mercimek benim oğlanı çok rahatsız etti gaz açısından. kusma varsa hafif yiyeceklerle besle. sadece emzirme doyurmuyor cnm. bir doktorla görüşüp kusmayı engelleyici şurup başlayabbilirsinPapatya cayi icirmistim birde kirmizi mercimek corbasi yedirdim ilkkez.dün 3 kez kustu bugunde tarhanayi yerken yine kustu iyilesene kadar sadece emzirsem olurmu acaba.
Tesekur ederim.Dişi geldigi icin cok fazla agiz suyu akiyor.omu sebep oluyor bilemiyorum.bogazina salya tıkaniyor gibi uykudan ögurerek uyaniyor.bu gecede kusma olursa yarin acile gotururuz artık.mercimek benim oğlanı çok rahatsız etti gaz açısından. kusma varsa hafif yiyeceklerle besle. sadece emzirme doyurmuyor cnm. bir doktorla görüşüp kusmayı engelleyici şurup başlayabbilirsin
Joie bold 9-36 cok memnunuzKızlar aranızda araba koltuğu kullannan memnun klan varmı ? Marka model ?
Usutmus olabilir canim gecmis olsun az az sıvıyla besle sut veya mama hangisini veriyorsan duzelmezse götürürsün. Böyle durumlarda ıhlamur veriyorumKızlar bizim ust disler geliyor biri gorundu digeri kabarık.Bu ara cok sicak diye bebegimi yer yatagina yatirdim odanin cami acikti balkon kapisida acikti.Üşüttukmu yoksa diş huzursuzlugumu bilmiyorum.Bugun aşırı huysuzdu.Acayip birsekilde kustu pesine 37.5 ateş cıktı.Calpol verdik az birsey emmisti yatti derken tekrar kustu.Sizce dişmi diş cikarirken kusma oluyormu cok kötü kustu 2 kez.Acile gitsekmi bilemedim
Benimki aşırı huysuzEvet canım bizde çıkarmadık hala 9 aya gircz 15 Ağustos da
Masallah size canim bizimde iki doktorumuzda gecen ay demisti normal yemeklere baslayin diye ben 8.5 aylikken basladim memlekete gittigimde tatildede hic zorlanmadim hersey yedi yavastan cig domatesede baslicam birde artik baya bwl de yol aldik bayaa baya alisti bastan beri kendi yemek istiyordu bende eline veriyordum ben yedirince daha az yiyor bu minnakSelam kızlar Uykusuz bir gecenin sabahı diyorumbiz bir haftadır kendi yediklerimizden veriyorum artık Dr ayrı yemek yapmaya artık gerek yok yağsı az tuzu baharatı az olsun yeter dedi . Bu arada mız mizim da artık tam anlamıyla emekliyor yinede yürüme isteği daha fazla tutunup kalkıyor elini bırakıp bana bakıyor nasıl mutlu oluyor ya şeker paresi biz yine sırayı bozmayarak en son emekleyen bebiş olduk diş tede öyle olacak galiba .kan tahlili yapıldı değerleri iyi
Bende eline veriyorum tek sıkıntı aşırı yere atıyor yaMasallah size canim bizimde iki doktorumuzda gecen ay demisti normal yemeklere baslayin diye ben 8.5 aylikken basladim memlekete gittigimde tatildede hic zorlanmadim hersey yedi yavastan cig domatesede baslicam birde artik baya bwl de yol aldik bayaa baya alisti bastan beri kendi yemek istiyordu bende eline veriyordum ben yedirince daha az yiyor bu minnak
Tam iyilesti diyorduk balgamlı öksürüge dondu burnuda akıyor.emerken oguruyor yemek veriyorum yerken kusuyor ne yapacagimi şasirdim.Dr.a goturduk kulaklari cigerleri temiz dedi zirteck surup verdi.midesinde birsey kalmadı kusmaktan canım çok sıkkın.üşuttukmu mikropmu kaptik havadanmi sudanmi neden boyle oldu kuzum anlamiyorum.Neguzel oynuyorduk daldal duruyorduk.yavrum gozleri baygın baygınUsutmus olabilir canim gecmis olsun az az sıvıyla besle sut veya mama hangisini veriyorsan duzelmezse götürürsün. Böyle durumlarda ıhlamur veriyorum
Yaa gecmis olsun.benim bebegimde 2 gun ates kusma oldu 3.gun biraz iyi gibiydi aksamina yine kustu bu defa balgamli oksurmeye basladi dr.a goturduk kulaklar cigerleri temiz dedi zirteck verdi.ne yese kusuyor emerken oguruyorBenimki aşırı huysuz
Gaz sancısı devamm.
Hala bagirskalar sorunlu
Geçende aşırı kustu hastaneye götürdüm.
Film çekildi bagirsaklar gazdolu
Sonra enfeksiyon kapmış
Birsuru ilaçla geri döndüm.
Okadar halsiz ki görmeniz lazım
Şelale gibi kustu.
Şimdi yeniden toparlamaya çalışıyoruz.
Banada zinko ve alerji ilacı verdiYaa gecmis olsun.benim bebegimde 2 gun ates kusma oldu 3.gun biraz iyi gibiydi aksamina yine kustu bu defa balgamli oksurmeye basladi dr.a goturduk kulaklar cigerleri temiz dedi zirteck verdi.ne yese kusuyor emerken oguruyor
Onu yerim ya maşallah emeklemeden yürüyen çok bebek var siz daha zoru yapmışsınız ayakta durup yürüyormuş benim de oğlum jet gibi tutunup kalkıp yan yan tutunarak yürüyüp gidiyor ve de emeklemekten dizlerinin rengi koyulaşmış gezip duruyor yanından ayrılamaz oldum. Neden böyle yapıyor bilmem çıktım mi ağlayarak geliyor ardımdan. Sabah oyuncak verdim dalgın dalgın bakıyor oynuyor bende barsak bırakıp geleyim diye mutfağa diye kalktım bi baktim saniyesinde nasıl ağlayarak peşime geliyorSelam kızlar Uykusuz bir gecenin sabahı diyorumbiz bir haftadır kendi yediklerimizden veriyorum artık Dr ayrı yemek yapmaya artık gerek yok yağsı az tuzu baharatı az olsun yeter dedi . Bu arada mız mizim da artık tam anlamıyla emekliyor yinede yürüme isteği daha fazla tutunup kalkıyor elini bırakıp bana bakıyor nasıl mutlu oluyor ya şeker paresi biz yine sırayı bozmayarak en son emekleyen bebiş olduk diş tede öyle olacak galiba .kan tahlili yapıldı değerleri iyi
Canım çok geçmiş olsun tam olarak nesi var ne enfeksiyonu kapmış kiBanada zinko ve alerji ilacı verdi
Halsiz ayağa kalkacaki şimdi baygın gibi
Birde hala dış cikaramadi
Anne sütünü de birakti
Moralsizim çok.
Doktor enfeksiyon dedi birde alerjik yaCanım çok geçmiş olsun tam olarak nesi var ne enfeksiyonu kapmış ki
Bizim alttan dişler yeni geldi ama ben zaten 9 10 ayda ancak bekliyordum normal yani sizin de
Emmeyi kendi mi bıraktı bozma moralini hepsi geçiyor
Toparlanamamistir henüz canim .Bizde bi kaç hafta önce atesimiz cikti 40 lara acile gittik tüm testler yapıldı bisey çıkmadı bağırsak enfeksiyonlar dedi. Düzeldi 1.5 gün sonra oksurmeye basladi balgamli kusma dr sadece siviyla besle dedi zorlamadim hic baktik gecmiyo tekrar gittik krup olmuş. Biz hast biraz bekledik muhtemelen hast krupu kaptı çocuktan bulaşan biseymis dr sordu küçük çocukla temas ettimi diye .Hava falan verdiler ilacla cok şükür gecti .Genel bi salgın var bu ara çoğu bebek oyle üzme toparlanır annesi bir kaç güneTam iyilesti diyorduk balgamlı öksürüge dondu burnuda akıyor.emerken oguruyor yemek veriyorum yerken kusuyor ne yapacagimi şasirdim.Dr.a goturduk kulaklari cigerleri temiz dedi zirteck surup verdi.midesinde birsey kalmadı kusmaktan canım çok sıkkın.üşuttukmu mikropmu kaptik havadanmi sudanmi neden boyle oldu kuzum anlamiyorum.Neguzel oynuyorduk daldal duruyorduk.yavrum gozleri baygın baygın
Gecmis olsun cokDoktor enfeksiyon dedi birde alerjik ya
Sinek isirmlari heryere dagilmis
Kıpkırmızı kabariyor hemen
Suçiçeğine benzer bir hastalık dedi Su çiçeği degil dedi heryeri kremliyorum
Hergun kızarıyor bu isirmalardan
Zaten teni bembeyaz hemen kızarıyor
Aşırı hassas
Normalde tutunup kalmaya çalışıyordu
Şimdi.hemen düşüyor hiç dermanı yok
En çok anne sütüne üzülüyorum
Çok zorluyorum ama.basaramadim
O raporlu mama olmasa bitmistim.
Bir onla tuvalete çıkıyor.
Birde yoğurt vs hala yasak.
QUOTE="ugurbocuuu, post: 69034503, member: 377927"]
Canım çok geçmiş olsun tam olarak nesi var ne enfeksiyonu kapmış ki
Bizim alttan dişler yeni geldi ama ben zaten 9 10 ayda ancak bekliyordum normal yani sizin de
Emmeyi kendi mi bıraktı bozma moralini hepsi geçiyor
Çok teşekürlerGecmis olsun cok
Çok geçmiş olsun anlaşılan sorunlu bir süreç geçirmiş doğdu gubdabln beri ailede bağırsak sıkıntısi yaşayan kimse var mı genetik de olabilirBenimki aşırı huysuz
Gaz sancısı devamm.
Hala bagirskalar sorunlu
Geçende aşırı kustu hastaneye götürdüm.
Film çekildi bagirsaklar gazdolu
Sonra enfeksiyon kapmış
Birsuru ilaçla geri döndüm.
Okadar halsiz ki görmeniz lazım
Şelale gibi kustu.
Şimdi yeniden toparlamaya çalışıyoruz.
Çok sağolun bendede var bağırsak sorunuÇok geçmiş olsun anlaşılan sorunlu bir süreç geçirmiş doğdu gubdabln beri ailede bağırsak sıkıntısi yaşayan kimse var mı genetik de olabilir
Çok üzüldüm bağırsaklar gelişene kadar idare etmeniz lazım 2/3 yaşında düzelir muhtemelenÇok sağolun bendede var bağırsak sorunu
Ama bunun aşırı küçük olduğu için sanirim
Rahat gaz çıkaramıyor
9 aylık olacak hala ayni.