- 15 Aralık 2023
- 1.971
- 2.545
- 28
Millet konuşacak bir şeyi mutlaka bulur. Kendin için en iyi olanı yap lütfen. Dünyayı önlerine sersek neden arka tarafa sermedin diyecek milyon tane insanla çevrili etrafımız. Boşuna milleti kafana takma..
Millet hep konuşuyor ki zaten , ne yapsan konuşuyor . Yapmadığını bile konuşuyor . Destek olmaya gelince kimseden ses yok ama . Eve geldim dün evde 20 kişi vardı güya beni görmeye geldiler elleri bomboş . Annem çay börek bişiler yaptı yediler gittiler . Aaa sütün gelmedi mi ?? Ay çocuk gerçekten iyi mi??? Güle güle deme sütün kesilir. Daha neler neler . Ona kızıyorum zaten BANANEEE MİLLETTEN. Bu çocuğun ağrısını sancısını ben çektim sizce benden daha fazla üzülüyor olabilir misiniz ? Ah neyse dolmuşum ben daha oysa 5 gündür lohusayımO millet önüne baksın, onlara mı kalmış yeni doğum yapmış evladını bekleyen bir kadına el uzatmak? Eski kadınlar hep böyle galiba, en moderni dahil. Eminim benimki de ne alaka vs derdi. Ağlamak istiyorsan kendini hiç tutma, ağla gitsin. Üzülürse üzülsün yanındakiler de. Saçını boyatmak istiyorsan hiç erteleme, yakında bebon gelince vakit bulamayıp pişman olursun sonra önce sen iyi ol ki bebeğine iyi bakabilesin.