- 2 Mart 2024
- 850
- 777
- 29
anam senin de yataklardan yana hiç yüzün gülmemişAy benim yatak çok yüksek zaten 35 cm miydi neydi, zaten yatakla yapışmıyor park yatak asla. Bi de buna dertlencem şimdi fjkf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam senin de yataklardan yana hiç yüzün gülmemişAy benim yatak çok yüksek zaten 35 cm miydi neydi, zaten yatakla yapışmıyor park yatak asla. Bi de buna dertlencem şimdi fjkf
Altına kalın bir battaniye ya da yorgan koyabilirsin bozmuyorsa açısını. Bize beşikle beraber bir yatak gelmişti onu beğenmemiştik sonradan aldığımız yatakla ikisini üst üste koyunca tam oldu mesela.Park yatağı kurduk biz de ama yatak yüksek geldi ya üzüldüm zaten içinde de yazıyormuş zaten 5 cm döşek kullanın diye
Ay pozitif bir sey söyleyen bir tek sen oldun biliyor musun? Genelde yorumlar iyi cesaret, biz 2. Ye cesaret edemiyoruz falan oluyor ya da hiç birsey demiyorlar insanın bi canı sıkılıyor iyi geldi teşekkür ederimAa yok ben 3 çocuk kısmını bayıldığım için söylemiştim, bolluk, hayata dair zenginlik hissi veriyor bana evde çok çocuk olması her şey hepimizin gönlünce, bal kaymak gibi olsun inşallah
Evet oraya koyacan. Bizim yatakta yüksek valla. Bakalım nasıl olacak. Düdük gibi olmaz inşallah
Şu alt açma tablası mıdır nedir onu da takmadım içim daraldı, zaten yatak yüksek bizim aynı yere denk geliyor yatakta alırım altını diye düşündüm. Bi taraf alt açma bi tarafta dönence var falan çocuğu görmeye yer kalmadıanam senin de yataklardan yana hiç yüzün gülmemiş
Yüksek geldi kuzum yatak küçük değil, 5 olması gerekiyormuş benimki 11. Kullanılır yani bebekken dert değil de az büyüyünce zor olur gibiAltına kalın bir battaniye ya da yorgan koyabilirsin bozmuyorsa açısını. Bize beşikle beraber bir yatak gelmişti onu beğenmemiştik sonradan aldığımız yatakla ikisini üst üste koyunca tam oldu mesela.
Hııı anladım ben yatağınız beşikten yüksek kaldı gibi düşünmüştüm. Peki kademeli değil mi, zamanla aşağı inmeyecek mi zaten bebek büyüdüğünde?Yüksek geldi kuzum yatak küçük değil, 5 olması gerekiyormuş benimki 11. Kullanılır yani bebekken dert değil de az büyüyünce zor olur gibi
Ay evet ikisini aynı anda takınca bebeği alıp bırakmaya kalmıyor, bana da daral geldi kdjdjd alt değiştirme şeyi hantal bişey ya ben de çok sevmedim zatenŞu alt açma tablası mıdır nedir onu da takmadım içim daraldı, zaten yatak yüksek bizim aynı yere denk geliyor yatakta alırım altını diye düşündüm. Bi taraf alt açma bi tarafta dönence var falan çocuğu görmeye yer kalmadı
Aa yok artık! Üç çocuk bana hep çok güzel gelmiştir, Allah biliyor kalbimde de var ama bu konuda ne desek boş, zaman gösterecek Bir de senin yaş aralıkları falan da çok güzel olmuş maşallah Zaten stalkerin gibi sürekli seni darlamamdan ne kadar hayranlık duyduğumu fark etmiyor musun? Yok ne hissediyorsun, yok bebeler ne düşünüyor Senin deneyimin buradan beni bile heyecanlandırıyorAy pozitif bir sey söyleyen bir tek sen oldun biliyor musun? Genelde yorumlar iyi cesaret, biz 2. Ye cesaret edemiyoruz falan oluyor ya da hiç birsey demiyorlar insanın bi canı sıkılıyor iyi geldi teşekkür ederim
Biz de üç kardeşiz çok güzel bir şey bence de Hele ki büyüdüğünde öyle bir kolaylık ki hem aile hem diğer kardeşler için. En küçük kardeşim benden 8 yaş küçük, üniversiteyi yeni bitirdi. Ben çağırırım benim yanıma gelir yardımcı olur, evde hep anneme yardımcıdır, diğer ablasına en yakın arkadaştır. Tabi evin küçüğü olduğu için onun da bir dediği iki edilmez çoğu zaman, o anlamda da herkesle arayı iyi tutar neyi kimden isteyeceğini çok iyi bilir Bebekliği çocukluğu da çok güzeldi evin içinde senelerce hep bir şenlik Eşim de çok istiyor 3 çocuk tabi önce birincinin doğması ikincinin olması gerekiyor bunun içinAy pozitif bir sey söyleyen bir tek sen oldun biliyor musun? Genelde yorumlar iyi cesaret, biz 2. Ye cesaret edemiyoruz falan oluyor ya da hiç birsey demiyorlar insanın bi canı sıkılıyor iyi geldi teşekkür ederim
Ayy hayırlı olsun, rabbim çok çok güzel günler göstersin sizeKızlar selam Umarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar
outoffit canim tabloya eklemen icin 18 Kasım 37+2 de 3200gr 50 cm doğdu Arda Tuna
İnecek anam bakayım böyle kullanamazsak kendi yatağını kullanırızHııı anladım ben yatağınız beşikten yüksek kaldı gibi düşünmüştüm. Peki kademeli değil mi, zamanla aşağı inmeyecek mi zaten bebek büyüdüğünde?
Aaaa hayırlı olsunnn ilk Arda’mız geldi demek Maşallah size, çok sevindim her şeyin güzel geçmesine canımKızlar selam Umarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar
outoffit canim tabloya eklemen icin 18 Kasım 37+2 de 3200gr 50 cm doğdu Arda Tuna
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün, şansı bahtı açık olsun Her şeyin yolunda gitmiş olmasına çok sevindimKızlar selam Umarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar
Senin bi ara da baya fark çıkmamış mıydı başka bi doktorda yanlış mı hatırlıyorumKızlar kafam karmakarışık oldu benim ya dün kendi doktoruma gittiğimde bir haftadır bebeğin kilosu artmamıştı. Duruşla alakalı olabilir ya da doğru sonuç için iki haftada bir bakılması gerekir demişti. 36+3 oldum bugün dün kilosu 2870di. Bugün evin orda hastanede açlık tokluk kan şekeri verdim o ara burdaki ultrasonda nasıl çıkacak acaba dedim. Doktor bana senin bebek imkansız 2800lerde olması 3500 senin bebek dedi 3500 nasıl olabilir falan dedim iri bebek benim ultrasonum yanılmaz falan dedi. Bu bebek 4 kg doğar eğer iki hafta sonra doğumun olursa dedi, hangisi doğru söylüyor anlamadım ben bu işi. Bence her ultrason farklı ölçüyor
Ablam da aynı baskıları çok duymuştu. Onun yaş aralıkları 3.5 ve 3 baya da yakınlar birbirine. Birini düzene soktu hamile kaldı gibi oldu. Hatta şimdi şey diyorlarmış 4.yü düşünmezsin artık dimi falan. O da bişey diyemez sinir olup duruyor sürekli ama çocukların sorumluluk alması olsun birbiriyle oynamaları idare etmeleri falan o kadar güzel ki. Bişey olunca birbirlerini bekliyorlar yemek için. Marketten birine bişey alınca diğer kardeşlerine de beğeniyorlar o da ister şimdi diyorlar falan bayılıyorum ben. Senin için belki zor oluyordur ama ilerde kardeş çok güzel bişey oluyor. Keşke benim daha çok kardeşim olsaydı derim yaniAy pozitif bir sey söyleyen bir tek sen oldun biliyor musun? Genelde yorumlar iyi cesaret, biz 2. Ye cesaret edemiyoruz falan oluyor ya da hiç birsey demiyorlar insanın bi canı sıkılıyor iyi geldi teşekkür ederim
Ben de özlük ile görüştüğümde 5 haftalık sürenin doğum sonrasına aktarılması için fiilen çalışmanız gerekiyor dedi. Yani sebep ne olurda olsun işe gitmediğin gün o süreçten kesiliyor . Bu yıl yanacak olan 20 gün yıllık iznim vardı kullanamıyorum bu süreçte. Çünkü çalışabilir aldıktan sonra yıllık iznimi dahi kullansam doğum sonrası izinden kesiliyorRaporlamadaki kişi bilir hocam ama çalışamaz alınır erken olunca sanırım. Rapor konusunu da ilçe milli eğitimi arayıp sorun hocam yine de ama bana bu şekilde söylediler. İnternetten baktığımda da farklı görüşler vardı ama genel kanı bu şekilde. Yine de kurumdan kuruma değişebilir yazıyordu bazı yerlerde.
Çok zorlandım ama rapor alamadım bu sebepten. Bu hafta izne ayrıldım bende. İnşallah izinden gitmiyordur. İki gün bile olsa insan üzülüyor. Şu ücretli izinleri 6 aya uzatma mevzusu umarım çıkar.
Güncelleme: sabah yediğimi çıkardım dbdkdjdşTamam canım güncelle beni. O nahoşluğu bilirim, çok keyifsiz oluyor. Bakalım akşama ne olacak