2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kimse uykulardan bahsetmiyor bi benim çocuğummu gece 5-6 kere kalkıyor ya mahvoldum valla düzelecekmi belli değil
Benim bebeğim de bir turlu düzene girmedi..en iyi hali gece bir kere 4 _5 gibi kalkar ama 11 den önce uyumadım hic.bu iyi hal bi kac gunkalir sonra yine başlar 2 saatte bir uyanmaya.. ha geçecek ha geçecek derken 6 aylık oldu.. moralim çok bozuk bu yüzden.. fiziki olarak zaten yorgunum bir de artık umitlerimtukendi.. su aydan sonra düzelecek diye tutunacak bi dalım yok

ugurbocuuu ugurbocuuu benim kızımın kakasinda kan bir türlü bitmiyor azalıyor gibi ama sonra bir hafta sonra bakıyorum minik minik yine var .sen u konuda çok araştırdın diye bir de sana sorayım dedim.. 20 gün sonra falan doktora gidecegiz. Artik onlara telefondan laf anlatmaktan cok sıkıldım bugün aşırı huysuzdu..26. Hafta ataklarina veriyorum ama insaallah öyledir.surekli bagiriyor bana 😒

Canim yoğurdu tadım.yapali ne kadar oldu? Eğer tadım yaptın ve allerjik bi sıkıntı yoksa, bence 1 yemek kaşığı çok az. Yarim çay bardağı yiyebilir en az.
Yok alerjisi yok yogurdu veriyorum epeydir.ama fazla geğiriyor yiyince.yarim cay bardagi verdigimde beni emermiki.onu dengeleyemedim nekadar vermeliyim.emmeyide azaltmadan.birde öğunlere nezaman gecebiliriz acaba.kahvalti oglen sebze aksam muhallebi nebileyim.emmeyi birakacak diye korkuyorum.neyi nekadar vercem bilemiyorum.kahvalti ve oglen veriyorum birseyler

Sabah kalkinca emerse emziriyorum sonra 1/4 yumurta sarisi 1 mama kaş. Labne anne sutuyle kivam verip veriyorum.oglende tadim yaptigimiz sebzeleri pure yapiyorum ilk tadim yaptirdigimda sadece onu veriyorum ikinci gunde daha once tadim yaptirdigim seylerle karostiriyorum mesela bugun patates havvuc kabak brokoli karnibahara birazda sogan koyup buharda hasladim biraz zeytinyagi suzgecten gecirip verdim.max.9 mama kaş. Nekadar vermeliyim artik yemek istedigi kadar verebilirmiyim.sogani sarimsagi bu sekilde tatdiriyorum dogrumu yapiyorum.arada icine yulafda atiyorum 1 cay kaş.yatana kadarda toplamda 3 yada 4 kez emiyor sanirim.sizlerde böylemi.1 yaşa kadar anne sutu oncelik diger verdiklerimiz tadimlik olmali diyor nette.kafam karıştı benimya

6 aydan sonra 2 3 yemek kaşığı edecek o küçük kaselerle verebilirsin canım biz 7. Ay da doktora gideceğiz yoğurt denemesi o zamana inşallah
Bnm çocuklarım yoğurtla büyüdüler 1 yaşından sonra tencere tencere yoğurt yapardım kase kase yerlerdi çok severlerdi inşallah bu oğlum da alerjisi biter yer
Inşallah.Bizimkide cok seviyor surekli yogurt yemek istiyor.Acaba verdiklerimizi ağzını kapatana kadar yani ben doydum istemiyorum diyene kadar vermelimiyim onu merak ediyorum.çocugu şişirmiyim diye vermiyorum cogu zaman max.6 mama kaş sanirim

İyi geceler hanımlar
Oğluma iki gündür yoğurt vermeye çalışıyorum almıyor böyle öğürüyor normal mi birde benimki hala oturunca dik duramıyor kafa öne düşüyor bu normal mi
Dik durmuyorsa ek gıda için erken mi acaba
Benimkide şişe gibi devriliyor önume oturtuyorum karnindan kolumu geciriyorum destek oluyorum birakinca yana one dusuyor bikac saniye dik duruyor.ama mama sandalyesine oturtuyorum yediriyorum kafayi dik tutmasi yeter.1 hafta sonra 6 ay bitiyor.yakinda desteksiz oturur.cok oturtmuyoruz surekli kucakta ondan heralde

Oturma konusunda bizde çok sikintiliyiz asla oturmak istemiyor sanki canı yanıyor direk ayağa kalkıyor ellerinden tutunca sürekli kalkmak istiyor yürümeye felan çalışıyor emekleme emaresi bile yok . Bir ara baya çabaladı bir kaç gün . Şimdi karın üstü bile yatmak istemiyor . Napacagimi şaşırdım ek gıda hak getire ne versem kızarıyor .

Benimkide şişe gibi devriliyor önume oturtuyorum karnindan kolumu geciriyorum destek oluyorum birakinca yana one dusuyor bikac saniye dik duruyor.ama mama sandalyesine oturtuyorum yediriyorum kafayi dik tutmasi yeter.1 hafta sonra 6 ay bitiyor.yakinda desteksiz oturur.cok oturtmuyoruz surekli kucakta ondan heralde
Benimde öyle biZimki ana kucağına bayılıyor bu hafta daha çok oturtayım

ugurbocuuu ugurbocuuu benim kızımın kakasinda kan bir türlü bitmiyor azalıyor gibi ama sonra bir hafta sonra bakıyorum minik minik yine var .sen u konuda çok araştırdın diye bir de sana sorayım dedim.. 20 gün sonra falan doktora gidecegiz. Artik onlara telefondan laf anlatmaktan cok sıkıldım bugün aşırı huysuzdu..26. Hafta ataklarina veriyorum ama insaallah öyledir.surekli bagiriyor bana 😒
Kız benim oğlumda bağırıyor ama sanki bağırmayı seviyor konuşuyor gibi bağırıyor ağlamıyor kendi kendinin sesini mi seviyor nedense canının istemediği birşey olunca da sinirli sinirli bağırıyor
Canım kan fazla mı minik minik kılcal mi mukusun içinde böyle. eğer imkanın varsa klaire labs infant probiyotik çok tavsiye ederim canım
Eğer aşırı huzursuzluk varsa sen yumurta beyazı ve sute dikkat et
Bülent bey huzursuzluğu göz ardı ediyor ve ek gıda ile kan ve mukusu çözüyor yani biraz bağırsakları yorarak ama ben probiyotik tavsiye ediyorum

Sabah kalkinca emerse emziriyorum sonra 1/4 yumurta sarisi 1 mama kaş. Labne anne sutuyle kivam verip veriyorum.oglende tadim yaptigimiz sebzeleri pure yapiyorum ilk tadim yaptirdigimda sadece onu veriyorum ikinci gunde daha once tadim yaptirdigim seylerle karostiriyorum mesela bugun patates havvuc kabak brokoli karnibahara birazda sogan koyup buharda hasladim biraz zeytinyagi suzgecten gecirip verdim.max.9 mama kaş. Nekadar vermeliyim artik yemek istedigi kadar verebilirmiyim.sogani sarimsagi bu sekilde tatdiriyorum dogrumu yapiyorum.arada icine yulafda atiyorum 1 cay kaş.yatana kadarda toplamda 3 yada 4 kez emiyor sanirim.sizlerde böylemi.1 yaşa kadar anne sutu oncelik diger verdiklerimiz tadimlik olmali diyor nette.kafam karıştı benimya
Anne sütü ana besin kaynağı olacak şekilde vermelisin canım yine de sen bilirsin
Ben 3 4 kez nerde 10 kere emziriyorum doyumluk hemde böyle baya. ek gıda da hiç düzen koymadım henüz sadece tadına baktirip 2 saat gözlemledim güvenli gıdaları tespit etmek amaclı senin yöntemin doğru ve güzel ama ben 1 yaşına kadar ağırlıklı emzirme taraftariyim bugün 6 ay olduk 15 gün içinde bir program yapicam danışıp paylaşırım burda

Anne sütü ana besin kaynağı olacak şekilde vermelisin canım yine de sen bilirsin
Ben 3 4 kez nerde 10 kere emziriyorum doyumluk hemde böyle baya. ek gıda da hiç düzen koymadım henüz sadece tadına baktirip 2 saat gözlemledim güvenli gıdaları tespit etmek amaclı senin yöntemin doğru ve güzel ama ben 1 yaşına kadar ağırlıklı emzirme taraftariyim bugün 6 ay olduk 15 gün içinde bir program yapicam danışıp paylaşırım burda
Ya ben ek gıda vermedigimdede ayni sekilde emiyor 3-4saatte bir cok sık emmiyor.Acıkınca mızıklanıyor zaten.Genelde hep uyumadan önce emiyor.10 kere falan emmez yani.gece 2-3 kere uyanip emiyordu.1 kere uyaniyor.Paylasirsan sevinirim

Kızlar merhaba. Size bir sorum olacak. Kız bebişlerinize küpe taktırmayı düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi alayım 😊
Kızım yok 2 tane oğlum var ama kızım olsa taktırmazdım küçücük daha küpeyle yatmak rahatsız etmezmi.anlıcak yaşa gelince takarsın nolacak pıt diye deliyorlar şimdi arı ısırığı gibi birşey.Tabi sen bilirsin

Babyhope aldım çok kullanışlı trendyoldan 160 tl olan model basit ve kullanışlı
Canım önerin için teşekkür ederim netten baktım şimdi görüntüde abartı bir genişlik yok ama ayakları çok mu yer kaplıyor bir kaç yorumda bundan bahsetmişler bir yere sığdıramıyoruz diyen var

Kızlar merhaba. Size bir sorum olacak. Kız bebişlerinize küpe taktırmayı düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi alayım 😊
kızım 5 yaşında hala taktırmadım düşünmedim de. kendisi ne zaman isterse o zaman deldiririz kulağını. bir de ben nedense masumiyetlerini bozuyor diye düşünüyorum takının. benim fikrim tabiki.
kulağında küpeyi farkeden bebekler bazen çekiştirebiliyor küpeyi onu da duydum.

İyi geceler hanımlar
Oğluma iki gündür yoğurt vermeye çalışıyorum almıyor böyle öğürüyor normal mi birde benimki hala oturunca dik duramıyor kafa öne düşüyor bu normal mi
Dik durmuyorsa ek gıda için erken mi acaba
Cnm 1 hafta ara ver yüz üstü yere koy sürekli..hazırlansın.benimki de aynıydı şimdi kendi başına oturuyor ve yogurt yiyor

X