2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gözunuz aydinbizim altta 2 usttede 2 cikti.ust dislerin yanlarida kabarik onlarda yolda sanirim.ust disler cok zorladı yavrumu.takimi tamamliyoruz
Çok rahat çıksın inşallah bizimde üst dişler sis ya baya sis alt dış hiç yoktu ortada Dr alt çıkacak ilk dedi öylede oldu

Kızlar hünnap bebek biskuvisi kahvaltisina 1 tane koyuyorum bazen zararlimidir sizce.evde yapcam bir turlu firsat bulamiyorum birde bunun icinde keci sütu falan var evde yapsam icinde keci sutu falan olmicak.
ya canım benim de vaktim yok dışarıdan almayı ben de sevmiyorum. Ben de hero baby organik bebek bisküvisi kullanıyorum. İçerik listesi hünnap'a göre daha temiz, organik belgesi var. Malesef herkesin evde yapmaya vakti yok ben de mümkün olduğunca paketli olan her şeyi organik almaya özen gösteriyorum.

Aynıları canım ateş bitti döküntü başladı heryeri kıpkırmızı oldu 3.gün o da bitti geçti bizde o ara diş çıkardık bide iştahsızlık çok oldu ishal oldu

Cinsiyet erkek 3 kilo doğdu tam
Çok düşük değil bence canim. Büyük ihtimal persentilde %25 sınırındadır. Bizim dr hep der 1 yaşında doğum kilosunun 3 katına eristiyse yeterlidir diye. Büyük olasılıkla senin oğlan da yakalar zaten o yüzden tedirgin olma bence.

İnsanlah canım yeme içmesine çok ağırlık verdim bakalım nasıl olck

Maşallah canim doğum kilosu neydi senin minnosun?
3.350 idi canim biraz yavaş kilo aldı. Ek gıda mi yaramadı sütüm mu azaldı pek anlamadım. Ama doktor sorun yok gayet iyi dedi.. bi de hic durmuyor, hareketten kilo qlmiyor surekli koltuktan koltuğa yürümeye calisiyor. Boyu uzadığı sürece kilo almayabilir, veya 100 150 gr alabilir dedi.. hatta bu dönemde bazı bebekler kilo bile veriyormuş.. benim kizimin da disi 9 ay olmadan 3 gün önce bardakta duyduk.. şu an 20 gün sonra anca göründü.. sizinki de hayırlı olsun canim

Kizlar slmlar bebesleriniz kacta uyuyup kacta uyaniyor gunduzleri kac saat uyuyor ? Bizim disten sonra baya bozuldu cok duzenli uykusu vardi şimdi tekrar duzen oturtmaya basladim havalarda etkili oluyor buralar aşırı sicak

Kizlar slmlar bebesleriniz kacta uyuyup kacta uyaniyor gunduzleri kac saat uyuyor ? Bizim disten sonra baya bozuldu cok duzenli uykusu vardi şimdi tekrar duzen oturtmaya basladim havalarda etkili oluyor buralar aşırı sicak
10aylık olduk. akşam 10-11arası uyuyor. sabah 5-6gibi emmeye kalkıyor. geri uyuyup 9gibi kalkıyor. gün içinde 2ya da 3 kere uyuyor.

10aylık olduk. akşam 10-11arası uyuyor. sabah 5-6gibi emmeye kalkıyor. geri uyuyup 9gibi kalkıyor. gün içinde 2ya da 3 kere uyuyor.
Peki gun icindeki uykulari kac saat bizimki gunduz uykularina düşkün olmaya basladi bende yeniden duzenli uykuya gecmeye calistiriyorum malum gece uykusu cok onemli buyuk adam gibi gec uyuyup gec kalkmaya başladı bi ara yine boyle olmustu sonra duzene sokmustum simdi yinebasladim bizde 10 ayligiz

Maşallah size de canim aynen artık o kadar hareketliler ki kilo almamaları normal.bence de . Dert etme hiç

Selam kızlar bebekleriniz birinin arkasından ağlıyor mu. Benimkii her sabah baba ise gidince çok ağlıyor bi kaç gündür de kendini geriye atmayı öğrenmiş.Kapidan beraber uğurluyoruz el sallıyoruz baba ise gidiyor aksam sen uyumadan gelecek falan diyorum ama kapıyı orttugum an kıyamet kopuyor komşularda eminim rahatsız oluyodur. Ne yapabilirim bununla ilgili. Gün içinde görüntülü aradığında yine diş kapiya gidip vuruyo baba baba üzülüyorum bu haline

Bizimkide öyle herşeyiyle ben ilgilenirim bütün gün benimle oynar benm kucağımda bakımını ben yaparım ama baba olunca babadan bana gelmez o gidince üzülür fln :) ondayken almak isterim arkasını döner değişik birşey oldu :))) kıskanmıyorumda neden böyle anlamadım

Sabah 8.30-9 da uyanıyor 3 saat sonra ilk uyku bazen dayanamıyor 2.30 saat sonra eğer gece 11 saat uyursa dayanıyor gün içinde 2 veya 3 uyku gece 9.30 -10 gibi uyur 2 kere kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…