Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Ben de özlük ile görüştüğümde 5 haftalık sürenin doğum sonrasına aktarılması için fiilen çalışmanız gerekiyor dedi. Yani sebep ne olurda olsun işe gitmediğin gün o süreçten kesiliyor . Bu yıl yanacak olan 20 gün yıllık iznim vardı kullanamıyorum bu süreçte. Çünkü çalışabilir aldıktan sonra yıllık iznimi dahi kullansam doğum sonrası izinden kesiliyor
Evet fiili çalışma istiyorlar malesef. Bilseniz 32 hafta öncesinde kullanırdınız yazık olmuş 20 günde az değil ya aslında işyeri anlayışlı olsa parasını verir de hangi vicdanlı insan yapar o meçhul.

O zaman ben hiç bırakmaya çalışmayayım. Bu akşam içmesem mi ki diyordum da gerek yok ya, o keyifsiz kusmalı ağrılı hallerimi çekemicem
Yok yavrum hiç bırakma bence zararı da yok, aşırı midem yanıyor ağzıma geliyor her şey. Yarın kontrolüm var yazdıracağım bakalım gece nasıl olacak şu an çok zor

Aa yok artık! Üç çocuk bana hep çok güzel gelmiştir, Allah biliyor kalbimde de var ama bu konuda ne desek boş, zaman gösterecek 🥰 Bir de senin yaş aralıkları falan da çok güzel olmuş maşallah 🧿🧿 Zaten stalkerin gibi sürekli seni darlamamdan ne kadar hayranlık duyduğumu fark etmiyor musun? 😂😂 Yok ne hissediyorsun, yok bebeler ne düşünüyor 😂😂 Senin deneyimin buradan beni bile heyecanlandırıyor 🧿

Allahım size hep sağlıkla, güzel günlerini göstersin 🙏🏻
Valla burda hepinizin yorumları oyle kıymetli ki😍 kendimi daha bi güclü hissettim resmen. Benim cocukların aralar 5er yıl oldu hep ilk cocugum da evlendikten 4 sene sonra olmuştu yani hepsi sindire sindire oldu resmen. Az yas aralıgı da cocukların arkadaş gibi büyümeleri acısından iyi ama onu ben yapamazdım mesela karakterime uymazdı.
Allah hepimize cocuklarımızla ailemizle güzel günler göstersin inş 💜🦋

Kızlar selam 🌸 Umarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım 🥳🥳 daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım 🤣🤣 gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar 🙃

outoffit outoffit canim tabloya eklemen icin 18 Kasım 37+2 de 3200gr 50 cm doğdu Arda Tuna 🩵
Hayırlı uğurlu olsun canımm🥰

Biz de üç kardeşiz çok güzel bir şey bence de 🌸 Hele ki büyüdüğünde öyle bir kolaylık ki hem aile hem diğer kardeşler için. En küçük kardeşim benden 8 yaş küçük, üniversiteyi yeni bitirdi. Ben çağırırım benim yanıma gelir yardımcı olur, evde hep anneme yardımcıdır, diğer ablasına en yakın arkadaştır. Tabi evin küçüğü olduğu için onun da bir dediği iki edilmez çoğu zaman, o anlamda da herkesle arayı iyi tutar neyi kimden isteyeceğini çok iyi bilir 😂 Bebekliği çocukluğu da çok güzeldi evin içinde senelerce hep bir şenlik 🥰 Eşim de çok istiyor 3 çocuk tabi önce birincinin doğması ikincinin olması gerekiyor bunun için 😂
Biz 4 kardeşiz ben en büyügüm büyürken gıcık oluyordum biraz kardeşlerime ama simdi cok güzel oluyor mesela bir sey olsa birimizden birimiz koşuyoruz birbirimizin işine. Kardeşin kıymeti genelde biraz büyüyünce anlaşılıyor. Kendi keyfim için cocukları bu güzellikten mahrum bırakmam pek iyi olmazdı heralde. Eşime kalsa 4. Yü de istiyor da bizim aralıklar fazla yaş ileri e bi de zaten bu zor oldu amhım cok düşmüş doktor anca tüp bebekle olur dedi biz dedik aşılama deneyelim cok şükür ilk sefer de tuttu ama sonrasınj bilmiyorum artık bence 3 iyi 😂

Kızlar selam 🌸 Umarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım 🥳🥳 daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım 🤣🤣 gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar 🙃

outoffit outoffit canim tabloya eklemen icin 18 Kasım 37+2 de 3200gr 50 cm doğdu Arda Tuna 🩵
Ayy tebriik ederim gözünüz aydın. Grubun bebişleri gelmeye başlıyor artık yavas yavas ne güzel🤩

Evet fiili çalışma istiyorlar malesef. Bilseniz 32 hafta öncesinde kullanırdınız yazık olmuş 20 günde az değil ya aslında işyeri anlayışlı olsa parasını verir de hangi vicdanlı insan yapar o meçhul.
Memurum canım, evet bilseydim keşke kullanırdım öncesinde ilk aylarda kaç kere iş yerinde kusup çalışmaya devam ettim , onun yerine evde dinlenirdim misler gibi .

Ablam da aynı baskıları çok duymuştu. Onun yaş aralıkları 3.5 ve 3 baya da yakınlar birbirine. Birini düzene soktu hamile kaldı gibi oldu. Hatta şimdi şey diyorlarmış 4.yü düşünmezsin artık dimi falan. O da bişey diyemez sinir olup duruyor sürekli 😁 ama çocukların sorumluluk alması olsun birbiriyle oynamaları idare etmeleri falan o kadar güzel ki. Bişey olunca birbirlerini bekliyorlar yemek için. Marketten birine bişey alınca diğer kardeşlerine de beğeniyorlar o da ister şimdi diyorlar falan bayılıyorum ben. Senin için belki zor oluyordur ama ilerde kardeş çok güzel bişey oluyor. Keşke benim daha çok kardeşim olsaydı derim yani 😁
Ya işte insanlar da cok acaip sanki kendileri yapıyor cocugu. Gücüm kuvvetim halim vaktim yerinde belki 5 tane cocuk dogurcam senin ne üzerine vazife. Duyunca sinir oluyorum. Niye yapmıyorsun diyenler de niye yapıyorsun diyenler de Size ne? Ama sözüm dogurup dogurup ilgilenmeyenler sacma sapan yetiştirenler için diil tabi, ebeveynliğin hakkını verebilecekler en azından caba sarfedenler dogursun üresin😂

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeşini🥰🧿 bende yarın 37 e gireceğim. Cumartesi 37+2 olacağım dün gece çok şiddetli sancı yaşadım doğuruyorum sandım doktorum da muhtemelen sen 40 ı görmezsin 10 gün erken doğurursun dedi. Beni stres sardı iyice sağ salim pazartesiye gelsem sonrası Allah kerim 🤲😅 bide bugün akıntı gibi birşey geldi yarını zor ederim artık çözemedim nişan mı akıntı mı hayırlısı artık 🥹

Biz 4 kardeşiz ben en büyügüm büyürken gıcık oluyordum biraz kardeşlerime ama simdi cok güzel oluyor mesela bir sey olsa birimizden birimiz koşuyoruz birbirimizin işine. Kardeşin kıymeti genelde biraz büyüyünce anlaşılıyor. Kendi keyfim için cocukları bu güzellikten mahrum bırakmam pek iyi olmazdı heralde. Eşime kalsa 4. Yü de istiyor da bizim aralıklar fazla yaş ileri e bi de zaten bu zor oldu amhım cok düşmüş doktor anca tüp bebekle olur dedi biz dedik aşılama deneyelim cok şükür ilk sefer de tuttu ama sonrasınj bilmiyorum artık bence 3 iyi 😂
Bence de canım, ileri yaş gebeliklerin de başka riskleri var malum, 3 çocuk varken risk alıp dördüncüye kasmaya bence de gerek yok, bebiş sizi yıllarca oyalayacak zaten 😂 Evet, kardeşlik çok güzel yerini ne arkadaş doldurabiliyor ne kuzen ne başka bir şey Allah yokluklarını göstermesin 🙏 Büyüme aşamasında sorunlar oluyor evet 😂 Biz bir de hep kız olduğumuz için özellikle eşya paylaşımında belli bir yaşa kadar çok zorlanıyorduk 😂 Ama lise itibariyle her şey güzelleşiyor. 13-14 yaşa kadar olan kıskançlıklar falan yerini bir anda sırdaşlığa, en yakın arkadaşlığa bırakıyor 🥰 Çocukların da çok şanslı olacak bu anlamda inşallah bizimkilere de nasip olur kardeş 🥰🌸🙏

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeşini🥰🧿 bende yarın 37 e gireceğim. Cumartesi 37+2 olacağım dün gece çok şiddetli sancı yaşadım doğuruyorum sandım doktorum da muhtemelen sen 40 ı görmezsin 10 gün erken doğurursun dedi. Beni stres sardı iyice sağ salim pazartesiye gelsem sonrası Allah kerim 🤲😅 bide bugün akıntı gibi birşey geldi yarını zor ederim artık çözemedim nişan mı akıntı mı hayırlısı artık 🥹
Nişanda pembemsi bir kanamadan bahsediliyor canım ya da bir kan pıhtısından. Öyle bir şey miydi ??

Tansiyondan anlayan var mı kızlar? Üç gündür takip ediyorum. Genelde 13ün üstünde. Doktoruma yazdım görüldü attı 🙄 cevap yazmadı. Panik olmalı mıyım acaba? bu sağ solum. Soldan tansiyonum 10 çıkıyor 🙄 ikisi aşırı farklı
14/9 olunca direk gel denildi bana . Sizin de o sınırlarda geziyosunuz.Acile gidip bir görünün . idrarda protein, kan tahlillerini falan yapıyorlar. benim bu sekilde oldugunda ecopirin başlayalım dedi doktor.Tansiyon sıkıntı biraz mutlaka gidin doktora.

Doğumun nasıl başladı canım bu arada? Sancın mı oldu, suyun mu geldi, doktor mu artık alalım dedi anlatsana 😍😍

Şu alt açma tablası mıdır nedir onu da takmadım içim daraldı, zaten yatak yüksek bizim aynı yere denk geliyor yatakta alırım altını diye düşündüm. Bi taraf alt açma bi tarafta dönence var falan çocuğu görmeye yer kalmadı 😅
Canım ben de takmadım. Dediğin gibi çok daral geldi bana da çocuk bile sıkılır o ne öyle hiç alan yok 😃

Hayırlı olsun 💞💞🙏 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🥰 güzel haberler bir bir geliyor 🧿

X