2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
öğün olarak kademe kademe geçiceksin. şu an yiyorsa max yarım çay bardağı yeterli. bu miktar büyüdükçe artıyor. emzirme miktarın azalmasa da bebeklerimiz büyüdükçe emdikleri yetersiz kalıyor. şöyle ayarlayabilirsin mesela emzirdikten 1-1.5 saat sonra gıdasını verip üzerine ne zaman isterse emzirebilirsin. bu şekilde düzeni oluşur. verdiğim saat aralıklarında yemiyorsa aralığı uzatabilirsin. günde 3 öğünü geçirme şu an. sabah kahvaltı, öğlen çorba veya yoğurt akşam meyve veya yoğurt şeklinde gidebilirsin.muhallebi işine gelince ben kızımda tercih etmedim pek. ama gerekirse yatmadan kendin organik ürünlerle yapabilirsin.

aynen direndiğinde bıral vermeyi.

Ya bende ek gıdaya hemen geçmek istemiyorum sanki ek gıda verince emmeyi bırakır gibime geliyor

Tesekur ederim

Kan minicik minicik genelde toplu iğne ucu kadar.. probiyotik doktor biriktirdim bize bulent bey yoksa kullanırdım ne gerekiyorsa.. bakalim denemelere başladım patates ile biraz toparlayacak mi bağırsakları.. Ama ilk defa deniyorum ben oturup duruyor patatesi çatalla ezdim bi turlu 9nu tutması gerektiğini anlamıyor. Sizinkiler de ilk yutma hareketinde zorladılar mi

Kızlar merhaba. Size bir sorum olacak. Kız bebişlerinize küpe taktırmayı düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi alayım
Benim bebeğim kiz canim ama ben neredeyse cani acıyacak diye asi bile yaptırmayacağım. Alerji testi yapacaklar diye günlerce huzursuz oldum. Benimki de biraz abartı ama büyüyünce kendi isterse deldirsin diyorum ben.

Allah yardımcımız olsunnn
benimki patates yemedi çıkardı direk havucuda:) napcam bilmiyorum

Kızlar merhaba. Size bir sorum olacak. Kız bebişlerinize küpe taktırmayı düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi alayım
Çok yakışıyor kupe kızlara ama bir kızım olsa asla kıyamazdım canım giderdi deldiremezdim aklı erip ben istiyorum diyene kadar beklerdim

Valla ne versem yiyor öyle bağırıyor ki biz yerken meraktan tadları merak ediyor pütür pütür iri iri veriyorum kendi damağında eziyor çok yemek yemeyi istiyor pilavı patatesi yiyor ekmek yemek istiyor dün salatanın suyu ve yağıyla minik ekmek verdim yedi daha çok bağırmaya başladı 3 4 kez verdim iri iri nohut kadar fındık kadar kendi eziyor yutuyor hiç çıkartmıyor

Ya bende ek gıdaya hemen geçmek istemiyorum sanki ek gıda verince emmeyi bırakır gibime geliyor
Valla Allahım en büyük nimeti çok değerli mümkün olduğunca yoğun şekilde emzirmek istiyorum yoksa bebeğim oturup yemek yiyecek bir bebek her ne kadar eksilmez dense de ek gıda da anne sütü alımı azalıyor şimdilik sütüme çok güveniyorum bebegimin doydugunu biliyorum ufak tefek şeyler vererek anne sütüyle devam ediyorum anneler bilir zaten yeterli gelmediğini hissettiğimde doyumluk öğünler veririm

Kızlar yoğurt mayası için ne kullanıyorsunuz
Activia sade ile mayalıyorum . 1 TL günlük şişe süte 1 kutu activia , 75 derece 10 dk ısıttığım fırında 6 saat ağzı açık bekletiyorum , sonra 4 saadette buzdolabında ağzı açık , en son kapakları kapatıyorum ve sabaha taş gibi yoğurt maşallah maşallah

Bu tarifi deneyeyim bende çok açıklayıcı olmuş sağol tatlım

Allah yardımcımız olsunnn

benimki patates yemedi çıkardı direk havucuda:) napcam bilmiyorum
Amin canım bizim bebişler çok benziyor heralde bende yedirmiyorum bir tatlı kaşığı anca sonra ağlamaya başlıyor zorlamakta istemiyorum napcağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…