- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Yaaa ben kıyamıyorum burnuna kadar geliyor ama hep bağlıyorum açık olunca gözünün içine giriyo sulaniyo falan yaşından sonra kestirecegim o pamuk hali gitmesin kıyamıyorumKızlar bu arada bebeginin saclarini kesen varmı.Biz oglumun saclarını kestikistemeye istemeye.uzun halini cok özlüyorum.bukle bukle saclari vardi uclari kivircik.minik parmaklariyla cekistiriyordu.arada tepeden bagliyordum.herkesler kız sanıyordu zaten.Velhasil sıcaklarda bunalmasın rahat etsin diye kestik.Ama cok özluyorum eski halini.Kuaforde yaptirdik yanlari makineyle ustleri makasla guzel oldu ama.Yinede uzayinca eskisi gibi olsun istiyorum olurmu acaba?
Kesmeden once ördüm bagladım saklamak icin iki minik örgü aldım.Ama yinede önceki fotoları falan görünce bi tuhaf oluyorum çok güzeldi kuşumun saçları.Sonrada diyorum erkek nereye kadar uzatacagimki.birde herkesler kız sanıyordu oğlumu.kücuk hanimefendi.prenses..falan diyorlardıYaaa ben kıyamıyorum burnuna kadar geliyor ama hep bağlıyorum açık olunca gözünün içine giriyo sulaniyo falan yaşından sonra kestirecegim o pamuk hali gitmesin kıyamıyorumEskisi gibi olacağını sanmam benimde ilk saçım 5 yasinda kesilmiş uçlar lüle lüle kesildikten sonra pırasa gibi dümdüz Eninde sonunda kestirecegiz erkek bebek kaçış yok
Benimki sacli dogdu 2-3yasa kadar kesmeden zaten olmazdı.Arkadan baglaniyordu zaten şuan.Çocuga eziyet olmasin dedim işte nebiliyim kulaklar ense sacın icinde sicakta.ucları kivir kivirdi ya.Ama keske 1 yaş dogum gununden sonra kestirseydim onun icin pişmanim aklima gelmedi.Örgu yapıp aldim saclarindan sakliyorumKeşke biraz daha bekleseydin
Ben diğer çocukları da 2 3 yaşına kadar kestirmemistim bu bebegiminde rahatsız edecek uzun sacları yok benim bebeklerim kel gibi az saçlı doğuyor 1 seneye ancak uzun oluyor sacları
Uzun seviyorum çocuklarda
Saçının yapısı kıvırcık ise sizinde yeniden kivircik uzar ama o kıvır kıvır olanlar bebeklik saçlarıysa arkadan düz gelir
Saç.kesilince büyük çocuk gibi oluyorlar bebeklik halleri gidiyor kıyamıyorum
Yaaa ayni sorun bizde de var şuana kadar bir kişi bile erkek demedi erkek deyince inanamiyorlar Bigun birine pipiyi gostercem en sonunda. Saçı bağlı olmasada üstünde lacivert papyonlu kıyafet olsa bile ne tatlı kız değil diyoruz ayyy masallah kız güzeli bunun arkasi kesin kız muhabbeti başlıyor. Önleri kesmek benimde aklıma geldi int bi video izledim bantlayip oyle kesiyorlar deneyebikirim. İlk saçını saklamaniz iyi olmuş benimde duruyor upuzun belimden asagiymis o günün tarihine gazeteye sarılıKesmeden once ördüm bagladım saklamak icin iki minik örgü aldım.Ama yinede önceki fotoları falan görünce bi tuhaf oluyorum çok güzeldi kuşumun saçları.Sonrada diyorum erkek nereye kadar uzatacagimki.birde herkesler kız sanıyordu oğlumu.kücuk hanimefendi.prenses..falan diyorlardıhic kiyafetinede bakmiyorlar.Şimdi tam erkek oldu güzel kafası ortaya çıktı.Uzun sacliyken bolca foto bolca video cekmisiz iyikide.Gözune geliyorsa en azindan önünü kesin sizde ilerde tik oluşabiliyormuş.Tamamini 1 yas dogumgununden sonra kesersiniz.Keske dedim dogum gunusunden sonra kesseydik .Rahat etsin dedik nebiliyim bukadar ozlicegimi buklelerini.Köku bizde yine uzar
Aynen bi ara kızım diye sevecektim artık.Saçlar gidince kücuk herif oldu.Kafası ortaya çıktı Yerim o kafayi ben.Sağliklari yerinde olsun napalım erkek sonucta nereye kadar uzatabilirdikYaaa ayni sorun bizde de var şuana kadar bir kişi bile erkek demedi erkek deyince inanamiyorlar Bigun birine pipiyi gostercem en sonunda. Saçı bağlı olmasada üstünde lacivert papyonlu kıyafet olsa bile ne tatlı kız değil diyoruz ayyy masallah kız güzeli bunun arkasi kesin kız muhabbeti başlıyor. Önleri kesmek benimde aklıma geldi int bi video izledim bantlayip oyle kesiyorlar deneyebikirim. İlk saçını saklamaniz iyi olmuş benimde duruyor upuzun belimden asagiymis o günün tarihine gazeteye sarılıBebeklik halleri gittikçe gidiyor bence ona üzülüyoruz bence
Yemeklerim hafif oluyor benim baharat tuz yağ öyle çok yoğun olmuyor yediğim yemekten veriyorum artıkGün içinde kahvaltı ara öğün akşam yemeği vs neler veriyoruz neler yiyolar yazsak keşke fikir olsa hepimize ne güzel olur hem grup da aktif olur
Bende kendi yemeklerimizden veriyorum köfte patates mesela masasında önüne koyuyorum bölerek kendisi alıp yiyo boncuk makarnayı da çok seviyo hele kendi yiyosaYemeklerim hafif oluyor benim baharat tuz yağ öyle çok yoğun olmuyor yediğim yemekten veriyorum artık
Yemekler ona olmayacak şekilde ise acılı ağır vs o zaman vermiyorum ben hala doyumluk öğün yedirmiyorum biraz yiyor sonra çokça emiyor sütümüz cok güzel ama çiğneme reflex i gelişmesi için muhakkak yediriyorum hiç püre ezme şeklinde vermiyorum omlete ekmek bândirip veriyorum örneğin o da çiğneyip yiyor gayet güzel
Maşallah canım benim ki de önüne koyunca oyuncak gibi oynuyor biraz yiyor biraz mincikliyor biraz masaya sağa sola yediriyor masaj yapıyor yemeklerle masayaBende kendi yemeklerimizden veriyorum köfte patates mesela masasında önüne koyuyorum bölerek kendisi alıp yiyo boncuk makarnayı da çok seviyo hele kendi yiyosasabah kahvaltı sıkıntı bizde biraz haşlanmış yumurta pekmez bisküvi karışım çok seviyo ama omlet tarzı yediremiyorum sevmiyo aralarda mutlaka mama ve emzirme şeklinde gidiyoruz maşallah iştahı açıldı meyve özellikle çok seviyo şeftali karpuz muz üzüm gibi mesela üzümü kendi koparıp yiyo
Dün bende makarna yedirdim kıymalı domatesli yoğurtlu çok sevdi daha önceki denemelerimde çok sevmemistiBende kendi yemeklerimizden veriyorum köfte patates mesela masasında önüne koyuyorum bölerek kendisi alıp yiyo boncuk makarnayı da çok seviyo hele kendi yiyosasabah kahvaltı sıkıntı bizde biraz haşlanmış yumurta pekmez bisküvi karışım çok seviyo ama omlet tarzı yediremiyorum sevmiyo aralarda mutlaka mama ve emzirme şeklinde gidiyoruz maşallah iştahı açıldı meyve özellikle çok seviyo şeftali karpuz muz üzüm gibi mesela üzümü kendi koparıp yiyo
Bende kendi yemeklerimizden veriyorum köfte patates mesela masasında önüne koyuyorum bölerek kendisi alıp yiyo boncuk makarnayı da çok seviyo hele kendi yiyosaYemeklerim hafif oluyor benim baharat tuz yağ öyle çok yoğun olmuyor yediğim yemekten veriyorum artık
Yemekler ona olmayacak şekilde ise acılı ağır vs o zaman vermiyorum ben hala doyumluk öğün yedirmiyorum biraz yiyor sonra çokça emiyor sütümüz cok güzel ama çiğneme reflex i gelişmesi için muhakkak yediriyorum hiç püre ezme şeklinde vermiyorum omlete ekmek bândirip veriyorum örneğin o da çiğneyip yiyor gayet güzel
Bizim kilo olayımız biraz farklı canım ya malum 790 gram doğdukMaşallah canım benim ki de önüne koyunca oyuncak gibi oynuyor biraz yiyor biraz mincikliyor biraz masaya sağa sola yediriyor masaj yapıyor yemeklerle masaya
Benim oğlum da üzümü şeftali yi çok seviyor karpuzu aynı şekilde parça koparıp veriyorum çatalla muzu da yiyebileceği şekilde kaşıkla bölüp veriyorum
Kilo alımınız nasıl canım bizim 1 yaşına kadar yani aşıya kadar kontrol yok bir durum olmazsa
Maşallah en iyisi aslında ben nüyük kızımda da bu şekilde gitmiştim şükür yemek seçmez yani çok nadir yemediği şeyDün bende makarna yedirdim kıymalı domatesli yoğurtlu çok sevdi daha önceki denemelerimde çok sevmemisti
Kahvaltıda 1 yumurta sarısını az da beyazından yiyor tüm peynirlerden koparıp veriyorum zeytinden bölüp veriyorum kendim yaptığım recelden yani herşeyden veriyorum
Biliyorum biliyorum onu bilerek soruyorum zaten masallahiniz var canım kilonuz çok güzelBende kendi yemeklerimizden veriyorum köfte patates mesela masasında önüne koyuyorum bölerek kendisi alıp yiyo boncuk makarnayı da çok seviyo hele kendi yiyosasabah kahvaltı sıkıntı bizde biraz haşlanmış yumurta pekmez bisküvi karışım çok seviyo ama omlet tarzı yediremiyorum sevmiyo aralarda mutlaka mama ve emzirme şeklinde gidiyoruz maşallah iştahı açıldı meyve özellikle çok seviyo şeftali karpuz muz üzüm gibi mesela üzümü kendi koparıp
Bizim kilo olayımız biraz farklı canım ya malum 790 gram doğdukama şuan 8e yakın evdeki tartıda 9 aylık olarak kilo alımı iyi diyo doktorumuz ayına uygun gidiyo şükür
Kahvalti( yulaf ezmesi, omlet, irmikli muhallebi tarzı şeylerden biri) ara öğün genelde yoğurt ya da meyve akşam yemeği de çoğunlukla koyu kıvamda çorba oluyor. Tarhana, şehriye, sebze çorbalarındanGün içinde kahvaltı ara öğün akşam yemeği vs neler veriyoruz neler yiyolar yazsak keşke fikir olsa hepimize ne güzel olur hem grup da aktif olur
Maşallah canim, bizim kız da 9 aylıkken 8150 gr olmuştu.Bende kendi yemeklerimizden veriyorum köfte patates mesela masasında önüne koyuyorum bölerek kendisi alıp yiyo boncuk makarnayı da çok seviyo hele kendi yiyosasabah kahvaltı sıkıntı bizde biraz haşlanmış yumurta pekmez bisküvi karışım çok seviyo ama omlet tarzı yediremiyorum sevmiyo aralarda mutlaka mama ve emzirme şeklinde gidiyoruz maşallah iştahı açıldı meyve özellikle çok seviyo şeftali karpuz muz üzüm gibi mesela üzümü kendi koparıp
Bizim kilo olayımız biraz farklı canım ya malum 790 gram doğdukama şuan 8e yakın evdeki tartıda 9 aylık olarak kilo alımı iyi diyo doktorumuz ayına uygun gidiyo şükür
Ben bizim yemeklerden veriyorum uygun degilse ona baska bisey yapiyorum bizim hem memleketteki hemde burdaki doktorumuz artik ogunlere gecin demisti yoksa 1 yas sonrasi zorluk cekerlermis benimde cok sukur sutum yeterli ama artik ara ogun bile veriyorum sabah mesela emzirmeden kahvalti yapiyor kahvaltiyi normal bizimki gibikoyup kendi yiyor arada karisim veriyorum cok nadir kahvalti sonrasi 1 saat sonra emmek istiyor sekerleme yapiyor kalkiyor oyun falan ferken 1.5 2 saat sonra meyve sonra yine meme sonraccorba tarzi yada normal sebze yenegi salata bazen yogur aksam lari bizim sofradan yiyor ben dengeliyorum bazen ben gec uyudugu zaman gece rahat uyusun diye bebek irmikli biskuvili muhallebi yada kaşik mamasi veriyorumGün içinde kahvaltı ara öğün akşam yemeği vs neler veriyoruz neler yiyolar yazsak keşke fikir olsa hepimize ne güzel olur hem grup da aktif olur
Birde pureyi 7.aydan sonra pek yemedi hep cignemek istiyorBen bizim yemeklerden veriyorum uygun degilse ona baska bisey yapiyorum bizim hem memleketteki hemde burdaki doktorumuz artik ogunlere gecin demisti yoksa 1 yas sonrasi zorluk cekerlermis benimde cok sukur sutum yeterli ama artik ara ogun bile veriyorum sabah mesela emzirmeden kahvalti yapiyor kahvaltiyi normal bizimki gibikoyup kendi yiyor arada karisim veriyorum cok nadir kahvalti sonrasi 1 saat sonra emmek istiyor sekerleme yapiyor kalkiyor oyun falan ferken 1.5 2 saat sonra meyve sonra yine meme sonraccorba tarzi yada normal sebze yenegi salata bazen yogur aksam lari bizim sofradan yiyor ben dengeliyorum bazen ben gec uyudugu zaman gece rahat uyusun diye bebek irmikli biskuvili muhallebi yada kaşik mamasi veriyorum
Bizim bu günleri görmemiz Benim için mucizeMaşallah canim, bizim kız da 9 aylıkken 8150 gr olmuştu.
Maşallah hepsineBen bizim yemeklerden veriyorum uygun degilse ona baska bisey yapiyorum bizim hem memleketteki hemde burdaki doktorumuz artik ogunlere gecin demisti yoksa 1 yas sonrasi zorluk cekerlermis benimde cok sukur sutum yeterli ama artik ara ogun bile veriyorum sabah mesela emzirmeden kahvalti yapiyor kahvaltiyi normal bizimki gibikoyup kendi yiyor arada karisim veriyorum cok nadir kahvalti sonrasi 1 saat sonra emmek istiyor sekerleme yapiyor kalkiyor oyun falan ferken 1.5 2 saat sonra meyve sonra yine meme sonraccorba tarzi yada normal sebze yenegi salata bazen yogur aksam lari bizim sofradan yiyor ben dengeliyorum bazen ben gec uyudugu zaman gece rahat uyusun diye bebek irmikli biskuvili muhallebi yada kaşik mamasi veriyorum
Tabi canim masallah çok şükürBizim bu günleri görmemiz Benim için mucize