir olması açısından tekrar paylaşayım.
Merhaba konu ile ilgili değil ancak eski mesajınıza alıntı yapamadım tüp bebek ile mi oldu tedaviniz nerde yaptırdınız neler kullandınız faydalı olarak gordugunuzMerhaba,cok gecmis olsun. ilacin resmini yukleyebilir misiniz?
mesajınızı ancak gördüm. kızımdan kalan arabaydı zaten gayet işimi görüyor çok memnunum.Bebek arabasından memnun kaldınız mı acaba?
Napıosun nasılsın oğlun nasıl canım büyüyor mü buraya uğramaz oldukmesajınızı ancak gördüm. kızımdan kalan arabaydı zaten gayet işimi görüyor çok memnunum.
aynen cnm uğrayamaz olduk. iyi oğlum. ameliyatımız var 7şubatta.onun bir burukluğu var bakalımNapıosun nasılsın oğlun nasıl canım büyüyor mü buraya uğramaz olduk
Hiç korkma inşallah biz de olduk büyük oğlumda pipisinde içe doğru eğrilme var mıherkese merhaba
uzun zamandır giremedim. iş güç felalet koşturmayla geçiyor günler. hele ki 2 çocukla zamanı tutmam çok zor.
oğlum çok hareketli boş bırakmaya gelmiyor hiç. 7şubatta hipospadias ameliyatı olacağız. biliyorsunuz yarı sünnetli doğmuştuk bununla alakalı bir ameliyat. zor günler bizi bekliyor ama allah dermasız dert vermesin diye avutuyorum kendimi
çok hafif var cnm bizim. hayırlısı artık bakalımHiç korkma inşallah biz de olduk büyük oğlumda pipisinde içe doğru eğrilme var mı
Bizim eğrilik yoktu sadece sünnet derisi düzensiz di o yüzden çok kolay geçti daha zorları da çok kolay olmuştu bizimle birlikte olanlar vardı sünnet gibi oluyor zor degil bir kaç gun sondali duruyor bebek görünmeyen sonda bir ucu mesanede bir ucu pipisinin ucundaydi
Ameliyatınız genel anestezi ile mi olacak acabaaynen cnm uğrayamaz olduk. iyi oğlum. ameliyatımız var 7şubatta.onun bir burukluğu var bakalım
Şu sebepten soruyorum, benim kızımın dişlerinde biberon çürüğü oldu, doktora götürdük çok küçük müdahele edemeyiz dişlerini fırçalayın diyo, fırçalasakta yinede ilerliyo çürük, ben dolguyla ilerlemesini durdursunlar istiyorum yoksa apse ağrı falan olsa çekilme durumu var, ama yapmaları için anestezi uygulamaları gerekli yoksa çocuk durmaz, Yapmıyorlar ondan soruyorumaynen cnm uğrayamaz olduk. iyi oğlum. ameliyatımız var 7şubatta.onun bir burukluğu var bakalım
Benim de adetime iki gün kala öğrendiğim hamilelik adetden bir gün önce kan verdim değer 236,1 çıktı adet geçmeden ogrendim sizin durum ne oldu inşallah sağlıkli hamilelik geçirmişsin cevab verirsen çok sevinirimEvet canım şöyle oldu 236 dayken değerlerim kanamam oldu progestan kullandım kanamam geçti sonrasında değerlerim 360-511-711 oldu kanamam bitince kestik artışlarımı da devletteki doktor beğenmedi ve bugün özelde ölçtürdüğünde değerim 706 ya düşmüştü. Durum şu an böyle canım.. yorumlarınızı bekliyorum mutlaka bilginize başvurmak rahatlatıyor
Canim ben gunde 4 litre su ictim.ayranla sodayi karistirarak ictim.birde avokado ceviz sebze bol bol yedim.haftanin 3 gunu proteinle beslendim.hwrgun yogurt ayran..bana yuruyus yasakti buna ragmen 3.5 kilo dogdu kizim.ben 300 gr aldim sadece ..cildim hic bozulmadi.78.9 ile hamile kaldim.79.200 le bitirdim.aklima hic kotu sey getirmedim.ve her seye ragmen hep dua ettim.su anda 72 kiloyum.ve kizim 14 aylikmerhaba sevgili anneler
öcelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
Benim kizim anne baba anane dede ver gel al araba avokado dayi teyze abi bebi ayna ekmek mama meme sipsip tiss mee möö mavv hav hav cik cik amca ...diyor...her seyi anlatiyorum konusuyorum kitap okuyorum oda okuyormus gibi yapiyor...degisik bir suru ses cikariyor..yuruyor 15 gun oldu.tum vucudunda el ayak boyun gobek kol vs gosteriyor.kirmizi mavi ve yesil rengi biliyor..bebegini bebek arabasina koy hadi diyorum koyup getiriyor...her cocugun gelisim sureci farklidir tv telefon yok .telefonu sadece anane babanne teyzeyi ariyoruz onun disinda vermedim..hayvanlarla ilgili kitaplari seviyor hepsini gosteriyor.meyve ve sebzeleri de ogrenmek uzere..arka ön alt üst bunlari biliyor ..ciceklere su dokuyoruz kokluyoruz..surekli parka goturuyorum her sese alissin diye soguk sicak yagmur camuru bilsin diye ...Merhaba kizlar uzun süredir siteye giremiyorum aklıma takilanbir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim . Çocuklar büyüdü artık haliyle yeni dertler başladı.konusabiliyorlar mi anne baba dışında kaç kelime kuruyorlar . Cagirdiginizda bakıyor mu . İstediği olmayınca çığlık çığlığa ağlıyor mu .işaret etmek yerine birşeyleri elinize getirip açmanızı yada alamadığını sizin elinizi tutarak almaya çalışıyor mu . Parmak ucuna basma ellerini hala keşfetme var mı
Maşallah canım kızım bir yaş öncesi çok iyi konuşuyordu anne baba net diyordu şimdi bıraktı anni diyor arasıra gel ver diyor . Yürüme ye baslayi dört beş ayı geçti sıkıntı yok bu konuda ama sanki istediklerini beni kullanarak yaptırıyor . Ağlama krizleri çok fazla istediği olmazsa . TV malesef maruz kaldı en büyük pişmanlığım bir haftadir eşime bile actirmiyorum oyun kitap dışarı çıkma rutinimiz bu şimdilik eğer devam ederse kreşe vermeyi bile düşünüyorumBenim kizim anne baba anane dede ver gel al araba avokado dayi teyze abi bebi ayna ekmek mama meme sipsip tiss mee möö mavv hav hav cik cik amca ...diyor...her seyi anlatiyorum konusuyorum kitap okuyorum oda okuyormus gibi yapiyor...degisik bir suru ses cikariyor..yuruyor 15 gun oldu.tum vucudunda el ayak boyun gobek kol vs gosteriyor.kirmizi mavi ve yesil rengi biliyor..bebegini bebek arabasina koy hadi diyorum koyup getiriyor...her cocugun gelisim sureci farklidir tv telefon yok .telefonu sadece anane babanne teyzeyi ariyoruz onun disinda vermedim..hayvanlarla ilgili kitaplari seviyor hepsini gosteriyor.meyve ve sebzeleri de ogrenmek uzere..arka ön alt üst bunlari biliyor ..ciceklere su dokuyoruz kokluyoruz..surekli parka goturuyorum her sese alissin diye soguk sicak yagmur camuru bilsin diye ...
Bir yasinda yaptırdık biz sadece .Kizlar 9.aylik kkk asisi yaptiran var mi 12 ayllikken yine olacakmis yaptirmasamiydim 9 ayligi bilemedim
Benim kızım da 15.5 aylık oldu. 10 dan fazla baskasi tarafindan da anlaşılır net cümlesi var. Onum disinda bir cok seyle ilgili de ses çıkarıyor. Yürüme 11.5 aylıkken olmustu. Şimdi gayet iyi. Merdiven inip çıkabiliyor. 2 3 sözel yönergeyi arka arkasina yapabiliyor. Yemek konusunda biraz üzüyor beni , yedigi miktar cok az. Ama şükür sagligi yerinde. 15 aylikken dr kontrolüne d e goturduk. Hem menenjit asisinin 3. Su yapıldı. Dr gayet memnun kaldi gelişiminden. Şimdilik bizden böyle. Telefon zaten hiç vermedim ama ablayla günlük max 15 20 dk tv ye bakiyor. O da bazen istemiyor..Merhaba kizlar uzun süredir siteye giremiyorum aklıma takilanbir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim . Çocuklar büyüdü artık haliyle yeni dertler başladı.konusabiliyorlar mi anne baba dışında kaç kelime kuruyorlar . Cagirdiginizda bakıyor mu . İstediği olmayınca çığlık çığlığa ağlıyor mu .işaret etmek yerine birşeyleri elinize getirip açmanızı yada alamadığını sizin elinizi tutarak almaya çalışıyor mu . Parmak ucuna basma ellerini hala keşfetme var mı