Canlar biz muayeneden çıktık haberler iyi çok şükür
15 günde 120 gr almış bebiş 3300 olmuş demek ki diyet çok işe yaramış. Kendimi büyük bir iş başarmış gibi hissediyorum
Diğer doktorun dediklerini de konuştuk, hepsine de makul bir açıklama yaptı içimize sinecek cinsten. Gebelik şekerin olsa diyete rağmen bile bu değerleri göremezdin dedi. Sen yine diyete devam et hatta biraz da esnetebilirsin çok kendini kasma dedi. Doğum tarihi ile ilgili sordum, görelim 40 haftayı dedi. Nasıl yani hocam sezaryene almayacak mısınız dedim? Yok gidişat böyle olursa doğurursun zorla sezaryen niye yaptıralım dedi
Benim için de yeniden bir doğum yapma imkanı doğdu, hayırlısıyla nasip de olur inşallah
Gerçekten rahat doktor can yani, insan kendini bir şeyleri başarabilirmiş gibi hissediyor, sağlıklı hissediyor. Diğerinden ilk çıktığımda hasta çocuğu olacak hasta bir kadın gibi hissetmiştim kendimi
Yine Allah bilir olacakları ama en azından gama kedere boğmadı bizi erkenden. Darısı başınıza, herkes güzel haberler alır umarım peş peşe
Artık güzel kızlar eklesin pozu atamıyoruz, sıkışmış biraz tosbik, sadece yandan görüyoruz o da maşallah yanaktan ibaret