Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
No no no eşin götürsün, şimdiden yapamaz edemezlere başlarsa ooo oooo, eşini de etkileyecek. Adam yapacağı varsa da yapamaz hale gelecek. Valla ben özelde yapacak olursam doğumu, eşimi doğuma bile sokarım izin verirlerse. Devlette izin yokmuş. Benim kv'de doğuma nasıl girecek falan demişti bi kere de, girer yani niye giremesin. Baştan anneleri çocukları adına karar veriyor, halbuki adam yapacak..
Bizimki de dedi aynısını doğuma giremez dedi 🤦🏿‍♀️ o da giremem diyodu en başta da bu aralar alıyorlarsa girerim diyor, bilmiyorum alıyorlar mı tabii. Valla Allah razı olsun kayınvalidemin bana desteğini buradaki herkes biliyor ama oğlunu hala 3 yaşında görmesi üzüyor birazcık.

Şöyle düşün o zaman canım, küçücük çocukların kardeşleri oluyor, anneleri onların bebekleri tutmalarına izin veriyor. Eşin yapar yani, halleder 😀 o kadar dedektif ruhlu mu yahu, her iş geliyor elinden maşallah 😂😂 covidden sonra böyle olmuş anne dersen daha inandırıcı olur 😂
Dedektif ruhlu değil de kafasında bişi varsa yapana kadar zorluyor ya. Geçen noldu hiç hatırlamıyorum bişi sordu, ben X oldu dedim mesela. Aradan birkaç saat geçti eşime asla unutarak değil kasti bi şekilde yine aynısını sordu. Ben de inanmadın mı anne bana az önce açıklamıştım ya dedim gülerek, o da güldü sadece. Farklı bi cevap alma umuduyla soruyo yani. Gerçi ben hiçbir hastanede 1 refakatçiden fazla alındığını görmedim ama özel hastane malum esnetilir kurallar belki, onun açığını kollamasın şimdi pff

Biz de hastanedeyiz adam oyle güzel deliksuz uyuyor ki dikişliyim eğilip kalkamıyorum uyansın da bebegi versin bana diye seslen seslen bir hal oldum az evvel bildigin horluyor yahu 😂
Üfff şu insta videolarında gördüğümüz oyuncak silahlardan almak lazım demek ki yanımıza 😂😂çıldırmalık 😬😬

Benimde eşim gitti 1.5 saat oldu o giderken uyanıyorum alarma ya da yataktan kalkınca falan hissediyorum 😄geri de yatamıyorum baya 2 saat yatakta telefona bakıyorum. Birazdan uykum gelecek uyuyacağım 12ye kadar ve uyanınca da bir slaklaşma hali oluyor günde çabucak bitiyor çok saçma bir uyku düzenim oldu
Hehh aynen öyle. Ya böyle 5 te uyanıp deli gibi geziyorum (genelde deli gibi geziyorum) ya da beyfendi işe giderken aynı senin gibi uyanıp 12 ye kadar uyuyorum sonra gün bitiyor açlık mide yanması ağlamak ve kapanış 😂😂😂

İyiyim cano biraz sonra geçiyor ama uyuyamıyorum o arada tabii. Buraya aylar önce midem bulanmıyor yazmıştım sonra ejderha gibi kusmuştum. Geçende de uykularımda bozulma olmadı dedim şimdi aha bu haldeyim, kim nazar değdiriyosa çıksın ortaya dkfkfk
Senin🤣 annanem derdi insan en cok kendini nazar edermis oyuzden icine at anam 🤣🤣🤣

Biz de hastanedeyiz adam oyle güzel deliksuz uyuyor ki dikişliyim eğilip kalkamıyorum uyansın da bebegi versin bana diye seslen seslen bir hal oldum az evvel bildigin horluyor yahu 😂
Bem de bundan korkuyorum . Miyom ameliyati oldum 2 sene once cisim geldi kalkmam mumkun degil nasil horluyor ama aldi beni sinir. Bagir bagir yok . Telefonum yanimda olsa firlaticam , yastik mastik ama yok yok . Prenses sonra neyse uyandi sonra dedimki hemsire bise olursa cagir benim demisti kafam basmadi. Beni neden uyandirmadin dio🤣🤣 kendi uyandim sandi zaar hahaa

Ya zaten doğuma gelecek hastaneye. Gece de kalmayıversin ben eşim kalsın yanımda isterim sadece. Geldiğinde kendisi göstersin madem nasıl tutuluyor ediliyor diye. Dün de şey dedi topuk kanına falan ben götürürüm bebeği X dayanamaz kavga eder hemşirelerle 🥹 oğlunu çok seviyor biliyorum da adamın artık 33 yaşına gireceğini hesaba katsa mutlu olurduk fmmf
Kiz cocugu yaparken de kv mi geldi , x yapamaz dur ben yerlestiriyim diye bi dursun allasen 🤣🤣🤣

Ya zaten doğuma gelecek hastaneye. Gece de kalmayıversin ben eşim kalsın yanımda isterim sadece. Geldiğinde kendisi göstersin madem nasıl tutuluyor ediliyor diye. Dün de şey dedi topuk kanına falan ben götürürüm bebeği X dayanamaz kavga eder hemşirelerle 🥹 oğlunu çok seviyor biliyorum da adamın artık 33 yaşına gireceğini hesaba katsa mutlu olurduk fmmf
bi sorduk 1 kişi kalabiliyor refakatçi dediler canım. biz de öyle karar verdik, gelen gelir sonra giderler çekirdek ailemizle kalırız dedik üçümüz 🥰 bağ kurma sorumluluk alma falan bunu ilk saniyeden anlasınlar başkalarına yıkmasınlar bence eşlerimiz. erkekler buna daha meyilli oluyor

bi sorduk 1 kişi kalabiliyor refakatçi dediler canım. biz de öyle karar verdik, gelen gelir sonra giderler çekirdek ailemizle kalırız dedik üçümüz 🥰 bağ kurma sorumluluk alma falan bunu ilk saniyeden anlasınlar başkalarına yıkmasınlar bence eşlerimiz. erkekler buna daha meyilli oluyor
Hastanenin sitesinde de 1 yazıyor ya ben de 1 diyeyim cuma muayenemden sonra, gittik sorduk falan deriz. O zamanda da hep öyle diyolar ama ben eltininkinde kaldım diyecek :KK70: Ne söylesem onların öyle dediklerine bakma diyor

bebetomun 37. hafta ve muhtemelen son randevusu var bugün 🥹🥹🤍 rüyamda randevuda doktor bebek çok iyi diyip yolluyordu bizi eee gün vermedi bişey anlatmadı bu ne böyle diye arkasından bekliyorum, bir anda yok oluyordu adam 🤣🤣

Bu hamilelikte yüklenen gecenin kör vaktinde uyanıp bir daha uyuyamamak özelliği geçici mi arkadaşlar 🤦‍♀️ 5:44te uyandım geri dön dön dön uyuyamadım artık sinirlerim alt üst oluyor öğlenleri de uyumuyorum bu uyku nasıl oluyor da yetiyor anlamış değilim 😂 çalışırken bu kadar az uyumuyordum ağlayacağım artık gerçekten 😂
Ben her gece 3.30da uyanıyorum kurulu gibi ve sonra uyuyamıyorum ki hiç böyle problemlerim yoktu önceden. B12 eksikliği de sebep oluyormuş bu duruma🥲

Hastanenin sitesinde de 1 yazıyor ya ben de 1 diyeyim cuma muayenemden sonra, gittik sorduk falan deriz. O zamanda da hep öyle diyolar ama ben eltininkinde kaldım diyecek :KK70: Ne söylesem onların öyle dediklerine bakma diyor
Bizde de 1 kişi diyorlar ama 2 kabul ediyorlarmış genelde haberin olsun orange, kv haklı çıkabilir😅 ama ben de annemi eve göndereceğim, yoksa annem yapar her şeyi eşim kenardan izler. Çocuğu düşürmediği sürece istediği gibi tutsun ya öğrensin valla, emzirmek dışında her şeyi yapabilir bence

Slm kızlar grubun diğer ikiz annesiyim pek buralara girip yazamadım. Bende bugün doğum yaptım tam 36+6 da geldi kızlarım çok şükür küvöze girmediler yanımdalar. Sabah bir kalktım pıt suyum geldi hemen apar topar hastaneye geldik 1 saat içinde sezeryanla oldu bebişlerim. 🧿🧿
Sana da maşallah 🧿 bebeklerine de maşallah 🧿 🧿🥰 ben 30 haftada en son yuvarlanıyordum. 36 ya kadar sabretmişsin seni tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün, çok hayırlı evlatlar olsunlar . Sen tecrübelen , ben bebeklerimi aldığımda bana tecrübelerini aktarırsın olur mu 🥰😅

Eşime şaka yollu annen X tutamaz bebeği diyor tutamaz mısın gerçekten diye mesaj attım. Tutarım ama korkarım sana oyun gibi geliyor dedi sonrası tartışmaya döndü, çok cici.
Korkacak ama tutacak sutcuden mi yaptin cocugu da o gelip tutacak . Sen bisey deme ona direk verirsin kucagina. Erkeklere sormayacaksin direk icraate gececeksin 😆

Korkacak ama tutacak sutcuden mi yaptin cocugu da o gelip tutacak . Sen bisey deme ona direk verirsin kucagina. Erkeklere sormayacaksin direk icraate gececeksin 😆
Ben kadını hiç istemiyormuşum gibi davranıyor şu an, değişik. Sanki hastaneye gelmesinler dedim bilmem ne dedim. 1 refakatçi kalabiliyorken gece eşimi istemem garip geliyor demek ki, sinirim bozuldu sabah sabah

Eşime şaka yollu annen X tutamaz bebeği diyor tutamaz mısın gerçekten diye mesaj attım. Tutarım ama korkarım sana oyun gibi geliyor dedi sonrası tartışmaya döndü, çok cici.
Belki kayınvaliden daha fazla yardımcı olur ama kesinlikle eşin kalmalı bağ kurmak adına ayrıca bebek tutmaya ne var battaniyeye sarılı sürekli yatıyo alır nolacak alıp sana verecek öyle saatlerce bakacak değil ya

X