2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar bugün doktor disler başlamış dedi ama bir kaç ay sürebilirmis.. bi de akşamları huysuzlasmaya basladı.. cok fazla bagiriyor da.. baya yorucu olmaya başladı.. kehribar kolyeyi 4. Ayda takarim diye düşünmüştüm ama alacagim hemen insaallah ise yarar ama bizimkinin daha boynu cikmadi ortaya, bıdıkli bir sey.. sizlerin bebekler de böyle huysuzluk yapiyor mu.. bu dis huysuzluguysa bir kaç ay boyle huzursuzlanacakmi..

Butun bebekler asi olduklari gunu halsiz ve uykulu geçirdiler bizimki asi olunca cin gibi oluyor .. bir türlü uyutamiyirum.. banyo yapınca da öyle ters bi bebek
Bugun aynı şeyi aklımdan geçirdim banyo yaparken keyifli ama çok gaz yapiyor. Gaz sorunumuz bitti cok sukur ama banyodan sonra 4 5 saat illallah ettiriyor. Kan ter içinde kalıyoruz kari koca.

Geçmiş olsun canım ben ankaradayım veni vidi göz Hastanesi var oraya götürdüm kucağıma aldım bizde de ışıkla baktı birde bi aletle daha birseye baktı kucağımda olduğu için ben göremedim ama ışığı takip etmiş annemde benimleydi Dr hersey yolunda dedi eğer sulanma olursa yada gözlerde kayma olursa getir yoksa 1 yaşında görmek istiyorum dedi çok kısa sürdü zaten hatta verdiğim paraya acıdım bu muydu dedim keşke bizde de sağlık ocağında baksalardı

Bende verdiğim paraya acıdım valla boşuna götürdüm .Adana'da daha detaylı bakiyorlarmis yakında gideceğiz o zaman bı daha götüreceğim . İki dk sürmedi muane 150 TL gitti . Sağlıkçı akrabamız öyle olmaz göz muanesi dedi oda çocuğunu göstermiş anlattı .eşime goturmeyelim dedim eşimde pişman oldu götürdüğüne. En idali bir yaş mis zaten göz için

Kızlar benim kızda sabah 5ten beri kıvraniyor ya gazini cikardimi rahat ama cikarana kadar bende uyuyamıyorum saat kac oldu hala ayaktayiz.sizinkilerde böyle sorun var mı halbuki bugun de doktor gaz sancilarınız az kalmis rahatlarsiniz artik demisti..nerdee

Kızlar neden doğum kontrol hapı kullanmak yerine
Aynı dert bende de var. Sözde bitecekti ek birşey kullanmaya bile gerek yok artık dedi doktor ama bizde 5 civarı başlıyoruz ıkınmalara. Gün içinde birşey yok ama bu sabaha karşı ne oluyor anlamıyorum.

Yediklerimiz 12 saate geçiyor süte akşam saatinde yediklerimiz dokunuyor.

Dondurucuda ki sütü nasıl çözdürüp verdiniz bebeğinize ?

işe yarıyor evt.2 doğumumda da kullandım.

6aya kadar kalabiliyor nofrostlarda hiçbir şey olmuyor. ben ama stoğum fazla olduğunfan ve evde çalışmam kesinleştiğinden sütlerimin bir kısmını kanser hastası birine bağışladım.

Maşallah kuzuya Menenjiti daha sonraki aylarda yaptırıcam kızımda da öyle yapmıştım xzorunlu aşılar çök bu aylarda önce onlar bitsin diye düşündüm
Cabim sagol cevabin icin.. icim rahatlqdi bizim saglik ocağındaki ebe de agir gelir 1 yastan sonra tek doz yapalim dedi de doktorumuz cok pimpirikli ben de ondan pimpiriklendim.. simdi sizin doktorlar da hep bekleyebiliriz demisler icim rahat beklerim..

Şifa olsun inşallah emsin daha iyi

Canim menenjit yaptırdınız mi yoksa sadece rota mi. Doktorunuz menenjit 8cin bir plan yapti mi
Sadece rota yaptırdık canım. Menenjit için 1 yaş dedi doktorumuz
Size de geçmiş olsun canım. Haklısın evet kısa sürmüş ama başka yapacakları birşey yok demekki. Boşver önemli olan sağlıklı olması zaten öyleymiş de şükür. Sizin sağlık ocağındaki doktor neden bakmadı acaba genelde bakıyorlar diye biliyorum ben

Evet ya gün icinde bizde iyiyiz ama sabaha karşı coşuyor resmen

Canım sende bebeginde alerjiden süpheliniyordun degil mi yanlıs mı hatirliyorum rota asisi yapinca sorun oldu mu bebeginde bir degisiklik farkettin mi...bende yaptırip yaptırmamk arasinda kaldim alerjisi daha cok etkiliyormus yan etki yapiyormus falan dr sorun olmaz dedi ama alerjisi olanlarda genelde yaptirmiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…