- 20 Mayıs 2024
- 1.031
- 1.253
- 48
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal muayene ücreti mı ödediniz çünkü Ayrintili ultrason deyince bile fiyat kaç katına çıkıyor malesefMerhaba kizlar. Dun yola cikmadan ozel bi hastaneye randevu alip gittim. Hersey yolunda mi diye. 20+6dayim. Sanirim doktor detayli ultrason yapti. Bobreklerinde bacak kemiklerine paramaklarina dudaklarina damagina kalbinin odaciklarina kafatasına beynine burnuna idrar kesisine akliniza gelebilecek hersey bakti doktor.
Ayini zamanda rahmi besleyen damarin sesini ve kordon bagindan gecen kan akışının sesini bile dinletti. Sanirim bu ayrintili ultrasondu.
Ve oglumuz bize yüzünü gösterdi cok büyülü bir andi buda![]()
Cok teşekkür ederimNormal muayene ücreti mı ödediniz çünkü Ayrintili ultrason deyince bile fiyat kaç katına çıkıyor malesefsizin adınıza sevindim iyi bir doktora denk gelmissiniz
![]()
Amin inşallah, Allah sağlık versin bütün bebeklere...Teşekkür ederim cevabınız için inşallahÖnemli olan açıklayıcı bir doktor olması evet. Gidip bir şey öğrenemeden gelmek kötü olabiliyor bazı doktorlara soru sormadan konuşmuyor mesela. İlk gebeliğimde de CD, boy boy ultrason fotoğrafları var bizim de açıp kaç kere baktım ki zaten. Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi gerçekten hiç önemli değil.
Merhaba ben Bursa da oturuyorum pembe mavi Feride hanım a gidiyorum çok memnunumMerhaba hanımlar mayıs anneleri grubundan geliyorum aranızda Bursa’da yaşayıp özel hayat hastanesine giden var mıdır? Eğer varsa hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye eder misiniz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Evet normal; birebir aynısı oluyor bende de…benimki de sola yaslanıyor hepSelam annelerşuan 18 haftalık hamileyim dün sabah sol tarafıma yatmış haldeydim ve yarı uyanık haldeyken birden bebeğim sağ tarafıma toplandı ve oradı sertleşti sırt üstü yattım biraz yarım saate düzeldi. Gün içnde ayaktayken farketmedim ama oturunca bi baktım yine sağ tarfa toplanmış karnım yamuk duruyordu. Sonra tekrar düzeldi birdaha olmadı. Bugün yarım saat önce oturur pozisyonda iken tekrar bebeğim sağ tarfa toplandı ve sağ tarafım sertleşti. Bunu yaşayan var mı normal bi durum mu sizce
Teşekkür ederim genellikle hep kasılma vs yazmışlar tedirgin oldum açıkcasıEvet normal; birebir aynısı oluyor bende de…benimki de sola yaslanıyor hep
Benimki de sağa toplaniyor ve orasi sertlesiyor bazenSelam annelerşuan 18 haftalık hamileyim dün sabah sol tarafıma yatmış haldeydim ve yarı uyanık haldeyken birden bebeğim sağ tarafıma toplandı ve oradı sertleşti sırt üstü yattım biraz yarım saate düzeldi. Gün içnde ayaktayken farketmedim ama oturunca bi baktım yine sağ tarfa toplanmış karnım yamuk duruyordu. Sonra tekrar düzeldi birdaha olmadı. Bugün yarım saat önce oturur pozisyonda iken tekrar bebeğim sağ tarfa toplandı ve sağ tarafım sertleşti. Bunu yaşayan var mı normal bi durum mu sizce
İnşallah normaldirBenimki de sağa toplaniyor ve orasi sertlesiyor bazen
Pembe mavi doğum paketi bana aşırı pahalı geldi canım orayı düşünmüyorum teşekkür ederimMerhaba ben Bursa da oturuyorum pembe mavi Feride hanım a gidiyorum çok memnunum
Yok değildir. Hatta bebek değil gaz bile olabilir. Bağırsaklar sıkışıyor artık. Bana geçen bi gaz sancısı girdi doğuruyorum sandım 15 dk sancıdan kıvrandım.Teşekkür ederim genellikle hep kasılma vs yazmışlar tedirgin oldum açıkcası
Kız solu erkek sagi severmismismis… hurafe ama dogru cikiyo gercekten. Isıdan dolayı diyen var karaciger ısısından dolayı saga sola kaciyorlarmis cinsiyete goreİnşallah normaldir![]()
Sağolun valla içimi rahatlattınız. Ben toplandığını hissediyorum yavaş yvaş kayıyo sağıma erken hisettim ben hareketlerini 16. Haftada şimdi dışardan bile belli oluyo tekmeleri o yüzden bebeğin olduğunu anlayabiliyorum. Bugün doktor kontroluüm var ama her doktorda aynı şeyi söylemiyor dedm tecrübesi olanlara sorayımYok değildir. Hatta bebek değil gaz bile olabilir. Bağırsaklar sıkışıyor artık. Bana geçen bi gaz sancısı girdi doğuruyorum sandım 15 dk sancıdan kıvrandım.
Benimde erkek şimdiye kadar hep tekmelerini solda hissettm 2 gündür ilk defa sağıma kayıyo. Öyle yeri daralcak kadrda büyük değil daha ne derdi varda büzüştü dedm bendeKız solu erkek sagi severmismismis… hurafe ama dogru cikiyo gercekten. Isıdan dolayı diyen var karaciger ısısından dolayı saga sola kaciyorlarmis cinsiyete gore![]()
Ben de hep solda tekme hissediyorum. kayinvalidem hep bunu soyledigi icin ben solda hissediyorum ama bebegim erkek demistim e kafasi sagda ayaklari solda ondan dediBenimde erkek şimdiye kadar hep tekmelerini solda hissettm 2 gündür ilk defa sağıma kayıyo. Öyle yeri daralcak kadrda büyük değil daha ne derdi varda büzüştü dedm bende![]()
İyiki benim kayınvalide değilmiş çünkü benim kafası solda ayakları sağda bilemediBen de hep solda tekme hissediyorum. kayinvalidem hep bunu soyledigi icin ben solda hissediyorum ama bebegim erkek demistim e kafasi sagda ayaklari solda ondan dediher seyi de bil dedim ben de sjfjjd
Benim 19+2 daha yeni yeni tekmelerini arada hissediyorum ama 16. haftada da böyle aol taradım taş gibi olabiliyordu bazen. Hatta babam bakmıştı bi keresinde aaa kafası burda işte diye heyecanlanmıştıSağolun valla içimi rahatlattınız. Ben toplandığını hissediyorum yavaş yvaş kayıyo sağıma erken hisettim ben hareketlerini 16. Haftada şimdi dışardan bile belli oluyo tekmeleri o yüzden bebeğin olduğunu anlayabiliyorum. Bugün doktor kontroluüm var ama her doktorda aynı şeyi söylemiyor dedm tecrübesi olanlara sorayım