Canım maşallah bebişineKızlar nasılsınız? Bizim kız 9 Ay i devirdi artık şükür. Bu ay 400 gr alıp , 1.5 cm de uzamış. Emeklemeyi baya hızlandırdı, sıralamayı hızlandırdı. Tutunarak ayakta durma süresi uzadı bu ay baya. Diş henüz yok :) babildanmaya bi kaç kelime daha ekledi.
Yalniz birşey aklımıza takildim büyük kızımın ne zaman yaptığını hatırlayamadık. Bay bay, gel gel hareketi yapmıyor henüz . Sizinkiler ne alemde bu konuda?
Bir de gece kaç kez uyaniyir sizin minnoslar ? Benimki en az 3 kez uyaniyir bazen 5 6 ya da çıkıyor bu
Alkış bay bay gel gel ve çak yapıyor :) konuşma yok bağırıyor karga gibi :))) emekleme yok yürümek istiyor hep kollarından tutup yürütüyorm bel kalmadıKızlar nasılsınız? Bizim kız 9 Ay i devirdi artık şükür. Bu ay 400 gr alıp , 1.5 cm de uzamış. Emeklemeyi baya hızlandırdı, sıralamayı hızlandırdı. Tutunarak ayakta durma süresi uzadı bu ay baya. Diş henüz yok :) babildanmaya bi kaç kelime daha ekledi.
Yalniz birşey aklımıza takildim büyük kızımın ne zaman yaptığını hatırlayamadık. Bay bay, gel gel hareketi yapmıyor henüz . Sizinkiler ne alemde bu konuda?
Bir de gece kaç kez uyaniyir sizin minnoslar ? Benimki en az 3 kez uyaniyir bazen 5 6 ya da çıkıyor bu
Evet canım bizde çıkarmadık hala 9 aya gircz 15 Ağustos daKızlar benim 9 aylık tahlilleri o şimdiden yaptı doktor sıkıntı cikmadi
Değerler iyi dedi.
Ama dis cikaramdik hala.
Doktor 15 aya kadar musadesi var dedi
Sizde hala cikaramayan var mı
Heryeri kabar kabar.8 ay 9 günlüğuz
benim baya oldu düzeldi çok şükür. çinko içeren takviye alabilirsin.Merhaba kızlar sizlerde saç durumu nasıl acaba bende dökülme durmadı ve artık ortası yavaştan açılmaya başladı vitamin değerlerimde normal çıktı ona rağmen durmayan dökülme
Canım benim de inanılmaz döküldüMerhaba kızlar sizlerde saç durumu nasıl acaba bende dökülme durmadı ve artık ortası yavaştan açılmaya başladı vitamin değerlerimde normal çıktı ona rağmen durmayan dökülme
Evet canım şimdi aynı şekilde bende kullanıyorum ama sanki onu sürünce daha kötü oldu yani durmaksiizin hormonlar yerinde diyor doktor kan değerimde iyi ama inanılmaz dökülmesi artık Korkut uyor banada benoxol verdi B12 vitamini bilmiyorum başka bir doktora gidcmCanım benim de inanılmaz döküldü
Saç ayrım çizgim bile kalinlasmisti
Kan verdim detaylı çinko demir hormonlar genel kan ve d vitaminine bakıldı hepsi çok iyi birtek d vitaminim düşmüş saç köklerime de baktı doktor ölmemiş hala canlı kökler dedi yani hamilelik boyunca hormonların yükselmesi sebebiyle dökülmeyen saçlar doğum sonrası hormonlar düşünce hep birlikte dokuluyorlarmış
D vitamini yazdı bana saç sağlığında dökülmesinde çok önemli rolü varmış d vitamininin kullanıyorum zaten dökülen de döküldü hoc bitmeyecek sandim bu dökülme ama bitti
Bir de bemix bepanthen evigen ampulleri 2 gün durup 1 gün saçıma kur olarak uyguluyorum bunu yaptıran çok doktor varmış eskiden uzama için kullanırdım bende şimdi de yapıyorum 1 2 ay devam etmek gerekiyor
Çinko ve d vitaminine baktırdın mi çok önemli imiş d vitamini eksikliğiEvet canım şimdi aynı şekilde bende kullanıyorum ama sanki onu sürünce daha kötü oldu yani durmaksiizin hormonlar yerinde diyor doktor kan değerimde iyi ama inanılmaz dökülmesi artık Korkut uyor banada benoxol verdi B12 vitamini bilmiyorum başka bir doktora gidcm
Ay bu kimsede durma konusu bizde de varSlm kizlar bizde tatilden dönduk denizden cok korktu bu yil biraz deniz dalgaliydi dalgayi bi canli zannediyordubatirip cikardim havuzu cok sevdi biraksam aksama kadar dururdu yemek konusuna gelirsek herseyden yedi ona goreydi yemekler aksamlari daha hafif seyler yedi corba turu kisaca guzeldi havuz meme uyku Kotrole gitmedik henuz bay bay gelgel yapiyor anneannesi oyun oynamayi ogretti ayakta popo salliyor one arkaya dogru kollarini kaldiriyor annem sarki soyler gibi yapiyor odaeslik ediyor bagirarak ayakta koltugu tutup yurumeyi gelistirdi yan koltuga geciyor tutunup artik popo ustune dusmuyor yavasca oturuyor koltugu birakip emekleme baya hizli yalniz babasinin kucaginda bile cok durmuyor hep beni istiyor sizinkiler nasil cok yoruluyorum ortadan kaybolayim hemen mizirdaniyor
D vitamini bilmiyorum ama çinko baktırdım normal dediÇinko ve d vitaminine baktırdın mi çok önemli imiş d vitamini eksikliği
dişte kusma olmaz bildiğim. farklı birşey yedirdin mi? ateş bence bu sıcaklarda normal. 38.5üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı etme. 38üstünde ateş düşürücü verebilirsin.Kızlar bizim ust disler geliyor biri gorundu digeri kabarık.Bu ara cok sicak diye bebegimi yer yatagina yatirdim odanin cami acikti balkon kapisida acikti.Üşüttukmu yoksa diş huzursuzlugumu bilmiyorum.Bugun aşırı huysuzdu.Acayip birsekilde kustu pesine 37.5 ateş cıktı.Calpol verdik az birsey emmisti yatti derken tekrar kustu.Sizce dişmi diş cikarirken kusma oluyormu cok kötü kustu 2 kez.Acile gitsekmi bilemedim
Gece 1 kez uyaniyor ama mesela 22.30 da uyuttum bix uyuyana kadar iki üç kere kalkıyor son zamanlarda..Tam uykuya daldığında 1 kere 4 gibi uyaniyor sonra sekizde.. bay bay tam yapmıyor ama gel gel yapiyor.. bilerek yaptığını düşünmüyorum sanki refleks gibi eli o hareketi yapiuor..alkış yapiyor 6 aydan beri şarkıları duyunca onu cok bilincli yapiyor. 9 aya 1 hafta kala emekledi.. bir de dişlerinin sesini daha yeni duyduk bardaktan çıt çıt. henüz hala gorunmuyor ama galiba ikisi birden patlamış. O hafta cok ağlamıştı gece ataktan sandim ama distenmis.Kızlar nasılsınız? Bizim kız 9 Ay i devirdi artık şükür. Bu ay 400 gr alıp , 1.5 cm de uzamış. Emeklemeyi baya hızlandırdı, sıralamayı hızlandırdı. Tutunarak ayakta durma süresi uzadı bu ay baya. Diş henüz yok :) babildanmaya bi kaç kelime daha ekledi.
Aynen sık uyansa da emip uyursa ben de hiç rahatsız olmuyorum ama bazen uyutuyorum koyuyorum ih ih bi daha bidaha uzun sürüyor o cok yıpratıyor.. İlk emzirdigim saate bakarım hep mesela 4.30 emzirdim uyur gibi olur yatiririm benim uyku zaten kirpikte hemen saniyesine dalarım bakarım uyumamış bu böyle 5.30 a kadar falan sürüyor.. ayy allahim insaallah oyle olmaz şimdi anlatırken darlandım..Iyiyiz canım bizde 9 ayı bitirdik aynı gidiyoruz sizinle emeklemesi zaten çok hızlı benim oğlanında atom karınca gibi fırıl fırıl geziyor odaları dolaşıyor kendi kendine tutunup ayağa kalkıyor 10 gündür nereyi bulsa hemen tutunup kalkıyor hep ayakta durmak yürümek istiyor.
Tutunup yürümeyi de pekiştirdi koltuktan tutunup gidiyor bazen o yürürken sesleniyorum adıyla gülerek ellerini bırakıp bana yöneliyor yürümek için çok cesaretli tabi ki tutunmadan adım atmaya kalkınca düşüyor.
9.5 kg 74 cm
Baybay gel gel gibi hareketler öğretmekle ilgili sanırım çok erkenden de öğretince yapıyorlar ben hiç yaptırmadım ama saç fırçasıyla saçımızı taradığımız dikkatini çekti abilerinin falan saçını yaparken ağladı fırçayı istedi eline verdik saçlarımıza sürtmeye başladı fırçayı kafamiza gözümüze sürtüyor tarıyor guyabir de ben alkış yapmayı öğretmiştim alkış yap oğlum diyince alkış yapıyor lambamiz nerde diyince lambaya bakıyor ama şimdi müthiş öğrenme zamanı sürekli gördüğü hareketleri taklit etme döneminde olduğu için herşeyi taklit ediyor
Gecelerimiz bizim de 3 kez net uyanıyor. uyanması neyse de bazen hemen yeniden dalamıyor uykuya o zorluyor hemen emip uyursa sık uyanması beni zorlamıyor
Biz kullanıyoruz büyük kızımdan kalma çok memnunuz, markası Joie ,modeli I AnchorKızlar aranızda araba koltuğu kullannan memnun klan varmı ? Marka model ?
Papatya cayi icirmistim birde kirmizi mercimek corbasi yedirdim ilkkez.dün 3 kez kustu bugunde tarhanayi yerken yine kustu iyilesene kadar sadece emzirsem olurmu acaba.dişte kusma olmaz bildiğim. farklı birşey yedirdin mi? ateş bence bu sıcaklarda normal. 38.5üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı etme. 38üstünde ateş düşürücü verebilirsin.
britax römer kızımdan kalmıştı. şu an alsam yüksekliğinden dolayo besafe tercih ederdimKızlar aranızda araba koltuğu kullannan memnun klan varmı ? Marka model ?