Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bende onu merak ediyorum . Patates havuc kabak pirinç haslayıp dolaba atıp yedırıyorum 3 günMerhaba kızlar nasılsınız tatildi hastalıktı temizlikti derken yazamadım
Nasıl bebişler
Birsey soracaktım ben hergün taze hazırlıyorum oğlanın yemeklerini ama zor oluyor mesajla yapınca sıcakken kavanoza koysam onu iki gün yese olur mu
Bunu deneyen var mı
Bu arada geçen cuma menenjit aşısı olduk ve ilk defa ateşlendi bebeğim
Çok saol canim içim biraz fferahldi ama anne yüreği işte acaba bi sıkıntı mi var niye donemiyor otururken tam da oturamıyor kucakta endiselejiyorum işte biraz bide yemek konusunda sıkıntımız var o kadar yani skolyozdan supHelendi doktorumuz hafif çıktı röntgende ama o yüzden mi bilemiyoruz Allah kimseyi evladının sağlığı ile sinamasin canım ☺Canim hiç telas etme,ilk kızım da 7.5 aylıkken ilk kez dönmüştü ama öyle fildir fildir dönmeyi becermesi 9. ayı bulmuştu. Her çocuk farklı, gelişimi farklı.
Ek gıdada elhamdülillah sorun yaşamadık şimdiye kadar canim.
Slm canim alisir annesi eline sen versen belki oyle yer ben labne kendim yapmistim sevdi yeni yeni marketten almaya basladim cunku diger turlu hemen bozuluyorMerhaba kızlar
bayadır yoktum ıyısınızdır ınsallahh ek gıda sürecinde baya bir yoruldum.. bebegım alerjik ve ısım baya zor oluyor. Benım gibi bebegi alerjik olan varmı dertleşelim bir de sabah kahvaltısında keçi labne veren varmı ?? Aldım bugün mıgrostan ama kararsız kaldım labne verılırmı 8.5 aylık kızım.
buarada pütürlü hayattta yiyemıyor . Ne yapıcam bılmıyorum aşırı kusuyor . Halılar hep battı aşırı zayıf ay cok dolmusum neyse sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat
Merhaba, öncelikle kusmasının altında fizyolojik bir neden var mı ona baktırın pütürlüden kaynaklanmıyordur belki iştahsızlık ve zayıflık için de dr a gidip kan ve idrar tahlili yaptırın. Labne ben de kendim yapıyorum 1 kg süte 1 yemek kaşığı süzme peynirle mayalıyorum 1 hafta dayanıyor ve bebekler çok seviyor soğuk soğuk sabah ekmeğe batıtıp verinMerhaba kızlar
bayadır yoktum ıyısınızdır ınsallahh ek gıda sürecinde baya bir yoruldum.. bebegım alerjik ve ısım baya zor oluyor. Benım gibi bebegi alerjik olan varmı dertleşelim bir de sabah kahvaltısında keçi labne veren varmı ?? Aldım bugün mıgrostan ama kararsız kaldım labne verılırmı 8.5 aylık kızım.
buarada pütürlü hayattta yiyemıyor . Ne yapıcam bılmıyorum aşırı kusuyor . Halılar hep battı aşırı zayıf ay cok dolmusum neyse sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat
Selam ☺ badem sütü kalsiyum açısından çok zengin bebeklere de verilebiliyor pipetle içmeye başladıysa muzlu badem sütlü smoothie yaparsan çok severSlm kizlar bebegine badem sutu veren varmi ben saglikli oldugunu dusundugum icin iki kere yapip verdim yogurdunuda yaptim bu arada bebegi alerjik olan anneler yapabilir ozellikle slerjen bebeklere veriliyor sute alerjisi olanlar bizim alerjikiz yok ama ben yinede veriyorum
Smoothie zaten bayiliyor onu genelde anne sutuyle yapiyorum kavunlu seftalili muzlu elmalı armutlu ama en cok sevdigi şeftali ve kavunlu muzluda guzel ama benim kiza nedense sekerli geliyor cani isterse iciyor havalar sicak olunca en azindan iyi oluyorSelam ☺ badem sütü kalsiyum açısından çok zengin bebeklere de verilebiliyor pipetle içmeye başladıysa muzlu badem sütlü smoothie yaparsan çok sever
Birde badem sutuylede yaptim cunku tek basina biraz agir gibi sade vermedimSmoothie zaten bayiliyor onu genelde anne sutuyle yapiyorum kavunlu seftalili muzlu elmalı armutlu ama en cok sevdigi şeftali ve kavunlu muzluda guzel ama benim kiza nedense sekerli geliyor cani isterse iciyor havalar sicak olunca en azindan iyi oluyor
Kaç aylık kızınız acaba ? Kabun karpuz 9 aylık yiyebılıyorlarmı. Ben hiç badem sütü hindistan cevizi sütü falan denemedım ya denesem mi nilmiyorum alerjik bebegımSmoothie zaten bayiliyor onu genelde anne sutuyle yapiyorum kavunlu seftalili muzlu elmalı armutlu ama en cok sevdigi şeftali ve kavunlu muzluda guzel ama benim kiza nedense sekerli geliyor cani isterse iciyor havalar sicak olunca en azindan iyi oluyor
Doktora gittijçk ılk baslarda hatta cok degıstırdık . Alerjik bir bebek. Kan tahlıllerı normal cıktı bir sıkıntı yok. Ama demir ilacı kullanmıyorum belki ona baslatır bu ay doktoru. Labneyi hiç denemdim ama lor yapmıstım keçi sütünden. Baay zayıf bıldıgınız bir doktor varmı bu konda uzman olan bebeklere kılo aldırabilen . 9 ay olucak nerdeyse 7500 hala . 7 lerde takılde aylardır ılerleme yokMerhaba, öncelikle kusmasının altında fizyolojik bir neden var mı ona baktırın pütürlüden kaynaklanmıyordur belki iştahsızlık ve zayıflık için de dr a gidip kan ve idrar tahlili yaptırın. Labne ben de kendim yapıyorum 1 kg süte 1 yemek kaşığı süzme peynirle mayalıyorum 1 hafta dayanıyor ve bebekler çok seviyor soğuk soğuk sabah ekmeğe batıtıp verin
Bebeğinizin kilosu kaç olmuş öğrenebilir miyim acaba, bizim doğum kiloları birbirine yakın da merak ettimSlm.kızlar, biz de dün 8. Ay da kontrole götürdük, menenjit aşısı olacaktı 7. Ayda geç kaldık bu aya sarktı. Bu ay 450 gr almış, 2 cm de uzamış. Dr gayet yeterli dedi, normalde yaşında doğum kilosunun 3 katına ulaşmasını bekleriz ama bu ayda ulaşmış gayet yeterli dedi.
Şimdi kızım sürünerek ilerliyor, o sırada oturma.pozisyonuna geçiyor. Bi yerden tutunup kalkmaya yeni yeni başladı sayılır. Va va, annan, ab ba gibi sesler çıkarmaya başladı.
Kıyma ve tavuk yemeye başlamıştı ortalama 1 aydır . Bugün ilk defa balık da verdik, doktor balık yerse balık yağına ihtiyaç yok dedi. D vitamini ve demir damlasına devam dedi.
Bu arada 9. Aydaki aile hekimindeki kızamık aşıyı yaptırmasanız da olur dedi. O ek.koyulmuş bi asi imis, zaten aynısı 1 yaşında olacak ,şimdi.salgin vs yok dedi.
Şimdilik.bizden haberler bu.kadar
9 un icindeyiz ben veriyorum kavun karpuzu ciktigindan beri veriyorum arastir dene istersen bademi hindistan cevizi bende denemedim henuzKaç aylık kızınız acaba ? Kabun karpuz 9 aylık yiyebılıyorlarmı. Ben hiç badem sütü hindistan cevizi sütü falan denemedım ya denesem mi nilmiyorum alerjik bebegım
Keçi sütü de bazı bebeklerde alerji yapabiliyor hatta benim de iki çocuğum alerjikti biri 5 biri 8 aylık ve ben kendim de diyet yaptım 6 ay ve şükür geçti. Sadece süt ürünleri değil domates kuruyemiş bakliyat vs de yapabilir keçi de ciddi alerjendir alerjik bebeklerin bazılarında kilo problemi olabiliyor ama bence iyi bir çocuk gastroentroloji uzmanına danışın. Keçi ürünleri tahin kuruyemiş yumurta ciddi alerjen çünküDoktora gittijçk ılk baslarda hatta cok degıstırdık . Alerjik bir bebek. Kan tahlıllerı normal cıktı bir sıkıntı yok. Ama demir ilacı kullanmıyorum belki ona baslatır bu ay doktoru. Labneyi hiç denemdim ama lor yapmıstım keçi sütünden. Baay zayıf bıldıgınız bir doktor varmı bu konda uzman olan bebeklere kılo aldırabilen . 9 ay olucak nerdeyse 7500 hala . 7 lerde takılde aylardır ılerleme yok
Cnm labne al yogurt yapar gibi yap çok guzel oluyor benim kizim cok seviyor ...Selam kasım anneleri Kimse yokmuu ek gıda sürecinde kafamda deli sorular var sizlerden fikir almak ısterımm
Bebegim alerjik oldugundan keçi sütü maması verıyorum. Marketten aldıgım keçi labnesi versem birşey olurmu sabah kahvaltılarına? Labne veren varmı
3gün yediriyorum ben özellikle çorbaları.Merhaba kızlar nasılsınız tatildi hastalıktı temizlikti derken yazamadım
Nasıl bebişler
Birsey soracaktım ben hergün taze hazırlıyorum oğlanın yemeklerini ama zor oluyor mesajla yapınca sıcakken kavanoza koysam onu iki gün yese olur mu
Bunu deneyen var mı
Doğum kilosu neydi bebegin canim ? Genetik olabilir mi kilo alımı acabaDoktora gittijçk ılk baslarda hatta cok degıstırdık . Alerjik bir bebek. Kan tahlıllerı normal cıktı bir sıkıntı yok. Ama demir ilacı kullanmıyorum belki ona baslatır bu ay doktoru. Labneyi hiç denemdim ama lor yapmıstım keçi sütünden. Baay zayıf bıldıgınız bir doktor varmı bu konda uzman olan bebeklere kılo aldırabilen . 9 ay olucak nerdeyse 7500 hala . 7 lerde takılde aylardır ılerleme yok
Canim ben çorbaları çoğu zaman 2 günlük yapiyorum, tarhana vs leri günlük yapiyorum, diğer şekilde yapıyorum yarısını sıcakken kavanoza koyuyorum, ertesi gün sıcak suya oturtup ısıtıp veriyorum.Merhaba kızlar nasılsınız tatildi hastalıktı temizlikti derken yazamadım
Nasıl bebişler
Bunu deneyen var mı