- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
Bende emzirmeye devam edıyorum devam sutu dediğim 1 lt lık olanlar var bırde 200 ml seklınde 6 lı olanlar var aslında detaya gırmedım şoyle verıyorum dönüşümlü olarak muhallebıyı bu dedığım sutle yapıyorum arada oyle verıyorum bıberonla uyurken bazen aptamilin sutle yapılan kaşık maması var onu verıyorum uyumadan önce yanı kısaca sut içine katınca daha uzun uyumaya başladı diğer türlü yemek yedırıpde yatırdım yıne kalktı baska seyler de yaptım yıne kalkti bı kaç kişi soyleyınce bu sekılde bıde yapayım dedım ıyı geldı gunluk sutude yogurt yaparken kullanıyorumemzirdiğim için başlamadım bende süte. sütlü ürünler veriyorum sadece muhallebi gibi falan. ama devam sütü şeklinde neden veriyorsun? günlük sütlerden alıp bal katıp versen daha iyi olmaz mı?
yok canım 1 lt olanlarda var 200 ml olanlarda bunlarda normal sut ama vitamınli olanlardan devam sutu bu kutuda satılan normal mamalar degıl bende sut ürünlerine devam edıyorum ama benımkı saat başı kalkardı gecelerı şimdi daha iyi çok şükürAynen ben de yoğurt peynir şeklinde veriyorum sütlü tatlı şeklinde veriyorum bazen de. Sade süt yada devam sütü vermedim devam sütü marketlerde kutularda satılan üstünde devam sütü yazanlar degilmi