- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.751
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım alerjiden şüpheleniyordum. Bir aya yakın diyet yaptım gazda falan düzelme olmuştu ama mukus devam ediyordu. Öyle olunca şimdi yavaştan bozmaya başlamıştım nasıl tepki verecek diye. Doktora sormuştum alerjik olanlar da yaptırıyor demişti. Ne yan etki yapıyormuş? Bugün çok huzursuzdu toplasan yarım saat bile uyumadı gündüz sürekli ağladı. Hiç aklıma gelmedi benim aşıdan dolayı mıydı acaba yaCanım sende bebeginde alerjiden süpheliniyordun degil mi yanlıs mı hatirliyorum rota asisi yapinca sorun oldu mu bebeginde bir degisiklik farkettin mi...bende yaptırip yaptırmamk arasinda kaldim alerjisi daha cok etkiliyormus yan etki yapiyormus falan dr sorun olmaz dedi ama alerjisi olanlarda genelde yaptirmiyor da
Benim bebek de alerjikEvet canım alerjiden şüpheleniyordum. Bir aya yakın diyet yaptım gazda falan düzelme olmuştu ama mukus devam ediyordu. Öyle olunca şimdi yavaştan bozmaya başlamıştım nasıl tepki verecek diye. Doktora sormuştum alerjik olanlar da yaptırıyor demişti. Ne yan etki yapıyormuş? Bugün çok huzursuzdu toplasan yarım saat bile uyumadı gündüz sürekli ağladı. Hiç aklıma gelmedi benim aşıdan dolayı mıydı acaba ya
Süt ve süt ürünleri tüketmedim canım. Şu tablo 41deki şeylere dikkat ettimBenim bebek de alerjik
Nasıl diyet yaptın cnm
Yan etkisi genelde kan gelebiliyormus mukus ishal gbi etkisi olabiliyormus huzursuzluk her asidan sonra olabiliyor zaten canım ya ne biliyim bende korkuyorum benimde diyerin 25.günü falan hafif mukus birde cıvık kakası öyleEvet canım alerjiden şüpheleniyordum. Bir aya yakın diyet yaptım gazda falan düzelme olmuştu ama mukus devam ediyordu. Öyle olunca şimdi yavaştan bozmaya başlamıştım nasıl tepki verecek diye. Doktora sormuştum alerjik olanlar da yaptırıyor demişti. Ne yan etki yapıyormuş? Bugün çok huzursuzdu toplasan yarım saat bile uyumadı gündüz sürekli ağladı. Hiç aklıma gelmedi benim aşıdan dolayı mıydı acaba ya
Kimi doktor da direkt suyun altında çözdürün diyor , oda ısısında bekletmeden , çeşmeden akam suyun altında ..kafam karışık o yüzdenÖnce oda ısında bekliyorum buzu çözülüyo sonra biberona koyup sıcak suyun içinde ılıtıyorum aybı doktorların hastanede yaptıkları gibi doktorumuz bu şekilde söyledi
Bizim doktorumuz ülkemiz dışardan kontrolsüz göç aldığı için istemişti bu aşıları özellikle kreşe gidecekse mutlaka yaptır dedi Mart ayında 4. Ay alışı bar 2. Ayda yapılanın ikinci dozuymuş Nisan’da da rota nın ikinci dozu var bınlr bi bitsin öyle başlıcamCabim sagol cevabin icin.. icim rahatlqdi bizim saglik ocağındaki ebe de agir gelir 1 yastan sonra tek doz yapalim dedi de doktorumuz cok pimpirikli ben de ondan pimpiriklendim.. simdi sizin doktorlar da hep bekleyebiliriz
Ben sağlık ocağındaki hemşiremden çok memnunum ama doktor tırtSadece rota yaptırdık canım. Menenjit için 1 yaş dedi doktorumuz
Size de geçmiş olsun canım. Haklısın evet kısa sürmüş ama başka yapacakları birşey yok demekki. Boşver önemli olan sağlıklı olması zaten öyleymiş de şükür. Sizin sağlık ocağındaki doktor neden bakmadı acaba genelde bakıyorlar diye biliyorum ben
Bizimde biraz alerjik bünyemiz bizim doktorumuz yaptırmadı canım rota.Evet canım alerjiden şüpheleniyordum. Bir aya yakın diyet yaptım gazda falan düzelme olmuştu ama mukus devam ediyordu. Öyle olunca şimdi yavaştan bozmaya başlamıştım nasıl tepki verecek diye. Doktora sormuştum alerjik olanlar da yaptırıyor demişti. Ne yan etki yapıyormuş? Bugün çok huzursuzdu toplasan yarım saat bile uyumadı gündüz sürekli ağladı. Hiç aklıma gelmedi benim aşıdan dolayı mıydı acaba ya
Ya bizimki de huysuzluktan mahvoldu uyumuyor, agliyor bagiriyor, kucağıma alınca yüzünü boynuma omzuma suruyor biyerine bisey olacak diye korkuyorum..rota aşısı yüzünden mi acaba.. ama dün yaptırmıştır bugun de etkisi devam eder mi ki. demek alerjisi olanlara yapilmiyormuymusBizimde biraz alerjik bünyemiz bizim doktorumuz yaptırmadı canım rota.
Benimkide gündüz toplasan 2 saat uyumuş tur genelde akşamları uyurKızlar bebeginizin gündüz uykusu nasıl benimki gündüz hic uyumuuor desem yeri var
Emdiriuirum vs yarım saat ancak
Hep böyle mama da veriyorum doymuyor değil yani
Ama gündüz ikisaat uyudmaid hiç
Gece dört saat vs uyuyir
Ama gunduz yok acaba neden
Oy kuzum benim aşıdan sonra bir kaç gün etkisi oluyor sadece huzursuzluk olsun yan etkisi başka etkiler olmasın daYa bizimki de huysuzluktan mahvoldu uyumuyor, agliyor bagiriyor, kucağıma alınca yüzünü boynuma omzuma suruyor biyerine bisey olacak diye korkuyorum..rota aşısı yüzünden mi acaba.. ama dün yaptırmıştır bugun de etkisi devam eder mi ki. demek alerjisi olanlara yapilmiyormuymus
.. bizim doktor hic anlatmadi ya direkt yapti. Gerci alerjisiyle falan da pek ilgilendiğii yok alerjisi var mi yok mu onu da bilemiyoruz ..
Yok canim iyi degil cok huzursuz ama oyle bos bir huzursu,luk degil.. resmen bir yeri agriyor o kadar belli ki karşımda yalvarıyor resmen bagiriyor bagiriyor ama aralikli sanki agri girip cikar gibiOy kuzum benim aşıdan sonra bir kaç gün etkisi oluyor sadece huzursuzluk olsun yan etkisi başka etkiler olmasın da
Bende yaptiramadigim için üzülmüştüm
Bugün nasıl biraz daha iyi mi
Canim biz de su kaçırdık biraz tesadüf mü bilmiyorum biraz atesi cikti aksama 37.5 37.7 civarında biraz ishal gibiydi bir günde gecti.. insaallah gecer sizinki deKızlar dün banyo yaptırdım su kaçtı ağzına herhalde sabahtan beri ağlıyor karni lik lik ediyor mahvolduk
Sorma ya mahvoldu agliyir uyutnaya çalışıyorum benimki doktorun verdiği mama sayesinde ishal hep deCanim biz de su kaçırdık biraz tesadüf mü bilmiyorum biraz atesi cikti aksama 37.5 37.7 civarında biraz ishal gibiydi bir günde gecti.. insaallah gecer sizinki de
Ya aglamalarina dayanilmiyor.. biz de perşembe rota aşısı yaptırdık. Disler de faaliyette dedi doktoru ne demekse artik cikar mi çıkmaz mi bilinmez,, tüm huzuru kaçtı youtube da ne kadar beyaz gurultu ne kadar ninni dua varsa dinlettim.. insaallah asidandir dişlere daha hazır değilim gaz yeni bitti.. seninkinin de problemini biliyorum canim once kaka yapamiyordu simdi de ishal oldu yavrucaklar bi duzen tutturamadık.. tez zamanda mamasını bulursunuz insaallah.. buradan bi arkadas demisti benim aklıma da yatti.. acaba ishal yapan mama ile bi önceki mamasını birlikte mi kullansanız doktoru ile konuşup bir öğün biri .. diğer öğün öbürü.. su kaçması gecer canim yarına merak etme..Sorma ya mahvoldu agliyir uyutnaya çalışıyorum benimki doktorun verdiği mama sayesinde ishal hep de
Aglamsina çözüm bulamadım
Ya aglamalarina dayanilmiyor.. biz de perşembe rota aşısı yaptırdık. Disler de faaliyette dedi doktoru ne demekse artik cikar mi çıkmaz mi bilinmez,, tüm huzuru kaçtı youtube da ne kadar beyaz gurultu ne kadar ninni dua varsa dinlettim.. insaallah asidandir dişlere daha hazır değilim gaz yeni bitti.. seninkinin de problemini biliyorum canim once kaka yapamiyordu simdi de ishal oldu yavrucaklar bi duzen tutturamadık.. tez zamanda mamasını bulursunuz insaallah.. buradan bi arkadas demisti benim aklıma da yatti.. acaba ishal yapan mama ile bi önceki mamasını birlikte mi kullansanız doktoru ile konuşup bir öğün biri .. diğer öğün öbürü.. su kaçması gecer canim yarınaSorma ya mahvoldu agliyir uyutnaya çalışıyorum benimki doktorun verdiği mama sayesinde ishal hep de
Aglamsina çözüm bulamadım