2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Denemelik alırım premium care pahalı bir o iyi geldi
Molfix iyi gelmedi normal primalar iyi gelmedi
Bende başka şeyler deniyorum tutmadi
Şuan doktorun verdiği mama ile bende sürekli bez degsitiyirum ve prima yetmiyir
Diğerleri ishal ya hep sızdırıyor
Sizin bebegniz kaç kilo baby turco prima gibi buyuk degil prima da 3 kullanıyorsanız baby turco da 4yada 5 numara alın. İnanın bezlerin boyu küçük hele bide bebişin bacakları tombul ise lastikleri cok iz yapıyor. Buyuk bez de kaka belden yukarı cıkmıyor iyi oluyor.

Genel de prima premium care iyi geliyor diyenlere başka baz iyi gelmiyor deneme paketi alın. Az cıkıyor iyi gelmezse siz kullanırsınız. Ben adetimin ilk iki günü bebek bezi kullanıyorum 😄

Sizin bebegniz kaç kilo baby turco prima gibi buyuk degil prima da 3 kullanıyorsanız baby turco da 4yada 5 numara alın. İnanın bezlerin boyu küçük hele bide bebişin bacakları tombul ise lastikleri cok iz yapıyor. Buyuk bez de kaka belden yukarı cıkmıyor iyi oluyor.

Genel de prima premium care iyi geliyor diyenlere başka baz iyi gelmiyor deneme paketi alın. Az cıkıyor iyi gelmezse siz kullanırsınız. Ben adetimin ilk iki günü bebek bezi kullanıyorum 😄
Hmm benimki ucaylik olacak
Haftaya en son beş buçuk kiloydu
Bakalım bu ishalden kilo alabildi mi

Slm kizlar bisey soracam benim kiz 3 ayi gecti normalde gunde 2 yada 3 kez yapiyordudun 6 bugunde bu 4.cu kakasi bu kilo alimini etkilermi en son gittigimizde normaldi ama simdi boyle yapinca kafama takildi 🤔🤔

Uyuyor diye iki üç gündür içmedim melisa bugün yine uyuyamıyor kızım. Sabah 7 den beri yapışık ikiz gibiyiz başka hiçbişey yapamıyorum . Kahvaltı yapabildiğime şükrettim.
Bende tam size soracaktım Melisa çayı deneyiminiz nasıl gidiyor diye.

Bende tam size soracaktım Melisa çayı deneyiminiz nasıl gidiyor diye.
İyi gidiyordu valla sonra bir de köye gittik orada uyudu bol bol ben de içmedim. Şimdi eve gelince yine uykusuzluk başladı. Yarın yine başlayacağım 😊 doktorumuza sordum bugün evet melisa rahatlatır dalmasına yardımcı olur ama sürekli içmeyin arada bir değiştirin rezene falan için o da rahatlatır dedi

Bugün yoğun bir gündü önce rota aşısı ardından göz kontrolü hersey yokunda çok şükürler olsun
Umarım herkes iyidir
Bizim de kontrolümüz vardı bugün hem de rota aşısını yaptırdık. Kalçada tip 2 a çıkmıştı düzelmiş Allah a şükür. Göz kontrolünüzü kim yaptı bizim birtek sağlık ocağında baktılar gözüne ışıkla falan

Solgar brewers yeast kullananlar vardı nasıl işe yaradımı şimdi sipariş verdim malum benim erken doğum oldu ya 6 aydır sağıyorum son 3 aydır da kızım yanımda diye emziriyorum sağdıklarımı da veriyodum dondurucu dolu diye güvenip ama malum hazıra dağ dayanmazmış inşallah sütü artırır ki tekrar stok yapabilirim kullananlar acil cvp verebilir mi

Bizim de kontrolümüz vardı bugün hem de rota aşısını yaptırdık. Kalçada tip 2 a çıkmıştı düzelmiş Allah a şükür. Göz kontrolünüzü kim yaptı bizim birtek sağlık ocağında baktılar gözüne ışıkla falan
Canim menenjit yaptırdınız mi yoksa sadece rota mi. Doktorunuz menenjit 8cin bir plan yapti mi

Solgar brewers yeast kullananlar vardı nasıl işe yaradımı şimdi sipariş verdim malum benim erken doğum oldu ya 6 aydır sağıyorum son 3 aydır da kızım yanımda diye emziriyorum sağdıklarımı da veriyodum dondurucu dolu diye güvenip ama malum hazıra dağ dayanmazmış inşallah sütü artırır ki tekrar stok yapabilirim kullananlar acil cvp verebilir mi
Kullandım günde altı tane aldım faydasını gördüm artış oldugunda bıraktım ara ara azalma oluyor iki üç günlük yorgunluk uykusuzluktan o zaman hemen içiyorum.
Artık terbiye olmuştur o kadar sagma ya bide bebek emiyorsa süt azalmamıştır inşallah

Ben de sagdıgınız sütleri sorayım üç ayı geçen sütünüz var mı bine yaptınız onları dondurucu da üç ay kalmalı yazıyor

Kullandım günde altı tane aldım faydasını gördüm artış oldugunda bıraktım ara ara azalma oluyor iki üç günlük yorgunluk uykusuzluktan o zaman hemen içiyorum.
Artık terbiye olmuştur o kadar sagma ya bide bebek emiyorsa süt azalmamıştır inşallah

Ben de sagdıgınız sütleri sorayım üç ayı geçen sütünüz var mı bine yaptınız onları dondurucu da üç ay kalmalı yazıyor
Ben hem emziriyorum hem dondurduklarımı veriyorum çözdürüp ısıtıp eger derin dondurucudaysa 6 aya kadar dayanıyo demişlerdi varsa sizinde 3 aylık verin derim beklemesin ben nasılsa çok diye biriktirmeyi bırakmıştım ama bitti gibi emzirirken çabuk yoruluyo(prematüre benim bebeğim) ve eskisi kadar değil öğlene kadar iyi gece vs ama öğleden sonra azalıyor malesef

Eşim korun muyor ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ..yani doğum dan beri topasan 5 defa birliktelik olmuştur şans ya 3 sene tutma iki ayda tut 😖 test yapmaya korkuyorum . Eşime kalsa o hemen ikinciyi olsun diyor bide 😒
Canim dongulerimiz duzenli deil kacamak olmadigina eminsen sorun yoktur gecikmen normal daha vucud anca toparlicak bi kac ay sonra duzene girer
Kizlar merhaba, yarin rota aşısı yaptırmaya gideceğim.. bizim doktor menenjit aşılarını da yaptirma taraftari.. ama bugün o kadar huysuz ki aşıyı kaldirabilecegini düşünmüyorum.. osman gonulali dinledim o da 9. Aydan sonra yapılmasını öneririm diyor. Sizin doktorlar neler söyledi menenjit aşılarını ne zaman yaptiracaksinix. Cok kararsiz kaldım lütfen bana döner misiniz.. bu ayda da başlarsak cok fazla doz, yqptir.amiz gerekiyor
Benim doktorum zaten 6. Aya kadar bir suru asi var dedi en erken 5. Ayda oneriyorum dedi cunku 5. Ayda devlet asisi yok rota 2. Doz ve menenjit olucaz
Ben 3 aydır regl olmamıştım bugün oldum ama
Bende tam 3. Ayimizi doldurdugumuz gun oldum 10 subat 😍

Ben hem emziriyorum hem dondurduklarımı veriyorum çözdürüp ısıtıp eger derin dondurucudaysa 6 aya kadar dayanıyo demişlerdi varsa sizinde 3 aylık verin derim beklemesin ben nasılsa çok diye biriktirmeyi bırakmıştım ama bitti gibi emzirirken çabuk yoruluyo(prematüre benim bebeğim) ve eskisi kadar değil öğlene kadar iyi gece vs ama öğleden sonra azalıyor malesef
Biliyorum grubumuzun ilk bebegisiniz gram gram kilo alışının haberini beklemiştim cok sevinmiştim büyüdükçe 💕💕💕

Benim bir buçuk aylıkken sütüm kesildi neredeyse. Pompa ile bile damla damla geliyordu. Ben süt artışı için tomrisin emzirme notlarını uyguladım solgar ın tabletle cok İyi oldu. Tomrisin emzirme notlarını İnternetten yorumları ile birlikte okuyun derim

Minik bebiş e cok İyi gelir inşallah 🙏

Yeni doganken cok emmedi o yuzden sagıp koyduklarım var su anda biberondan içmiyor emiyor sadece denedim almadı. Ben de ilk süt çözüp içmezse atmayayım diye ek gıdasına koymaya karar verdim

X