Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Sık sık gideceğin için yönlendirir zaten doktorun duruma göre. Hastanelerde ki ebeler ile de görüşürsün haftan ilerledikçe onlar da yardımcı oluyor. Doğumu nerde yaptıracak peki senin hastane olayı kısıtlıydı sıkıntı olmayacak dimi
Medical Parkta doğum yapacağım 🙏🏻 doktorum da orada zaten, ekibi varmış son haftalarda minnak hediyeler alıp tanışmak istiyorum ben de o arada sorarım sorularımı.

Bu arada kızlar hiç nişan i gelen var mı? Gelen varsa nasıldı ? Anlatabilir mi?
Benim önce ki doğumum da geldi bu arada nişan gelmesi direk doğum belirtisi değil mesela ilk gelen nişanda bekledim. 2. Gün sabah tekrar geldi sonra sancılarım başladı öyle gittim. Hafif lekeli bir akıntı gibi anlarsın zaten tıkaç görevi görüyormuş ama herkesin gelmiyor

Merhaba kızlar bgun kntrol gnumuzdu 34+4 2.600 Gr 46cm olmsz . 14 aralk doğum verdi plesanta previa oldgu için biraz erkn alcz dedi . Ama dahda erkn gelblr dedi. Geceleri çok harktlyz uyumyrz desek yeri var bklm hayrlisi ile hepnz sağ salim kucaklrmza alalım.

outoffit outoffit canım moralini bozma yalnız değilsin. Bizde iki ay önce taşındık. Tam evi yerleştirdik derken eşimin ekibi dağıldı tüm ekip işten çıkarıldı 😃 neyse ki köşede bir miktar birikim vardı. Şimdi İstanbul’da iki firma ile görüştü ve istanbuldan teklif geldi… haftaya doğum var. Süre istedik karar vermek için doğumu öne sürdük… ne yapacagz bilmiyoruz kararsız kaldık 😃 küçük bebekle şehir değişikliği ev değişikliği vs muhtemel. Olabiliyor yani… odaklanacagın tek şey bebeğin sağlıklı gelmesi olsun, geri kalan her şey güzel olur inşallah Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 senin içinde geçerli 😃
@Hocahnm
Ayyy kızlar yoruluyorsunuz ama bir sekilde oluyor. Biz küçük bebekle ülke değiştirdik hem vize, ev bulma, eşyaların bir kısmını memlekete bir kısmını yurt dışına yollama her şeyi bir ay içinde hallettik. Gece 3 de uçuş için evden ayrılmamız gerekiyordu 3 e kadar ev temizledik kalanları toparladık apartman görevlisine verdik🥲

Kızlar fiyat 10/10, bende laciverti var çamaşır suyu yapmışım her yerini aldım, bakın isterseniz ihtiyaç varsa
bunu bende aldım canım, kaliteli kumaşı güzel. Sadece beyaz almak gibi bir hataya düştüm 😃 tekvandoya gidiyor gibi geziyorum diye başka bir tane daha sipariş ettim.

Sezeryan doğum videolarına baktığımda bebeği önden gönderiyorlar aileye veriyorlar anne arkadan geliyor hep. Bugün Medipol gebe okulunda ebe doğumdan sonra dikişler bitince içeride dinlenme odasına geçip bebekle orada ilk teması ve emzirmeyi yaptırdıklarını ameliyathaneden anne ile bebeğin birlikte çıktığını söyledi tabi bu Mega için geçerliymiş. nursen6161 nursen6161 sen de Medipol’de doğum yapmıştın öyle hatırlıyorum siz de nasıl oldu acaba ?
Esenler medipolde artık bebek anneyle koyun koyun cikiyo canım🤩herşeyi yanında yapiyolar giydiriyolar sürekli bebeni görüyorsun sen cikarken koynuna koyuyolar odada bebeğin aşısını yapiyolar diğer işlemlerini öyle yapmışlar 4 sene önce öyle deildi birde lohusa şerbeti getiriyorlar odaya oda yoktu ben bebeği kapatmıştım dışarda bekleyen yakınlarıma yüz gorumlulugu verin ona göre gosteriyim diye 😅😅😅

Teşekkür ederim canım. Hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızı 🙏 evet canım kilosu boyu uyumluydu. En son kontrolde 3700 demişti doğuma kadar 4 civarı bekliyorum demişti doktor. Biraz aşağısı yukarısı olabilir demişti. 3900 gram doğdu. İnşallah sütüm gelir bir an önce. Herkesten bi ses çıkıyor süt konusunda 😔😔
Sen bebişine ve kendine odaklan 🥰 ilk günler az olabiliyormuş herkes söylüyor ama eminim zamanla artacak sütün , bebişe şifa olsun ❤️❤️

X