Toparlanamamistir henüz canim .Bizde bi kaç hafta önce atesimiz cikti 40 lara acile gittik tüm testler yapıldı bisey çıkmadı bağırsak enfeksiyonlar dedi. Düzeldi 1.5 gün sonra oksurmeye basladi balgamli kusma dr sadece siviyla besle dedi zorlamadim hic baktik gecmiyo tekrar gittik krup olmuş. Biz hast biraz bekledik muhtemelen hast krupu kaptı çocuktan bulaşan biseymis dr sordu küçük çocukla temas ettimi diye .Hava falan verdiler ilacla cok şükür gecti .Genel bi salgın var bu ara çoğu bebek oyle üzme toparlanır annesi bir kaç güne
Insallah canım.Evet salgin varmis cocuklarda kusma ve ates cok fazlaymis bu ara.cabucak iyilesiriz insallah bizde.cok sağolToparlanamamistir henüz canim .Bizde bi kaç hafta önce atesimiz cikti 40 lara acile gittik tüm testler yapıldı bisey çıkmadı bağırsak enfeksiyonlar dedi. Düzeldi 1.5 gün sonra oksurmeye basladi balgamli kusma dr sadece siviyla besle dedi zorlamadim hic baktik gecmiyo tekrar gittik krup olmuş. Biz hast biraz bekledik muhtemelen hast krupu kaptı çocuktan bulaşan biseymis dr sordu küçük çocukla temas ettimi diye .Hava falan verdiler ilacla cok şükür gecti .Genel bi salgın var bu ara çoğu bebek oyle üzme toparlanır annesi bir kaç güne
Ay bir an önce duzelse keşke.Çok üzüldüm bağırsaklar gelişene kadar idare etmeniz lazım 2/3 yaşında düzelir muhtemelen
Bizde ayniyiz gozler baygin halsiz balgamli kusuyor üst disler geliyor bizde ama diş bukadar yapmaz.biran once iyilesirler insallah bebeklerimiz.Banada zinko ve alerji ilacı verdi
Halsiz ayağa kalkacaki şimdi baygın gibi
Birde hala dış cikaramadi
Anne sütünü de birakti
Moralsizim çok.
O yere atma bizde karni doyunca basliyor yere atmalar minciklamalarBende eline veriyorum tek sıkıntı aşırı yere atıyor yaçiğ domates suyunu emek batırıp veriyorum cesaret edip veremedim daha ben hala zorlanıyorum yemek konusunda siz baya yol kat etmişsiniz ya
Ayyy ayni bizi anlatmissin hersey ayni bizde baya baya ayakta elimizi birakip duruyoruz 10 gundur oyuncaga dalip mutfaga kaçıyorum bi bakiyorum aglayarak son gaz geliyor wcye gidiyorum kapiyi acik birakiyorum mecburenOnu yerim ya maşallah emeklemeden yürüyen çok bebek var siz daha zoru yapmışsınız ayakta durup yürüyormuş benim de oğlum jet gibi tutunup kalkıp yan yan tutunarak yürüyüp gidiyor ve de emeklemekten dizlerinin rengi koyulaşmış gezip duruyor yanından ayrılamaz oldum. Neden böyle yapıyor bilmem çıktım mi ağlayarak geliyor ardımdan. Sabah oyuncak verdim dalgın dalgın bakıyor oynuyor bende barsak bırakıp geleyim diye mutfağa diye kalktım bi baktim saniyesinde nasıl ağlayarak peşime geliyor
Bu aralar iyiydi gece az uyanıyordu dün gece çok mutsuzdu çok uyandı
Ben dizlerine her duş sonrası krem sürüyorum özellikle diz kapaklarına .aynı canm kızımda benimle Uyurken bile gece sırf elini ayağını üstüme atamiyor diye ağladığını biliyorumOnu yerim ya maşallah emeklemeden yürüyen çok bebek var siz daha zoru yapmışsınız ayakta durup yürüyormuş benim de oğlum jet gibi tutunup kalkıp yan yan tutunarak yürüyüp gidiyor ve de emeklemekten dizlerinin rengi koyulaşmış gezip duruyor yanından ayrılamaz oldum. Neden böyle yapıyor bilmem çıktım mi ağlayarak geliyor ardımdan. Sabah oyuncak verdim dalgın dalgın bakıyor oynuyor bende barsak bırakıp geleyim diye mutfağa diye kalktım bi baktim saniyesinde nasıl ağlayarak peşime geliyor
Bu aralar iyiydi gece az uyanıyordu dün gece çok mutsuzdu çok uyandı
Geçmiş olsun Canım biz aynı şeyleri yaşıyoruz gaz artarak devam ediyor. Mestil diye bir şurup yazdı Dr önceden akşama kadar çıkartmak için ağlarda şimdi bir iki saat felan zorluyor kendini . Yani kızımda göbek var sanıyor gören bir bilse içi dolu balon . En güzeli hergun duş aldir beş dk felan değil 10 dk durdur göbeğine beline tut suyu .duş sonrası göbeğine eline krem sür hafif ovaliyor gibi sürBenimki aşırı huysuz
Gaz sancısı devamm.
Hala bagirskalar sorunlu
Geçende aşırı kustu hastaneye götürdüm.
Film çekildi bagirsaklar gazdolu
Sonra enfeksiyon kapmış
Birsuru ilaçla geri döndüm.
Okadar halsiz ki görmeniz lazım
Şelale gibi kustu.
Şimdi yeniden toparlamaya çalışıyoruz.
Aynen bunları yapıyorum hepGeçmiş olsun Canım biz aynı şeyleri yaşıyoruz gaz artarak devam ediyor. Mestil diye bir şurup yazdı Dr önceden akşama kadar çıkartmak için ağlarda şimdi bir iki saat felan zorluyor kendini . Yani kızımda göbek var sanıyor gören bir bilse içi dolu balon . En güzeli hergun duş aldir beş dk felan değil 10 dk durdur göbeğine beline tut suyu .duş sonrası göbeğine eline krem sür hafif ovaliyor gibi sür
ilk saçı gibi olmayabiliyor. kendini her sonuca hazırla yaniKızlar bu arada bebeginin saclarini kesen varmı.Biz oglumun saclarını kestikistemeye istemeye.uzun halini cok özlüyorum.bukle bukle saclari vardi uclari kivircik.minik parmaklariyla cekistiriyordu.arada tepeden bagliyordum.herkesler kız sanıyordu zaten.Velhasil sıcaklarda bunalmasın rahat etsin diye kestik.Ama cok özluyorum eski halini.Kuaforde yaptirdik yanlari makineyle ustleri makasla guzel oldu ama.Yinede uzayinca eskisi gibi olsun istiyorum olurmu acaba?
Evet bende ya bir tek babasına gidiyor çok güleç çok cana yakın aslında ama dönemsel heralde ayrılmak istemiyor bendenAyyy ayni bizi anlatmissin hersey ayni bizde baya baya ayakta elimizi birakip duruyoruz 10 gundur oyuncaga dalip mutfaga kaçıyorum bi bakiyorum aglayarak son gaz geliyor wcye gidiyorum kapiyi acik birakiyorum mecburen
Tabi ben de sürüyorum sürmez miyim yine de olmuş birazBen dizlerine her duş sonrası krem sürüyorum özellikle diz kapaklarına .aynı canm kızımda benimle Uyurken bile gece sırf elini ayağını üstüme atamiyor diye ağladığını biliyorumdoğduğundan beri ayaklari dizime koyup uyurdu şimdi elleride girdi işin icine. Mutfağa felan asla gidemiyorum baktım olmuyor mutfağa alıp gidiyorum yere koyup iş öyle yapıyorum . Genel heralde huzursuzluk bebeklerde
Keşke biraz daha bekleseydinKızlar bu arada bebeginin saclarini kesen varmı.Biz oglumun saclarını kestikistemeye istemeye.uzun halini cok özlüyorum.bukle bukle saclari vardi uclari kivircik.minik parmaklariyla cekistiriyordu.arada tepeden bagliyordum.herkesler kız sanıyordu zaten.Velhasil sıcaklarda bunalmasın rahat etsin diye kestik.Ama cok özluyorum eski halini.Kuaforde yaptirdik yanlari makineyle ustleri makasla guzel oldu ama.Yinede uzayinca eskisi gibi olsun istiyorum olurmu acaba?
Aynen canim bizimkide sen sev sana bile guler gel de arkasini dönerEvet bende ya bir tek babasına gidiyor çok güleç çok cana yakın aslında ama dönemsel heralde ayrılmak istemiyor benden
Evet aynen kucagimdayken gülücükler saçıyor sevip konusanlara gel yaparlarsa öyle bi kaçıyor tepeme doğru tırmanıyor nerdeyse bi tarafimdan obur tarafıma kaçıp duruyor isteyenlerdenAynen canim bizimkide sen sev sana bile guler gel de arkasini dönerama tatildede şu dikkatimi cekti bizimki bayanlara sicak davraniyor erkeklere urkek ve korkarak bakiyor dayisina bile alisamadi
Bende yanıma almak istemiyorum gece uyanınca kıyamet kopuyor yanında olmazsam uyutup besige yatırıyorum yine ağlıyor en son uyku sersemi alirmisim yanıma .ya aynen hiç iş yaptirmiyor ama el mecbur kızıma kalsa aç susuz yaşayabilirizTabi ben de sürüyorum sürmez miyim yine de olmuş biraz
Gece yanında mi uyuyor ben yanıma almıyorum korkuyorum
Odada bırakıp mutfakta iş yapmak hayal banahatta yanıma götürüp yere bırakıp yapmak da öyle tek kolumla ne kadar çok iş yapabildiğimi birkez daha gördüm
Çok gözü açıldı çok şeyler öğreniyorlar boşluğuna denk getirip bisey yapılmıyor ortamdaki herşeyin farkında artık
Benmki artık ortamızda uyuyor 1 haftadır daha uzun uyuyor kalkmıyor uyanınca popoya pışpış yatağı büyütücem :) oda mutlu bizde yeterki uzun uyusun işte alıştı o kötü ayırmak zor olacakBende yanıma almak istemiyorum gece uyanınca kıyamet kopuyor yanında olmazsam uyutup besige yatırıyorum yine ağlıyor en son uyku sersemi alirmisim yanıma .ya aynen hiç iş yaptirmiyor ama el mecbur kızıma kalsa aç susuz yaşayabiliriz
Bende alışmasını hiç istemiyorum yanima alınca okadar dar alanda yatıyorum ki rahat uyusun diye sabah kalkinca sanki bütün gece dayak yemişim gibi heryerim ağrıyor yürümekte bile ilk iki dk güçlük çekiyorumBenmki artık ortamızda uyuyor 1 haftadır daha uzun uyuyor kalkmıyor uyanınca popoya pışpış yatağı büyütücem :) oda mutlu bizde yeterki uzun uyusun işte alıştı o kötü ayırmak zor olacak