2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kızlar bebekleriniz birinin arkasından ağlıyor mu. Benimkii her sabah baba ise gidince çok ağlıyor bi kaç gündür de kendini geriye atmayı öğrenmiş.Kapidan beraber uğurluyoruz el sallıyoruz baba ise gidiyor aksam sen uyumadan gelecek falan diyorum ama kapıyı orttugum an kıyamet kopuyor komşularda eminim rahatsız oluyodur. Ne yapabilirim bununla ilgili. Gün içinde görüntülü aradığında yine diş kapiya gidip vuruyo baba baba üzülüyorum bu haline
Ağlıyor canim benim arkamdan ağlıyor. Hep aynı odada olmak istiyor. Çıktığım an emekleyerek ağlayıp geliyor . Haftaya bakıcıya başlayacağız artık yavaştan. Bakalim.nasil geçecek

Kızlar bebeğim katı yapıyor kakasını sizinde öyle mi anne sütü ve ekgida veriyorum

Zeytinyağı verebilirsin canim ya da kuru kayısıyı haşla suyuyla beraber blend et onu içir. Şifa olur ins
Tamam cnm .amin inşallah .Eline gün kurusu veriyorum bazen ben normal sandım ek gıda verdiğim için çok zorlanıyor .

Peki gun icindeki uykulari kac saat bizimki gunduz uykularina düşkün olmaya basladi bende yeniden duzenli uykuya gecmeye calistiriyorum malum gece uykusu cok onemli buyuk adam gibi gec uyuyup gec kalkmaya başladı bi ara yine boyle olmustu sonra duzene sokmustum simdi yinebasladim bizde 10 ayligiz
min 1saat uyuyor. 2 uyku uyursa 2saat oluyor

Kızlar bebegime ilkkez balık corbası yaptım cok sevdi yedi.biraz kaldi dolaba koyup ertesi günü verebilirmiyim.Zararı olurmu acaba.Balik olunca tereddüt ettim.Vermem belkide.

Oğlumu bu ara tek elinden tutup yurutmeye calisiyorum daha guzel adim atiyor 2 elinden tutunca parmak ucuna basiyor diger turlu daha guzel basiyor.Emeklemiyor desteklersek yuruyecek gibi.Babasindayken farkinda olmadan 4 adim atmis tek basına ben gormedim mutfaktaydım🙃

Kızlar bebegime ilkkez balık corbası yaptım cok sevdi yedi.biraz kaldi dolaba koyup ertesi günü verebilirmiyim.Zararı olurmu acaba.Balik olunca tereddüt ettim.Vermem belkide.
Benimki de artmıştı ben vermedim kendim yedim çöpe gideceğine dedim bir önceki sefer somon haşlamıştım akşam yedirdim ertesi gün öğlen kalanı kızıma yedirdim hemen buzdolabına koymuştum çünkü şükür birsey olmadı kızım 4 yaşında bu ara
Afiyet olsun kuzuya

Benimki de artmıştı ben vermedim kendim yedim çöpe gideceğine dedim bir önceki sefer somon haşlamıştım akşam yedirdim ertesi gün öğlen kalanı kızıma yedirdim hemen buzdolabına koymuştum çünkü şükür birsey olmadı kızım 4 yaşında bu ara
Afiyet olsun kuzuya
Bende vermicem nolur nolmaz.Ya birde ben sey yapiyorum kiymali pricli semizotu. İspanak ne biliyim turlu gibi yemekleri pisirdigimde bebege ozel tuzsuz falan yedirecegim kadarini aliyorum piser pismez sicakken kucuk mama kavonuzuna koyup ters ceviriyorum soguyunca buzdolabina koyup 2 gun sonra falan isitip yediriyorum.tadinda dehicbir degisiklik falan olmuyor.böyle yapabiliriz heralde.ayni yemegi tekrar aksam vermek istemiyorum cunku.

Kızlar hangi dış granül u kullanıyorsunuz .Help me . diş çıkmıyor derken daha alt diş tam çıkmadan ustlerde patlamış .gece çığlık çığlığa uyanıyor . Uykusunda iginiliyor .

Bende vermicem nolur nolmaz.Ya birde ben sey yapiyorum kiymali pricli semizotu. İspanak ne biliyim turlu gibi yemekleri pisirdigimde bebege ozel tuzsuz falan yedirecegim kadarini aliyorum piser pismez sicakken kucuk mama kavonuzuna koyup ters ceviriyorum soguyunca buzdolabina koyup 2 gun sonra falan isitip yediriyorum.tadinda dehicbir degisiklik falan olmuyor.böyle yapabiliriz heralde.ayni yemegi tekrar aksam vermek istemiyorum cunku.
Bende sıcakken senin yaptığın gibi sıcak kavanoza koyup buzdolabına kaldırıyorum kolaylık oluyor ama ıspanak ve semizotunu yapıldığı gün yedirmeye çalışıyorum annem ıspanağı ertesi günde yedirirdi bize hiç birsey olmazdı ama şimdilerde ıspanak tekrar ısıtılınca nitrat ortaya çıkar diye yazılar okudum onlar dışında bende kavanozda saklayıp veriyorum birde onlara ayrı yaptığımız için mümkün değil Çoçuk hepsini bitirsin

Kızlar hangi dış granül u kullanıyorsunuz .Help me . diş çıkmıyor derken daha alt diş tam çıkmadan ustlerde patlamış .gece çığlık çığlığa uyanıyor . Uykusunda iginiliyor .
Bu gece bizde sürekli çığlık çığlığa ağladık uyuyamadık alttan 2 diş çıkmıştı geçen ay şimdi üstten biri şişmiş o çıkıcak sanırım geçen sefer calgel kullandım ama şimdi izin vermiyo sürmeye tetagil duymuştum çok iyi die onu denemek lazım

Kızlar bebegime karniyarik yedirebilirmiyim patlican vermedim hic tereddut ettim.patlican veren varmi.2 yaş oncesi onermiyoruz diyor nette

Kızlar bebegime karniyarik yedirebilirmiyim patlican vermedim hic tereddut ettim.patlican veren varmi.2 yaş oncesi onermiyoruz diyor nette
Patlıcan genelde 2 yaş sonrası önerilir canim. Bence çok erken. Ben 1.5 yaşından sonra az az vermiştim.buyuk kızıma

Bizimkide öyle herşeyiyle ben ilgilenirim bütün gün benimle oynar benm kucağımda bakımını ben yaparım ama baba olunca babadan bana gelmez o gidince üzülür fln :) ondayken almak isterim arkasını döner değişik birşey oldu :))) kıskanmıyorumda neden böyle anlamadım
Babacilar 😁😊

patlıcan verme cnm. çok alerjik
ıspanak da ilk yapıldığı zaman yedirilmesi gerekli bir sebze. nitrat çıkıyot ottaya bekledikçe. o sebeple bekletilmeden yemesi önerilir

X