6. Ayda çok yapıyordu onu artık yapmıyor birşey istemediğinde fln genelde yapıyorduKızlar bebeğiniz kendini geriye doğru atıyor mu isteği olmayınca yada gaz sancısı geldiğinde böyle yapıyor bugün yine yaptı emerken belinden ses geldi tutamadım
Hemen hemen menulerimiz ayniymis Aynen bizimde doktorumuz demisti artik emzirme ara ogun yemekler doyurucu olacak zaten suan emzirme ana ogun olsa saat basi emmesi gerek doymasi icin cunku artik sut doyurucu olmuyor gerci bu ara emmesi artti baya oda agizlari kuruyormus cok suyu sevmesine ramen yinede memeyi istiyorgünaydın herkese. dün itibariyle uzaktan çalışmamız bitti. işbaşı yaptım.
ben de bizim yemeklerimizde uygun olan ne varsa yediriyorum
sabah tercihlerimiz: çok haşlamadığım kayısı kıvam 1 yumurta, çökelekli yumurta, menemen, kuymak, kavrulmuş patates, pankek, krep, krem peynir, içecek olarak ıhlamur, meyve suyu
öğlen tercihlerimiz: sebze çorbası, tarhana, yoğurt çorbası gibi çoğunlukla çorba veriyorum.çorba yoksa akşam menülerinden öğlene kaydırıyorum.
akşam tercihlerimiz balık, parça et, sebze yemekleri, etli yemekler, makarna vb. bazen kaşık maması ya da meyveli muhallebi veriyorum.
yemeklerin tamamını parçalı yiyoruz. çorbalarda sebze çorbasını blend ediyorum sadece. ara öğünlerde meyve veriyorum.
emzirme aralarda devam ediyor ancak artık doyma yok. tatlı niyetine emiyor. zaten normal olan da bu aylarda emzirmenin ara öğün haline gelmesi.
bizim 10.ayımız sayılır artık. herşeyden yiyor diyebilirim. kilo alımımız düştü bu ay almadık. 10.300şuan boya gitti. acayip hareketlendi.
ben muhallebiyi organik pirinç unu yulaf unu ve bebek irmiğini karıştırıp meyve ile tatlandırıp veriyorum. haftada 1-2kere yapıyorumBende sabah emziriyorum sonra kahvaltı
Hergün değiştiyiorum yumurta avakado salatalık kuru üzüm peynir ceviz ekmek
Öğlenleri çorba gibi oluyor bazen sebze yemeği aynısını akşamda veriyorum çok yapıyorum akşam muhallebi vermek istemiyorum gereksiz kilo aldırıyor kilomuz 9.9 kg
İkindide karpuz kavun elma armut ne varsa meyve veriyorum
Her uyku öncesi emziriyorum ama sütüm azaldı eskisi gibi değil
Evet canım bende kendi yemek klerimizden veriyorum bugün bebeğimi tarttim 9 ay 2 günlük 8.8 kilo çok az geldi bana acaba ben mi yetersiz besliyor um anlamadımBizim de dr umuz 10 . Aydan sonra bebek artık sizinle sofraya oturmaya alışsın, sizin yediklerinizin çoğunu tatsin demişti, aynen de o şekilde yapiyorum. Çoğu yediği şeyi ona özel yapiyorum ama mutlaka bizim yediklerimizden de verip tattiriyorum. Mesela dün söylemesi ayıp pilav üstü kuşbaşı et vardı, ona da yoğurtlu çorba pişirmiştim, içine de iki küp et didikledim. Ayrıca da 1 yemek kaşığı kadar pilav ve 2 küp kadar da et didikleyip verdim.
Bizde bu ay cok kilo almamisiz kilomuz iyiymiş ama 10kilo 50 gr boy 78.5 cm.Bende kendi yesin cok istiyorum yemekleri veremiyorum dokecek diye pankek kek kofte gibi seyleri veriyorum eline.koltugun bir ucundan diger ucuna tutunarak gidiyor parmak uclarinda gidiyor.sanirim zamanla tam basar.emeklemiyor emeklemicek buyuk ihtimal.birde geceleri 3 kere falan kalkip emiyor gunduz doymuyormu acabaya.sizin bebeler gece uyaniyormu?.gunduz kalkiyoruz kahvalti sonra emiyor uyuyor uyaninca oglen yemegini veriyorum ara ogun yogurt meyve kek vs.aksamda yemek yada muhallebi.tuz yok dedi doktor.günaydın herkese. dün itibariyle uzaktan çalışmamız bitti. işbaşı yaptım.
ben de bizim yemeklerimizde uygun olan ne varsa yediriyorum
sabah tercihlerimiz: çok haşlamadığım kayısı kıvam 1 yumurta, çökelekli yumurta, menemen, kuymak, kavrulmuş patates, pankek, krep, krem peynir, içecek olarak ıhlamur, meyve suyu
öğlen tercihlerimiz: sebze çorbası, tarhana, yoğurt çorbası gibi çoğunlukla çorba veriyorum.çorba yoksa akşam menülerinden öğlene kaydırıyorum.
akşam tercihlerimiz balık, parça et, sebze yemekleri, etli yemekler, makarna vb. bazen kaşık maması ya da meyveli muhallebi veriyorum.
yemeklerin tamamını parçalı yiyoruz. çorbalarda sebze çorbasını blend ediyorum sadece. ara öğünlerde meyve veriyorum.
emzirme aralarda devam ediyor ancak artık doyma yok. tatlı niyetine emiyor. zaten normal olan da bu aylarda emzirmenin ara öğün haline gelmesi.
bizim 10.ayımız sayılır artık. herşeyden yiyor diyebilirim. kilo alımımız düştü bu ay almadık. 10.300şuan boya gitti. acayip hareketlendi.
10-11gibi beslenip uyuyor. sabaha karşı 5-6arası uyanıp emiyor bu ara. bir daha kalkmıyorBizde bu ay cok kilo almamisiz kilomuz iyiymiş ama 10kilo 50 gr boy 78.5 cm.Bende kendi yesin cok istiyorum yemekleri veremiyorum dokecek diye pankek kek kofte gibi seyleri veriyorum eline.koltugun bir ucundan diger ucuna tutunarak gidiyor parmak uclarinda gidiyor.sanirim zamanla tam basar.emeklemiyor emeklemicek buyuk ihtimal.birde geceleri 3 kere falan kalkip emiyor gunduz doymuyormu acabaya.sizin bebeler gece uyaniyormu?.gunduz kalkiyoruz kahvalti sonra emiyor uyuyor uyaninca oglen yemegini veriyorum ara ogun yogurt meyve kek vs.aksamda yemek yada muhallebi.tuz yok dedi doktor.
Gayet iyi bence canim . Doğum kilosu neydi acaba ? Benim kızım 9 aylıkken 8150 gr diEvet canım bende kendi yemek klerimizden veriyorum bugün bebeğimi tarttim 9 ay 2 günlük 8.8 kilo çok az geldi bana acaba ben mi yetersiz besliyor um anlamadım
Benimki de aynı canim 9 aylık 8.150 ebe de doktor da çok iyi dediler kilosunaGayet iyi bence canim . Doğum kilosu neydi acaba ? Benim kızım 9 aylıkken 8150 gr di
Cinsiyet erkek 3 kilo doğdu tamGayet iyi bence canim . Doğum kilosu neydi acaba ? Benim kızım 9 aylıkken 8150 gr di
Bizdede bu belirtiler vardı cnm 4gun sürdü ateş döküntü halsizlik. Döküntü sonu ishal oldu bide .Kızlar bebeğm ateşlendi ama dişte çıkarıyor baya zorlu geçti günlerimiz sonra ateş bitti vücutta döküntü başladı özellinle yüz göbek ve sırt hali yok yorgun hep uyumak istiyor sesi kısıldı kızamıkmı dedm ama bu 6. Hastalık geçiren bebekler ne belirtiler vardı
Gözunuz aydinKızlar çıktı çıktı ilk dişişükür ya hiç çıkmayacak gibi geliyordu artık .darısı çıkmayan kuzularima