öğün olarak kademe kademe geçiceksin. şu an yiyorsa max yarım çay bardağı yeterli. bu miktar büyüdükçe artıyor. emzirme miktarın azalmasa da bebeklerimiz büyüdükçe emdikleri yetersiz kalıyor. şöyle ayarlayabilirsin mesela emzirdikten 1-1.5 saat sonra gıdasını verip üzerine ne zaman isterse emzirebilirsin. bu şekilde düzeni oluşur. verdiğim saat aralıklarında yemiyorsa aralığı uzatabilirsin. günde 3 öğünü geçirme şu an. sabah kahvaltı, öğlen çorba veya yoğurt akşam meyve veya yoğurt şeklinde gidebilirsin.muhallebi işine gelince ben kızımda tercih etmedim pek. ama gerekirse yatmadan kendin organik ürünlerle yapabilirsin.Sabah kalkinca emerse emziriyorum sonra 1/4 yumurta sarisi 1 mama kaş. Labne anne sutuyle kivam verip veriyorum.oglende tadim yaptigimiz sebzeleri pure yapiyorum ilk tadim yaptirdigimda sadece onu veriyorum ikinci gunde daha once tadim yaptirdigim seylerle karostiriyorum mesela bugun patates havvuc kabak brokoli karnibahara birazda sogan koyup buharda hasladim biraz zeytinyagi suzgecten gecirip verdim.max.9 mama kaş. Nekadar vermeliyim artik yemek istedigi kadar verebilirmiyim.sogani sarimsagi bu sekilde tatdiriyorum dogrumu yapiyorum.arada icine yulafda atiyorum 1 cay kaş.yatana kadarda toplamda 3 yada 4 kez emiyor sanirim.sizlerde böylemi.1 yaşa kadar anne sutu oncelik diger verdiklerimiz tadimlik olmali diyor nette.kafam karıştı benimya
A101 aldim çok memnunum.Rahat kullanisliKızlar mama sandalyesi önerisi olan var mı?
aynen direndiğinde bıral vermeyi.Inşallah.Bizimkide cok seviyor surekli yogurt yemek istiyor.Acaba verdiklerimizi ağzını kapatana kadar yani ben doydum istemiyorum diyene kadar vermelimiyim onu merak ediyorum.çocugu şişirmiyim diye vermiyorum cogu zaman max.6 mama kaş sanirim
Ya bende ek gıdaya hemen geçmek istemiyorum sanki ek gıda verince emmeyi bırakır gibime geliyorAnne sütü ana besin kaynağı olacak şekilde vermelisin canım yine de sen bilirsin
Ben 3 4 kez nerde 10 kere emziriyorum doyumluk hemde böyle baya. ek gıda da hiç düzen koymadım henüz sadece tadına baktirip 2 saat gözlemledim güvenli gıdaları tespit etmek amaclı senin yöntemin doğru ve güzel ama ben 1 yaşına kadar ağırlıklı emzirme taraftariyim bugün 6 ay olduk 15 gün içinde bir program yapicam danışıp paylaşırım burda
Nisan başında satıştaymış ama A101 tekrar ne zaman satışa çıkarır bilinmezki fiyat da çok uygunmuşA101 aldim çok memnunum.Rahat kullanisli
Ben migrostan probiyotik yoğurt mayası almıştım ilk yaptığımda onu kullandım sonrakilerde de yaptığım yoğurdu kullandımKızlar yoğurt mayası için ne kullanıyorsunuz
Tesekur ederimöğün olarak kademe kademe geçiceksin. şu an yiyorsa max yarım çay bardağı yeterli. bu miktar büyüdükçe artıyor. emzirme miktarın azalmasa da bebeklerimiz büyüdükçe emdikleri yetersiz kalıyor. şöyle ayarlayabilirsin mesela emzirdikten 1-1.5 saat sonra gıdasını verip üzerine ne zaman isterse emzirebilirsin. bu şekilde düzeni oluşur. verdiğim saat aralıklarında yemiyorsa aralığı uzatabilirsin. günde 3 öğünü geçirme şu an. sabah kahvaltı, öğlen çorba veya yoğurt akşam meyve veya yoğurt şeklinde gidebilirsin.muhallebi işine gelince ben kızımda tercih etmedim pek. ama gerekirse yatmadan kendin organik ürünlerle yapabilirsin.
Evde yaptığım yogurdu kullanıyorum benKızlar yoğurt mayası için ne kullanıyorsunuz
activia kullanıyorumKızlar yoğurt mayası için ne kullanıyorsunuz
Kan minicik minicik genelde toplu iğne ucu kadar.. probiyotik doktor biriktirdim bize bulent bey yoksa kullanırdım ne gerekiyorsa.. bakalim denemelere başladım patates ile biraz toparlayacak mi bağırsakları.. Ama ilk defa deniyorum ben oturup duruyor patatesi çatalla ezdim bi turlu 9nu tutması gerektiğini anlamıyor. Sizinkiler de ilk yutma hareketinde zorladılar miKız benim oğlumda bağırıyor ama sanki bağırmayı seviyor konuşuyor gibi bağırıyor ağlamıyor kendi kendinin sesini mi seviyor nedense canının istemediği birşey olunca da sinirli sinirli bağırıyor
Canım kan fazla mı minik minik kılcal mi mukusun içinde böyle. eğer imkanın varsa klaire labs infant probiyotik çok tavsiye ederim canım
Eğer aşırı huzursuzluk varsa sen yumurta beyazı ve sute dikkat et
Bülent bey huzursuzluğu göz ardı ediyor ve ek gıda ile kan ve mukusu çözüyor yani biraz bağırsakları yorarak ama ben probiyotik tavsiye ediyorum
Benim bebeğim kiz canim ama ben neredeyse cani acıyacak diye asi bile yaptırmayacağım. Alerji testi yapacaklar diye günlerce huzursuz oldum. Benimki de biraz abartı ama büyüyünce kendi isterse deldirsin diyorum ben.Kızlar merhaba. Size bir sorum olacak. Kız bebişlerinize küpe taktırmayı düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi alayım
Allah yardımcımız olsunnnBenimkide kalkıyor nerdeyse saat başı bazen.çok yorgun düşüyorum geceleri ama biz azınlığız galiba çoğu bebiş gece güzel uyuyor gibi
Bende onu aldım bakalım henüz denemedik bebişle ama dediğin gibi çok pratik duruyor
benimki patates yemedi çıkardı direk havucuda:) napcam bilmiyorumKan minicik minicik genelde toplu iğne ucu kadar.. probiyotik doktor biriktirdim bize bulent bey yoksa kullanırdım ne gerekiyorsa.. bakalim denemelere başladım patates ile biraz toparlayacak mi bağırsakları.. Ama ilk defa deniyorum ben oturup duruyor patatesi çatalla ezdim bi turlu 9nu tutması gerektiğini anlamıyor. Sizinkiler de ilk yutma hareketinde zorladılar mi
Çok yakışıyor kupe kızlara ama bir kızım olsa asla kıyamazdım canım giderdi deldiremezdim aklı erip ben istiyorum diyene kadar beklerdimKızlar merhaba. Size bir sorum olacak. Kız bebişlerinize küpe taktırmayı düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi alayım
Valla ne versem yiyor öyle bağırıyor ki biz yerken meraktan tadları merak ediyor pütür pütür iri iri veriyorum kendi damağında eziyor çok yemek yemeyi istiyor pilavı patatesi yiyor ekmek yemek istiyor dün salatanın suyu ve yağıyla minik ekmek verdim yedi daha çok bağırmaya başladı 3 4 kez verdim iri iri nohut kadar fındık kadar kendi eziyor yutuyor hiç çıkartmıyorKan minicik minicik genelde toplu iğne ucu kadar.. probiyotik doktor biriktirdim bize bulent bey yoksa kullanırdım ne gerekiyorsa.. bakalim denemelere başladım patates ile biraz toparlayacak mi bağırsakları.. Ama ilk defa deniyorum ben oturup duruyor patatesi çatalla ezdim bi turlu 9nu tutması gerektiğini anlamıyor. Sizinkiler de ilk yutma hareketinde zorladılar mi
Valla Allahım en büyük nimeti çok değerli mümkün olduğunca yoğun şekilde emzirmek istiyorum yoksa bebeğim oturup yemek yiyecek bir bebek her ne kadar eksilmez dense de ek gıda da anne sütü alımı azalıyor şimdilik sütüme çok güveniyorum bebegimin doydugunu biliyorum ufak tefek şeyler vererek anne sütüyle devam ediyorum anneler bilir zaten yeterli gelmediğini hissettiğimde doyumluk öğünler veririmYa bende ek gıdaya hemen geçmek istemiyorum sanki ek gıda verince emmeyi bırakır gibime geliyor
Activia sade ile mayalıyorum . 1 TL günlük şişe süte 1 kutu activia , 75 derece 10 dk ısıttığım fırında 6 saat ağzı açık bekletiyorum , sonra 4 saadette buzdolabında ağzı açık , en son kapakları kapatıyorum ve sabaha taş gibi yoğurt maşallah maşallahKızlar yoğurt mayası için ne kullanıyorsunuz
Bu tarifi deneyeyim bende çok açıklayıcı olmuş sağol tatlımActivia sade ile mayalıyorum . 1 TL günlük şişe süte 1 kutu activia , 75 derece 10 dk ısıttığım fırında 6 saat ağzı açık bekletiyorum , sonra 4 saadette buzdolabında ağzı açık , en son kapakları kapatıyorum ve sabaha taş gibi yoğurt maşallah maşallah
Amin canım bizim bebişler çok benziyor heralde bende yedirmiyorum bir tatlı kaşığı anca sonra ağlamaya başlıyor zorlamakta istemiyorum napcağımı şaşırdımAllah yardımcımız olsunnn
benimki patates yemedi çıkardı direk havucuda:) napcam bilmiyorum
Ben yoğurt makinesi alacaktım ama bu tarifle vazgeçtimBu tarifi deneyeyim bende çok açıklayıcı olmuş sağol tatlım