Yok canim ben minik minik doğrayarak içine koyuyorum .Arkadaşlar şu meyve süzgecini nasıl kullanıyorsunuzMeyveyi püre yaparak mı içine koyacağız Bu ek gıda süreci beni çok gerdi ya yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
Evet canım buharda pişirici ile haşladın çatalla güzelce ezerek verdimPatatesi havucu suda haşlayıp çatalla ezip mi verdin ?
Cnm benim Dr 1 kahve fincanı ver dediGünaydın.Benim oglumda yogurdu cok seviyor ama yogurt verdigimde cok fazla geğiriyor buyuk adam gibiGünde nekadar vermeliyim acaba yada vermemelimiyim.Cokda vermiyorum aslında 1 yemek kaş.max
Canım benim bebeğiminde öyle.daha dogrusu boğum boğum olan her yeri kızarıyor. Kremlemek yanlışmış. Doktorum günde iki kere karbonatlı su ile sil dedi ve hergün banyo yaptır dedi. Bunları uygulayınca geçiyorAnladım canım evet bizimkinin de boynu hiç yok kat kat orası çok kapalı havasız kalıyor kuruluyorum kremliyorum ama dediğin gibi geçmiyor. Hep eti birbirine değiyor trosyd vardı bende de onu kullanayım bari hametan iyileştirmedi . Çok sağol.
Kafa düşüyor derken bazen oturtunca öne eğiliyor bebekler onu mu kastettin nasıl dik duramıyorİyi geceler hanımlar
Oğluma iki gündür yoğurt vermeye çalışıyorum almıyor böyle öğürüyor normal mi birde benimki hala oturunca dik duramıyor kafa öne düşüyor bu normal mi
Dik durmuyorsa ek gıda için erken mi acaba
Canim yoğurdu tadım.yapali ne kadar oldu? Eğer tadım yaptın ve allerjik bi sıkıntı yoksa, bence 1 yemek kaşığı çok az. Yarim çay bardağı yiyebilir en az.Günaydın.Benim oglumda yogurdu cok seviyor ama yogurt verdigimde cok fazla geğiriyor buyuk adam gibiGünde nekadar vermeliyim acaba yada vermemelimiyim.Cokda vermiyorum aslında 1 yemek kaş.max
Canim tam.ne kadarlikti oğlun? Dik tutamamaktan kastını anlayamadım ben. Şimdi mesela benim kız normal dik tutuyor etrafa bakıyor vs sonra yorulup bi öne eğiliyor, sonra tekrar. Onun gibi bisi mi ?İyi geceler hanımlar
Oğluma iki gündür yoğurt vermeye çalışıyorum almıyor böyle öğürüyor normal mi birde benimki hala oturunca dik duramıyor kafa öne düşüyor bu normal mi
biz 6ayı geçtik hala öne doğru bükülüyor uzun süre dik duramıyor. hafif yatay pozisyonda besle istersen.İyi geceler hanımlar
8 gün sonra 6 aylık olucaz evet öyle yastıklarla destekleyip koyuyorum biraz duruyor sonra yıkılıyor ek gıdaya geçmek için dik oturmadı gerekiyormuş acaba erken mi daha dedim mamasandalyesine falan daha oturamazCanim tam.ne kadarlikti oğlun? Dik tutamamaktan kastını anlayamadım ben. Şimdi mesela benim kız normal dik tutuyor etrafa bakıyor vs sonra yorulup bi öne eğiliyor, sonra tekrar. Onun gibi bisi mi ?
Bi deneyeyim öyle valla kolaydı böyle memeyi çıkar ver şimdi birde o çıktıbiz 6ayı geçtik hala öne doğru bükülüyor uzun süre dik duramıyor. hafif yatay pozisyonda besle istersen.
ikea antilop kullanıyorum. çok memnunum pratikliğinden hantal olan herşeye alerjim var çünküKızlar mama sandalyesi önerisi olan var mı?
bzde aynı durumdayız ve uyutmakda cok problem çıldırmama az kaldıKimse uykulardan bahsetmiyor bi benim çocuğummu gece 5-6 kere kalkıyor ya mahvoldum valla düzelecekmi belli değil
Benimkide kalkıyor nerdeyse saat başı bazen.çok yorgun düşüyorum geceleri ama biz azınlığız galiba çoğu bebiş gece güzel uyuyor gibiKimse uykulardan bahsetmiyor bi benim çocuğummu gece 5-6 kere kalkıyor ya mahvoldum valla düzelecekmi belli değil
Bende onu aldım bakalım henüz denemedik bebişle ama dediğin gibi çok pratik duruyorikea antilop kullanıyorum. çok memnunum pratikliğinden hantal olan herşeye alerjim var çünkü
Hantal kaba birşey istemiyorum ben deikea antilop kullanıyorum. çok memnunum pratikliğinden hantal olan herşeye alerjim var çünkü
Normal daha canim. Ben bazen başının altını yastıkla destekleyerek ek gıda veriyorum bazen de oturma destek minderinde veriyorum. Biz de yarın 6 aylık olacağız ins.8 gün sonra 6 aylık olucaz evet öyle yastıklarla destekleyip koyuyorum biraz duruyor sonra yıkılıyor ek gıdaya geçmek için dik oturmadı gerekiyormuş acaba erken mi daha dedim mamasandalyesine falan daha oturamaz
Benim de en az 3 4 kez kalkıyor canimKimse uykulardan bahsetmiyor bi benim çocuğummu gece 5-6 kere kalkıyor ya mahvoldum valla düzelecekmi belli değil
Ya bu normal olamaz gündüz ayrı direniş gece ayrı valla bittimmmBenim de en az 3 4 kez kalkıyor canimnormal.gibi gelince yazmıyorum ben hiç onu büyük kızım da kalkardı.. deliksiz uyuyan bebeğim olmadı benim