2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ben daha ek gıdaya geçmedim ama geçenler siz hazır kaşık mama yada meyve sebze pureleri organik diye satılan ürünlerden kullaniyor musunuz
Yoksa hepsini kendiniz mi yapiyorsunuz
Organik diye satılanlar doğru mu
Bilgisi olan var mı

Canim hazırları kullanmadım hic. Büyük kızımda dışarda ve yanımda bisi olmadığı durumlarda kullanmıştım. Evde yapmak zor gibi görünse de çok zor değil canim. Yaparsın emin ol.

Canim hazırları kullanmadım hic. Büyük kızımda dışarda ve yanımda bisi olmadığı durumlarda kullanmıştım. Evde yapmak zor gibi görünse de çok zor değil canim. Yaparsın emin ol.
Hmm ya becerebilir miyim bilemedim
Benim ablam çok kullanmsiti zamaninda
Ama şimdi pek kullanan duymadım
Hani iyide pratik geldi bana da.
Kacgun kullanacağız gece napacagiz
Doktoruma gitmeidm daha
Adam da biraz değişik anlatimi var
Beklemedeyim 6 ay olsun diye

Canim gece zaten ek gıda vermiyoruz. Biz bastan beri mama destekli gidiyoruz. Ben yatmadan mama veriyorum. Gece de her uyandığında meme emiyor. 2 3 seferdir gece yatmadan mama yerine muhallebi hazırladım. Onu da sevdi. Arada onu da eklerim.artik.

Pirinci unu ile mi yaptin

ben veriyorum. mesela bu sabah kendi yaptığım labneye minik ekmekleri batırıp batırıp verdim ağzına yedi bir güzel.yumurtayı parça parça koyuyorum ağzına. bir kere bebe büsküvisinin girdiği bir bulamaçta şekerden başka bir tat almayacaktır.

Bizbenim kızım da küçük doğdu, 2.165 di doğduğunda kilosu, en son 5 ay 20 günlükken gittik doktora 6.600 çıktı, kilo alımı normal aslında ama düşük kilolu doğdukları için diğer bebeklerin kilosuna yetişemiyolar, buna şükür doğduğunda küçücük bişeydi yavrum

Hepsini karıştırınca hoş bir görüntü olmuyor aslında ama beni zorlayan aslında boğazında kalır yutamaz mı acaba düşüncesi
Parmak gıdaya falan nasıl geçeceğim bilmiyorum

Maşallah canim evet 1.5 kg eksik olmuş oluyor doğum kilosu buna göre kilo alımı güzel bnm oğlumda sizden az büyük 2.800 gr doğdu canım şimdi 8.000 gr 70 cm civarında pazartesi 6 aylık olacak tam tartımız o zaman belli olur gerçekten bugunumuze çok şükür nasıl bir 6 ay geçirdik

Biiiiizz ilk doğan biziz malum 790 gramdan şuan 60 cm 6 300 olduk şükür

Kızlar yogurt ile başlayıp 3 gün kuralı ile balkabagi havuç patates kabak ve muz verdim .hepsinde ogurmeye çalışarak 1 kaşık tattirmistim.dr hergun 1 fincan yoğurt ver demişti.bugun tekrar patates e geçtim 4 kaşık yedi ve ağzını kendi açtı.inanamadim 2 kaşık da su verdim.oglen 1 2 arasi yediriyorum.ve her sofrada yanımızda.cok heyecanlanıyor ben yemek yerken ağzını açıyor..hiç ısrar etmedim.yemek istemiyorsan tamam diyip kaldırdım..bakalim Dr ne dicek

Maşallah canim , aynen düşük kilolu doğdukları icin öyleler. Şükür 3. Ayda doğum.kilosunu 2 ye katladılar.. sağlıkları yerin de olsun da

Ek.gıdayageçtiniz mi.siz ? Bi de anne sütü mu aliyor ?

Maşallah canim senin oğlan güzel toparlamış

Kızlar bizde 5 ayı bitirdik ben sofradayken ne yiyorsak tattırıyordum dünilk defa muz verdim bu meyve şeyine koyup bitince aranmaya başladı şişkom bide benim bebiş kusuyor doğduğundan beri varmı kusan bebe sonra ne zaman geçiyor

Eklentiler

• B58FF49F-4135-47CC-9D41-8F6C3639434C.jpeg
    189,4 KB · Görüntüleme: 51
Ay 5 aylık olduk bitirdik yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…