Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Bu hamilelikte yüklenen gecenin kör vaktinde uyanıp bir daha uyuyamamak özelliği geçici mi arkadaşlar 🤦‍♀️ 5:44te uyandım geri dön dön dön uyuyamadım artık sinirlerim alt üst oluyor öğlenleri de uyumuyorum bu uyku nasıl oluyor da yetiyor anlamış değilim 😂 çalışırken bu kadar az uyumuyordum ağlayacağım artık gerçekten 😂
velcam to the analıq 😂
Bu bir sanat sekerim günde bölük porcük 3 saatle yetinebilmek ☺️ sana erken yüklenmiş

Ay günaydın bacım valla kafamı duvarlara vurcam artık 😬😬😬
demir ilacı yine midemi alt üst etti kustum malesef o esnada kocamın alarmı çaldı istifini bozmadan erteledi yerinden kıpırdamadan uyumaya devam etti 🤦‍♀️ aha şimdi ben bu adamı boğsam hamilelik indiriminden yararlanır mıyım 😂😂
Biz de hastanedeyiz adam oyle güzel deliksuz uyuyor ki dikişliyim eğilip kalkamıyorum uyansın da bebegi versin bana diye seslen seslen bir hal oldum az evvel bildigin horluyor yahu 😂

Biz de hastanedeyiz adam oyle güzel deliksuz uyuyor ki dikişliyim eğilip kalkamıyorum uyansın da bebegi versin bana diye seslen seslen bir hal oldum az evvel bildigin horluyor yahu 😂
Benim yanımda da annem kalacak uykusu çok ağır diyorum su tabancasi koycam valize jdjdjd annem de diyo kucuk islak mendil alalım karsidan atarsın 😂

Benim yanımda da annem kalacak uykusu çok ağır diyorum su tabancasi koycam valize jdjdjd annem de diyo kucuk islak mendil alalım karsidan atarsın 😂
Ay mük fikir, biz de hastanedeyken hemşireler geldiii gittiii kadın banyoya girip bana karnımdaki jeli silmem için havlu getirdii yine geldi yine gittii ilaç verdi ilacı içeyim diye suyumu bile koydu beyimde tık yok jdfkf sesleniyorum elimi sallıyorum a ah, ben de bi su tabancası alayım madem 🥹

Bu arada kayınvalidem ben de kalayım gece, X anlamaz bebeği tutup veremez sana falan diyor. Yani anlamaz şu an tabii ama hemşireler öğretmez mi bebek nasıl tutulur diye falan yav 🥹 erkek anası olarak beboma hiç "o yapamaz" demicem ya dikkat edeceğim ilk şey o olacak galiba, çok garip duruyor dışardan

Yaa öyle olursa sinirlenirim ben 😬 ben de eşim annem ve kv arasında kaldım hangisi yanımda kalsın diye de eşimi istiyordum aslında şu an vazgeçtim gibi 🤣

Günaydın kızlar, çiçek gibi bir gün olsun 🪷

Bebeklerde ikinci gece gerilimi mi diyeyim, bir durum varmış. Tüm bebeklerde olmuyordur herhalde, yani öyle umuyorum ama hep bugünü beklemiş gibi sormak istiyorum 😀 D derya32 O ozlemem Öncelikle nasılsınız, bebekler nasıllar 😍😍 Canlarım bebeğiniz bu gece dün geceye göre ayrı bir asabi, memnuniyetsiz miydi? Bunu yaşamayan anne ve bebeklere ihtiyacım var çünkü eşim nasıl bir travma yaşadıysa hala o geceden korkuyor 🤦🏻‍♀️😶😂

Bu arada kayınvalidem ben de kalayım gece, X anlamaz bebeği tutup veremez sana falan diyor. Yani anlamaz şu an tabii ama hemşireler öğretmez mi bebek nasıl tutulur diye falan yav 🥹 erkek anası olarak beboma hiç "o yapamaz" demicem ya dikkat edeceğim ilk şey o olacak galiba, çok garip duruyor dışardan
Ayıp konuşmak istemiyorum, hele ki maşallah teyzeye karşı ama çocuğu yapan tutup verir de teyzem, sen rahat ol 😀 hastanede kalıp, hemşirelerin her şeye yardımcı olduğu günler bir şeyleri öğrenmenin tam zamanı. Çoğu kişi ilk çocuğundan önce hiç yenidoğan bebek tutmamış oluyor, kadını erkeği yok.

Günaydın kızlar, çiçek gibi bir gün olsun 🪷

Bebeklerde ikinci gece gerilimi mi diyeyim, bir durum varmış. Tüm bebeklerde olmuyordur herhalde, yani öyle umuyorum ama hep bugünü beklemiş gibi sormak istiyorum 😀 D derya32 O ozlemem Öncelikle nasılsınız, bebekler nasıllar 😍😍 Canlarım bebeğiniz bu gece dün geceye göre ayrı bir asabi, memnuniyetsiz miydi? Bunu yaşamayan anne ve bebeklere ihtiyacım var çünkü eşim nasıl bir travma yaşadıysa hala o günden korkuyor 🤦🏻‍♀️😶😂
Benim 2. Kız hastanede hiç doğru düzgün uyumamıştı agla agla bagır bagır tüm gece kötüydü yani baya. Ben de ondan korktum ama bunda oyle olmadı cok sükür. Yalnız hastanedeki uatagına yatıramadım gece, hep yanımda kucak kıcaga uyuyoruz 2 gecedir kokumu istiyor heralde. Beşiğe bırakınca kıpır kıpır acıyor gözlerini direk. Ama bir asabiyet olmadı kolumun altında yarı emdi yarı uyudu öyle gecirdik geceyi sakincene

Ayıp konuşmak istemiyorum, hele ki maşallah teyzeye karşı ama çocuğu yapan tutup verir de teyzem, sen rahat ol 😀 hastanede kalıp, hemşirelerin her şeye yardımcı olduğu günler bir şeyleri öğrenmenin tam zamanı. Çoğu kişi ilk çocuğundan önce hiç yenidoğan bebek tutmamış oluyor, kadını erkeği yok.
Keşke ilk cümleni söyleyebilsem kfkfkf hayır ben de tutmadım bu arada yenidoğan bebek görmedim bile ama yapacak bi şey yok kimse 2.çocuktan başlamıyor çocuk bakmaya, herkesin ilk çocuk deneyimi daha yalpalaya yalpalaya oluyor. Gelme de diyemem şimdi napsak hiç bilmiyorum, 2 refakatçi almıyolarmış falan desem nolur acep gidip sorar mı

İyiyim cano biraz sonra geçiyor ama uyuyamıyorum o arada tabii. Buraya aylar önce midem bulanmıyor yazmıştım sonra ejderha gibi kusmuştum. Geçende de uykularımda bozulma olmadı dedim şimdi aha bu haldeyim, kim nazar değdiriyosa çıksın ortaya dkfkfk
😄😄bebem çok güzel uyuyor falan yazma buralara

Bu hamilelikte yüklenen gecenin kör vaktinde uyanıp bir daha uyuyamamak özelliği geçici mi arkadaşlar 🤦‍♀️ 5:44te uyandım geri dön dön dön uyuyamadım artık sinirlerim alt üst oluyor öğlenleri de uyumuyorum bu uyku nasıl oluyor da yetiyor anlamış değilim 😂 çalışırken bu kadar az uyumuyordum ağlayacağım artık gerçekten 😂
+1 uykular haram oldu, gençliğim bak ziyan da oldu, çok sevdim yalan olduuğğ, hain geceler 😅 uyanıyorum uyuyamıyorum, o esnada midem yanıyor, gaviskon dikiyorum, aşırı Huzursuz oluyorum, bebiş olunca da iki saatte bir emziricez inşallah. Uykular bundan sonra böyle yarım yamalak sanırım.
Verir verir, kocan kalmak istiyorsa ve tabiki asıl sen istiyorsan o kalsın. Veremez diye birşey yok, öğrenir. Ben ablamla kalıcam çünkü onunla daha konforlu olurum, eşimle de konforlu olurum gerçi de ablam olmasaydı kesin eşimle olurdum, ne anne ne kV. Yalnızca eşim ve ben 😅. eşimle zaten yalnızız sonrasında, ister istemez bakacak, hele bi tutmasın.

Benimde eşim gitti 1.5 saat oldu o giderken uyanıyorum alarma ya da yataktan kalkınca falan hissediyorum 😄geri de yatamıyorum baya 2 saat yatakta telefona bakıyorum. Birazdan uykum gelecek uyuyacağım 12ye kadar ve uyanınca da bir slaklaşma hali oluyor günde çabucak bitiyor çok saçma bir uyku düzenim oldu

Verir verir, kocan kalmak istiyorsa ve tabiki asıl sen istiyorsan o kalsın. Veremez diye birşey yok, öğrenir. Ben ablamla kalıcam çünkü onunla daha konforlu olurum, eşimle de konforlu olurum gerçi de ablam olmasaydı kesin eşimle olurdum, ne anne ne kV. Yalnızca eşim ve ben 😅. eşimle zaten yalnızız sonrasında, ister istemez bakacak, hele bi tutmasın
Ya zaten doğuma gelecek hastaneye. Gece de kalmayıversin ben eşim kalsın yanımda isterim sadece. Geldiğinde kendisi göstersin madem nasıl tutuluyor ediliyor diye. Dün de şey dedi topuk kanına falan ben götürürüm bebeği X dayanamaz kavga eder hemşirelerle 🥹 oğlunu çok seviyor biliyorum da adamın artık 33 yaşına gireceğini hesaba katsa mutlu olurduk fmmf

Benim 2. Kız hastanede hiç doğru düzgün uyumamıştı agla agla bagır bagır tüm gece kötüydü yani baya. Ben de ondan korktum ama bunda oyle olmadı cok sükür. Yalnız hastanedeki uatagına yatıramadım gece, hep yanımda kucak kıcaga uyuyoruz 2 gecedir kokumu istiyor heralde. Beşiğe bırakınca kıpır kıpır acıyor gözlerini direk. Ama bir asabiyet olmadı kolumun altında yarı emdi yarı uyudu öyle gecirdik geceyi sakincene
Ağzın bal yesin, her gününüz geceniz bir öncekinden güzel geçsin, maşallah canım 🧿🧿🧿 Ama bak sen de korkmuşsun öyle olacak diye ve ben bizim kızla senin küçük kızı benzer buluyordum, hakikaten varmış 😂😂 bebek mutlu huzurlu olsun da, inan kucak kucağa uyumak falan çok güzel, elinden bir şey gelmemesi kötü oluyor. Tekrar kocaman bir maşallah 🧿🧿🧿

Ya zaten doğuma gelecek hastaneye. Gece de kalmayıversin ben eşim kalsın yanımda isterim sadece. Geldiğinde kendisi göstersin madem nasıl tutuluyor ediliyor diye. Dün de şey dedi topuk kanına falan ben götürürüm bebeği X dayanamaz kavga eder hemşirelerle 🥹 oğlunu çok seviyor biliyorum da adamın artık 33 yaşına gireceğini hesaba katsa mutlu olurduk fmmf
No no no eşin götürsün, şimdiden yapamaz edemezlere başlarsa ooo oooo, eşini de etkileyecek. Adam yapacağı varsa da yapamaz hale gelecek. Valla ben özelde yapacak olursam doğumu, eşimi doğuma bile sokarım izin verirlerse. Devlette izin yokmuş. Benim kv'de doğuma nasıl girecek falan demişti bi kere de, girer yani niye giremesin. Baştan anneleri çocukları adına karar veriyor, halbuki adam yapacak..

Ay mük fikir, biz de hastanedeyken hemşireler geldiii gittiii kadın banyoya girip bana karnımdaki jeli silmem için havlu getirdii yine geldi yine gittii ilaç verdi ilacı içeyim diye suyumu bile koydu beyimde tık yok jdfkf sesleniyorum elimi sallıyorum a ah, ben de bi su tabancası alayım madem 🥹
7 kat kesceklermiş,emzirmeymiş oymuş buymus değil en büyük fobim ya annemi uyandiramazsam ve bagiramazsam jdjdhd

Keşke ilk cümleni söyleyebilsem kfkfkf hayır ben de tutmadım bu arada yenidoğan bebek görmedim bile ama yapacak bi şey yok kimse 2.çocuktan başlamıyor çocuk bakmaya, herkesin ilk çocuk deneyimi daha yalpalaya yalpalaya oluyor. Gelme de diyemem şimdi napsak hiç bilmiyorum, 2 refakatçi almıyolarmış falan desem nolur acep gidip sorar mı
Şöyle düşün o zaman canım, küçücük çocukların kardeşleri oluyor, anneleri onların bebekleri tutmalarına izin veriyor. Eşin yapar yani, halleder 😀 o kadar dedektif ruhlu mu yahu, her iş geliyor elinden maşallah 😂😂 covidden sonra böyle olmuş anne dersen daha inandırıcı olur 😂

X