2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Üst diş geliyo ateşi çıkmaya başladı tetagil aldım verdim bakalım çok huysuz sürekli ağlıyo burun akıntısı çok dün geceden beri yıldım

Üst diş geliyo ateşi çıkmaya başladı tetagil aldım verdim bakalım çok huysuz sürekli ağlıyo burun akıntısı çok dün geceden beri yıldım
Ah aynı durumdayız bütün gün ağladı gecede uyumadı babası gelince direk verdim eline sürekli kucak istiyor memme memme diyor

Babasiyla ayrilik kaygısı yasiyor olabilir..10 11 aylar anne babaya dusme ayi digerlerini dislama ayi

Kızlar bebeğim katı yapıyor kakasını sizinde öyle mi anne sütü ve ekgida veriyorum
Aman dikkat edin. Biz de oyle sandık. Demir depoları boş, b12 eksikliği varmış. Bunlar bağırsak düzensizliği ve iştahsızlık yaparmış... poposu kızarmışsa çatlak olabilir hamazing/anestol verdi dr. Acımadan çıkartsın diye... evladının acısı nerdeyse insanın canı orda oluyor...

Nasılsınız kızlar
Okuyorum msjlari yazamasam da
Maşallah bebiklere
Biz de büyüyoruz öyle tatlı öyle güzel ki bebeğim maşallah artık ne istiyor ne istemiyor çok net belli ediyor
Ayakta unutup epey durdu dün koltuktan oyuncak aldı sonra onu iki eliyle tuttu koltuğu bıraktığını unuttu oyuncağı incelerken
Kilosu da 10 kilo civarı boyu 75 cm
10 ay bitmesine 1 hafta falan var sanırım
Bana yapışmak istiyor babası varken ona da
Yere bırakamıyorum hala neden bilmem kucağıma gelip kıvrılıp oturuyor oyuncak oynarkende yanında dibinde oturursam iyi güzel yoksa hiç biseye bakmıyor
Yemek konusunda da herşeyi daha iyi yiyor 1 yumurtayı bitiriyor bazen az bisey artıyor et türünü sebze yemeklerini ne yiyorsak artık herşeyi parçalı olarak veriyorum kendi çiğniyor
Aşure yapmıştım onu da çok sevdi bende çok yemişim sütler fışkırdı ne yapacagimi şaşırdım içinde buğday incir falan var ondan mi bilmem
Iste böyle
Oto koltugumuz yok ana kucağı arabaya takılan şekildeydi araba değiştirdik bu arabaya olmadı hangisinden almalıyım
Dolap uygulamasından almak istiyorum çok model var bilemiyorum

Babasiyla ayrilik kaygısı yasiyor olabilir..10 11 aylar anne babaya dusme ayi digerlerini dislama ayi
Gün içinde olmadigi için heralde babasi gel gel diyorum kapiya emekliyor baba nerde diyorum kafasini diş kapiya uzatıyor yavrum genelde esim geldikten sonra uyutyorum görsün diye bazen dayanamiyo uyuytuyorum kapıyı sessizce açmasına rağmen anahtar sesinden anlayıp uyaniyo sevinç çığlıkları atmaya başlıyo.Cok üzülüyorum bu haline

Yaa benim oğlum sanirjm annesi yüzünden balık yiyemeyecek. Cok çok nadir yediğim balık o da cupra levrek dokunamıyorum da .Somon u nasıl yaptınız nerden aliyosunuz

Masallah kuzuya annesi artık büyüdüler. Oto koltuğu bizim ki joie bold 9-36 kg normalde 2200 tl fiyatı ama e bebekte indirim var 1500 düşmüş. Bebegim içinde rahat keyifli uzun yolda da bir sorun yaşamadık. Naçizane tavsiyem oto koltuğunda 2.eli tercih etme uzmanlar güvenliğini düşürdüğünü söylüyor.

Bizimde alt azı dişleri cikiyor amannn aman yani aynı anda 4 diş çıkarip anlamazdim bu bambaşka bisey çocuğumu tanıyamıyorum. Bir anda kendini geriye atiyo ihh ihh surekli

Bizimde alt azı dişleri cikiyor amannn aman yani aynı anda 4 diş çıkarip anlamazdim bu bambaşka bisey çocuğumu tanıyamıyorum. Bir anda kendini geriye atiyo ihh ihh surekli
Aynı durumdayız hep ııh ııh sürekli mızmız yemek yemiyo burnu çok akıyo tıkalı temizletmiyo bağırıyo yıldım şu 3 4 günde

Sifir gibi buldum da maxi cosi marka nerdeyse hiç kullanılmamış izofix li arabayı eşim kullanırken zaten ben bebeğimle oluyorum da ben yalnızken kendim kullanırken otursun diye gittiğim yol en fazla 20 dakikalık mesafe oluyor genelde 5 10 dakika gideceğim mesafeler anakucagi uymadi arabaya bakıcam artık senin dediğine de bi bakayim

Yaa benim oğlum sanirjm annesi yüzünden balık yiyemeyecek. Cok çok nadir yediğim balık o da cupra levrek dokunamıyorum da .Somon u nasıl yaptınız nerden aliyosunuz
Ben somonu Migros’tan alıyorum 3 parçaya bölüyorum 3 gün yiyor eğer balık aldığım yerde porsiyonlasalarda mı ellleyemezsin benim tüm balıklar için 3 tarifim var kızımda zamanında böyle yerdi
1.balığı haşlıyorum suyuna tarhana ile veriyorum
2. Zeytinyağı rende sarımsak kekik nane elbyapokı biber salçası ile ovup yağlı kağıt serilmiş fırında pişiriyorum
3. Patatesi rendeleyip tereyağında çevirip doğradıydım balıkları çiğden koyuyorum üzerine az su ekliyorum

Birde bu tarifler var

Eklentiler

• D1C82C8C-888B-41F8-BA08-0BCF64B4E604.jpeg
    240 KB · Görüntüleme: 26
  • 4D3D9111-1620-4991-95A6-C86A3D1D24A5.jpeg
    170,2 KB · Görüntüleme: 22
Guzelmis canim tarifler bende aldirayim .Anlattığın şekilde eşime tarif ederim o yapar ben maalesef dokunamıyorum. Çocuk beni beklerse ağzına ebedi balık değmeyecek

Kan testi yaptirmistk normal geldi sonuçlar . İştahsızlık yok ama aşırı katı yapıyor dünden beri de kaskatı yapmaya başladı Dr götüreceğiz . Popo kizarmasini geçtim anüsü genişledi buda beni çok korkutuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…